Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, 4 September 2012

Anak 'CINA' datang beraya!.....

He...he... cite ni cite weekend baru-baru ni.... semalam, memang saja tak nak cite.......  sebab nak simpan  buat modal untuk entri hari ni.

Tak de benda yang best sebenonya.... cuma nak tunjuk gambo ni......


Anak siapakah ini???? Kulit putih...... mata sepet....... rambut lurus....... pipi montel......he...he.......
Nilah tetamu OKje ...... Anak kawan Arjuna.......  Namanya 'Hey Hey' ...... Dia ni, weekday duk ngan nenek, Jumaat malam baru mak ayah dia ambik ....... kesian ek!  Culture masyarakat cina kot......

Rasanya dah lama OKje meninggalkan agenda mengurus BUDAK KECIK!!!! Dah lupa dah....... macamana challengingnya! he...he....  Haiiii........LAMANYA nak tengok baby ni beso cam ni.....he...he.....




12 comments:

  1. maybe parents diasibuk sampai kena nenek yg jaga..

    ReplyDelete
  2. Waahh.. hebat tu.. masyarakat majmuk.. :D datang beraya..

    ReplyDelete
  3. cute.....okje xnk tambah anak ke????HEHHEEH

    ReplyDelete
  4. Tambah anak? Oh Tidak!!!! cukuplah apa yg ada.... Insyaallah.....

    ReplyDelete
  5. Atuk dan nenek jaga sbb parents terlalu sibuk kerja menjadi lazim dan lumrah skrg ini

    ReplyDelete
  6. anak cina betul ek? ingtkn bangsa melayu tp muke cm cina...hohoho

    ReplyDelete
  7. Comel betul dia ni..
    Wahh betul eh Hey2 nama dia? xD

    ReplyDelete
  8. Betullll Ayumi....anak cina pure....

    dan nama dia yg OKje dengo... itulah gamaknya...Hey..Hey...

    ReplyDelete
  9. org cina kan celik mata je ingat duit . rumah pun jadi cam hotel je utk tidur . jadinya mungkin lbh baik mak mrk yg jaga anaknya ... comel sungguh tu . rasa nak kidnap je ... hehehee

    ReplyDelete