Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, 12 September 2012

Drive thru je.....

Dah lunch ke???

OKje baru je lepas...... alhamdulillah cukuplah untuk mengalas perut tengahari ni.......  Balik sekolah je terus menyinggah Mc Donald......

 Drive thru je senang..... MALAS nak queue......
Dalam kepala memang dah set ..... nak makan yang tuuuuu...... tapi bukan yang double le........


Bukan satu je OKje beli tau ......... tapi TIGA he...he..... yelah ada 3 perut yang  nak diisi katakan.....


Balik rumah je terus je  NGAP sambil blogging..... he...he.... SODAPPP!!!! Buat Sue dan geng bloggers.... he...he... jemput tengok!! Confirm lepas ni cari GCB! he..he...



13 comments:

  1. rajin sungguh wat entry skang ye...maklumla....connection dh laju kan...bestnye mkn mcD..lame dh x g pekena...

    ReplyDelete
  2. eh tu GCB ke?
    wahhh nk kena try juga ni xD

    ReplyDelete
  3. masya allah.. teringat gcb dah ni.. huk3

    ReplyDelete
  4. erkkk. lapar la pulak..huhu upload la sikit sis okje. hehehe

    ReplyDelete
  5. bila nak bagi anas satu? ==' nampak everything2 ni lagi...hehe, naik kete sama2 ke apa,

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. adehh kan best kalau boleh download itu gambar jd mknn yg bebetol, hehe..

    ReplyDelete
  8. OKje , Ty pun drive tru kat Bangi tadi . Makan Nugget & Ayam Goreng je!

    ReplyDelete
  9. nothing tu say. jeles!!!!!! arghhhhhhhhhhhhhh!! mana nak jumpa mcd nehhhhhhhh huwaaaaaaaaaaa~:P

    ReplyDelete