Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, 7 September 2012

Laa..... J-Card Member rupanya!......

OKje memang betul-betul tak tau yang hari ni Jusco kat tempat OKje ni  MEMBER CARD DAY!.....


Lepas ambik Tahi Lalat Bawah Dagu dari sekolah, menyinggah sat ........ cari AYAM PANGGANG......... patutlah tengok banyak kereta parking, orang pun ramai dari biasa........ rupanya mereka memborong sakan!

 Tengok ajelah berapa banyak diaorang beli minyak Naturel !!  Kalau tak silap OKje harga offer RM19.00 berbanding harga biasa RM 23.00 ..........

Lagi... pencuci pinggan Labour @ RM 1.89 berbanding harga biasa RM3.20 ( kalau tak silaplah.....)


Walaupun orang lain memborong tak ingat dunia, OKje beli ni je...........  tak sampai pun RM60.00 he....he...



9 comments:

  1. pening ayat ni "Lepas ambik Tahi Lalat Bawah Dagu dari sekolah" huhuhu

    ReplyDelete
  2. suka ngan members day tp pening ngan kesesakannye...kalau sogo lgla...aiyooo...

    ReplyDelete
  3. Oh ibu saya mmg suka J card member day.. kalau nk beli ap2 kt jusco ni kena tunggu hari2 cmni xD

    ReplyDelete
  4. Sama mcm wife aku.....JCard ajer sanggup cuti...
    Perabih duit...haha

    ReplyDelete
  5. hahaha, shopping sakan nampak =) ...anyway,, mau sebulan gak tak ber blog,, sibuk dgn mende lain.. huhu

    ReplyDelete
  6. wahh..starting bila jcard member day nih? ke jz jmt aritu je?

    ReplyDelete
  7. macam menarik j card ni..tp xsanggup, klu bab shopping nt rabun mata la nk membeli..habis melayang duit..hahaha

    ReplyDelete
  8. Dh namanya pun pompuan.....beli barang pun tuk suami dan anak anak juga!

    ReplyDelete
  9. huhuhuhu saya pun pakai pencuci tuh! hehehehe

    ReplyDelete