Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, 16 September 2012

'Nasi Lemak' pagi AHAD..........

Selamat pagi GENG BLOGGERS!!!! Bangunlah..... dah siang dah ni......  he...he...

Jom layan NASI LEMAK OKje pagi ni.... APA DIA?    BELI?    Hish...hish.... mestilah buat......takkan asyik nak CUTI MASAK je.... he...he..... kang 'kurus'lah pulak wallet Arjuna tu!

Tak de yang istimewanya... Lauk-lauk biasa je.....
Kes nak gi  OPEN HOUSE lah ni..... masak pagi merangkap tengahari sekali.....  OK kot....untuk mengalas perut sampai ke pukul 2.00 ptg... he...he.....



'Faveret' Tahi Lalat Bawah Dagu........ belasah ajelah walau tak berapa nak 'MASUK' ngan nasi lemak! ahaks...










Last sekali baru tunjuk nasi.........
Perasan tak apa yang 'cacat' nya NASI LEMAK OKje ni.......

He...he... tak de TIMUN..... Tapi OKje.....
kan 'OK JER......'








16 comments:

  1. ala sis okje ni, asyik2 makan je. ingat masuk blog sis ni, rasa lapar je. hehehe
    mintak nak sikit. hehehe

    p/s: sis okje, kita pakai domain name yg 35 sebulan je. yang paling murah..

    ReplyDelete
  2. eh silap sis, rm35 setahun bukan sebulan. hehehehe

    ReplyDelete
  3. wah, terbaik, saya kalau masak nasi lemak kiranya menunsampai ke malam la, depa dok ulang makan saja

    ReplyDelete
  4. kalau ada sambal kerang confirm lagi terangkat ni!

    ReplyDelete
  5. ini da boleh bkak kedai ni.....meleleh tgk..:)

    ReplyDelete
  6. huhuhuhu masa demam2 neh terngah nak makan nasik lemak. huhuhu dah makan dah! tak sangka okje masak gak. hihihi *org dmm tapi selera makan.keh2

    ReplyDelete
  7. Wah! Sedapnya nasik lemak! Feveret MM ni tau.. Siap ada ketam lagi.. Nyum2! Terliur plak tengok.. Hehe.. =)

    ReplyDelete
  8. tadi tengok oh my english weekend, nasi lemak dapat tangga pertama dalam kategori makanan di malaysia.. hehe

    ReplyDelete
  9. Eh ni bukan biasa-biasa ni nasi lemak berlaukkan ketam.. sedap tuh ooh xD

    ReplyDelete
  10. wah, nasi lemak kaya dgn lauk pauk..hehehe

    salam kenal...dari segmen hanif idrus =)

    http://qurratulain-pagaremas.blogspot.com/2012/09/hanif-idrus-segmen-menerjah.html

    ReplyDelete
  11. sama la keskite....sabtu aritu wat nsi lemak sbb kul 2 nak g open house...tp xdok la udang tu..heheh..... bab masak2 ni okje mmg hebat...kan???? wat ruangan resepi la plak...

    ReplyDelete
  12. wahhhh meriahnya... nak ketam skit..

    ReplyDelete
  13. Hmmm bestnya...meriah especially part sambal tu...

    ReplyDelete