Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, 6 September 2012

Sudden Attack's BIRTHDAY.........

Dah namanya IBU........ walau macamana pun mesti teringatkan ANAK....... Cuma 'anak' je tak tentu ingatkan ibu.... he...he.... Bukan OKje cakap orang lain tapi diri OKje sendiri..... Bila kita dah berkeluarga  dah ada suami dan anak-anak ...... perasaan kasih dan sayang tu lebih kepada keluarga sendiri! Tak sama macam kita single mingle dulu..... 100% memang kat mak ayah ....

Hari ni HARI JADI SUDDEN ATTACK.......

 Abaikan Angry Bird tepi tu......he..he...

HEPY BEZDAY abang!
Semoga peningkatan umur abang ni, abang akan menjadi bertambah matang dan tabah dalam menyusuri hidup yang penuh dengan cabaran. Ibu dan ayah sentiasa mendoakan semoga abang menjadi anak yg soleh, berjaya dunia dan akhirat yang dapat membantu orang Islam yang lain .... Insyaallah...


Semalam Sudden Attack telefon...... OKje tanya le..... nak tak OKje hantar BIRTHDAY KEK dengan KFC kat sekolah ?....... Bersungguh betul dia kata  TAK NAK...... he...he..... MALUlah tu!!!!


Kalau cam tu..... pinjam je la kek Tahi Lalat Bawah Dagu ni.....

 

6 comments:

  1. Birthday anak OKJE ke?happy birthday utk dia.semoga dipanjangkan umurnya,sihat selalu dan dimurahkan rezekinya.Aminn :)

    ReplyDelete
  2. Happy Best Day kat anak OKJE.. semoga sihat selalu hendaknya.. amiiinnn

    ReplyDelete
  3. anak teruna...malu la dikatakan anak emak...hehe... nway, epi birthday buat anak okje..moga jadi anak yg soleh..

    ReplyDelete
  4. ok jugak kn kalau bt surprise camni.. nak tiru lh idea ni untuk anak yg sulong tu.

    ReplyDelete
  5. Hensem ye ank akk..naseb xde ank pompuan..kalo tak..leh wat menantu..ehem2

    ReplyDelete