Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saturday, 13 October 2012

BESTnya jadi suami.....

Hujan lebat kat tempat OKje sekarang ni.....   Untuk menambahkan kehangatan hujan-hujan ni ..... kena penuhi permintaan Arjuna...... NESCAFE GOLD 3 in 1... he...he...


Balik je dari breakfast tadi, boyfren OKje terus je ambik kain ........ nak gosok cermin depan keta, dia kata cermin tu berdaki dan tak jelas terutamanya waktu malam...........

Dah lepas gosok....... he...he...
Cantik je kan..... kain buruk tu  kat bench depan rumah....

Jap lagi adalah 'permaisuri' ( bukan bibik tau...... naik taraf sikit) tukang pungut tu!

He..he...... BESTNYA JADI SUAMI yang ada permaisuri kat rumah?

OKje kan OK jerrrr!!!! small matter beb....


Jap lagi nak pergi menjenguk Sudden Attack ....  so  Arjuna kata 'TAK YAH MASAK'.......   Wow..... I LIKEEEEE  darling.....he...he....kan dah dapat upah pungut kain buruk tu....he...he...


Sementara boyfren lelap-lelap ayam.......OKje pun ambik peluang le...... melayan radio ~ Justin Bieber - lagu Boyfriend...... dan jari jemari ni pulak menekan-nekan keyboard  menulis entri baru......... Dah macam blogger femes pulak..... ha...ha... perasan!!!


15 comments:

  1. siapa tak sayang bini.. kan? hehehe..

    ReplyDelete
  2. untung la saye nanti kak hainom yg Ok2 saje.. hehehe ..

    tapi buat masa ni,, adik2 yg kat rumah jadi pembantu setia.. suruh itu ini confirm tolong,, keke

    sy memang minat nescafe Gold ,, terbaik.

    ReplyDelete
  3. kurangkan amik 3in1.hehehe leh jadi gemuk sang arjuna.
    bancuh sndri le OK je.hehehe baru la thrill.heh

    ReplyDelete
  4. bestt nyee jd suami heheheheheh ;p

    ReplyDelete
  5. Bezt jd suami best lagii jd isteri yg disayangi suami.. ada le timbal baliknya.. tanda sayang kann..

    ReplyDelete
  6. WAH .. AKAK OKJE MEMG UNTUNG .. HEHE .. MAKAN LUA LAGIK .. EKEKE .. BGUSLA SUAMI DPT ISTERI CAM AKAK NI >,<

    ReplyDelete
  7. Hihihi...itulah peel suami penyayang.. .
    Entri kain tu buat aku terasa plak......emmmm

    ReplyDelete
  8. Ha,...ha... biasalah... kan ke weekend.... memang le dpt makan luar... cuba hari biasa.... jangankan pungut kain buruk, pungut apa pun mesti makan masak sendiri punya...hee...

    ReplyDelete
  9. senyum je membaca ni. kita xde somi lagi... hehehe

    ReplyDelete
  10. walaupu sue tak der somi! tapi sue ada abah yang selalu buat cm tuh jugak! tapi disebabkan mak sibuk dengan kerja. sue ler yang kena angkut semuanya huhuhuh. tak per laaa berbakti kepada abah nanti kepada suami lak huhuhuhu. kan okje kan. huhuhu

    ReplyDelete
  11. haha..hidup permaisuri la. sis, baru muncul ni, bercuti lor.xonline. encik segala pun xmuncul lg ea.hehe

    ReplyDelete
  12. nescafe kira tak leh minum. klu minum mesti pening huuu... bab permaisuri tue insyaAllah bulan depan cuba praktik dah bulan depan baru bergelar isteri. insyaAllah hihihihi

    ReplyDelete
  13. untung arjuna dpt isteri mithali cam ni...kalau sy dah pnjang dah leter tu...huhu....bukan pe, x terlarat melayan anak2 wat sepah..xkan bapaknye pun nk wat sepah....

    p/s: mengikut kajian, jantung suami yg selalu kena bebelan sang isteri lebih kuat....x tipu..btul nye research...

    ReplyDelete
  14. hahaha... org lelaki kalau buat kerja mesti kita kena tunggu sama.. jap g mesti tanya.. mama, kat mana tu, kat mana yang ni.. adehh.. macam sama je kalao kita buat.. hehehe.. tapi ringan la skit... lepas depa buat.. hah!!kena mengemas la jawabnya.. depa dah tolong buatkan..kikiki

    ReplyDelete