Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, 11 October 2012

Cukup-cukuplah tu Abang Stalker!!!.....

Cukuplah tu Abang Stalker...... dah berjam-jam OKje bagi CAN duk kat Blog OKje ni...he...he........

Sekarang ni giliran OKje pulak nak post entri sendiri....ha...ha.... jangan marah eh BRO...... lawak PETANG KHAMIS namanya tu.....

Hari ni OKje cukup RELAX....... banyak masa nak menggodek laptop...... SEBAB tak masak....... lauk malam tadikan ada lagi..... OKje paksa diaorang makan lauk tu...he...he....

DAGING  MASAK KICAP ala-ala masak hitam.... he..he...   OKje gi blog Kesuma Angsana (KA) dia dapat rempah masak hitam dari kawan blogger dia..... dan dan tu terus teringin....... tu yang masak tu he...he...  belasah ajelah janji HITAM........... Sue Pelik mesti suka masak kicap ni...
OKje cuba jugak petua melembutkan daging dari KA tu....






SAYUR KOBIS goreng biasa je..... main campak campak dalam kuali!











IKAN TONGKOL MASAK PINDANG.....
Ni aje yang tinggal tengahari ni.... KURANG LAKU...  tu yang PAKSA RELA aje diaorang makan...... Jap lagi OKje nak bagi perabis....he...he.....

Pening pikir lauk petang ni pulak!!!!!
hu...hu....



21 comments:

  1. aduhhhaiiii kenapa laa kat blog ni selalu buat org rasa lapaqqq hehehe ;))

    ReplyDelete
  2. sis okje..baru je sudah makan ikan tongkol lunch td..nampaknye ari ni tak terliur la lauk pauk sis.hehee

    ReplyDelete
  3. rajin btol la okje msk..diri ini mmgla tak larat nak masak banyak2. nak2 plak skrg salu sgt badan sakit2.

    ReplyDelete
  4. sedapnya alahai masakan Okje tu...terliur dh kt sini..huuhu

    ReplyDelete
  5. Salam. Wah your blog sgt menarik & ohsem! =) Jom join.. http://www.aimisyahirah.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html

    ReplyDelete
  6. kobis goreng cm malas jer.. hehehehhe

    ReplyDelete
  7. erm..erm...rempah masak hitam yer..nak cuba boleh jer order..tuan dia dah mai nie...ehe...

    saya br jjer folo blog nie...ooo rajin masak yer..baguslah....

    ReplyDelete
  8. Ha...ha... tuan rempah sudah mai dah.... he..he... tak pe...nanti kalau teringin OKje oder ye...

    YQ iza sudi folo.... bukan rajin.... biasalah dah dalam job spec...heee

    mmg malasa pun....hee

    ReplyDelete
  9. HAMBOI .. BESHHNYE DAGING HITAM TU .. YUMMY ,,

    ReplyDelete
  10. daging masak kicap tu kalo nak sedap perap dulu dengan ketumbar, halia dan lada hitam..pastu goreng dan buh la apa2 yg ptut..memang sedap...nak cecah ketupat time raya pun bleh ^_^

    ReplyDelete
  11. banyak nya masak.. rajin2.. masak kicap.. lauk feveret kat rumah

    ReplyDelete
  12. Oh cam tu eh Cikgu Ma...Okje tumis benda tu sekali tak perap pun... bagus idea tu...TQ

    Hani masak kicap pun faveret family OKje...emm sedapnya...

    ReplyDelete
  13. pergh! ni nk kenduri ke nk bt mkn keluarga je.kemain juadah dia.antau sikit daging msk hitam tu kesini.mohon segera. :D

    ReplyDelete
  14. Masak campak2 pun nampak sedap...
    Kalau orang dah pandai masak ...senang ajer tengok!!!

    ReplyDelete
  15. Eh mana okje tau?? huhuhu sue memang suka snagat laaa daging masak kcp! huhuhu serius karank kalu sue p sana sue nak okje buatkan lauk tu oke! huhuhu. *mood serius. uhuhuh. adikmu sedang gedik! hihihi. bila stress rasa nak makan! huhuhu

    ReplyDelete
  16. Gulppppppp..telan liur lagi.Rase nak makan je,seb baek dah kol bape...klau tak cnfrm jadik kucing kat dapurrr :DD

    ReplyDelete
  17. waduh daging masak hitam , terbuka selera nih

    ReplyDelete
  18. Ha..ha... banyak sangat ke tu abg Stalker....semangkuk je pun.... apa yg kendurinya... abg Stalker, malam semalam lagi dah masuk perut heee...

    Hanif... yg tu semua basic2 je pun....

    Sue...dah balik pun anak dara sorang ni..... yelah bukan bulan puasa lagi ke Sue ckp suka masak kicap..... he..he...

    ReplyDelete
  19. daging masak hitam tue bukan sue je suka. kira pun suka jugak.. huwaaaaa lapar

    ReplyDelete