Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, 17 October 2012

Dia.......


                            






Genap dah seminggu kehilangan misteri SAHABAT ALAM MAYA OKje........ Dia pergi tanpa pesan......  tanpa kata-kata SELAMAT TINGGAL yang boleh dijadikan kenangan......... Komen-komen yang ditinggalkan  pada setiap blog yang dilawatinya  menjadikan Dia sebagai Pengomen Tegar  dan komennya menjadi petanda yang Dia pernah singgah dan hadir dalam mewarnai dunia blogging ini......

Hanya HEADER yang ditinggalkan buat OKje ( belum final lagi tu sebenarnya )....... agaknya sebagai kenang-kenangan yang Dia pernah sama-sama menerokai dunia yang sama!!

Apapun seandainya Dia membaca dalam senyap......  hadirlah kembali...... OKje dah kekurangan seorang Pengomen Tegar!    dan seandainya Dia busy dengan study....... luang-luangkanlah sedikit masa walaupun secebis cuma.......  dan seandainya Dia menghadapi masalah...... OKje dan sahabat yang lain akan sudi mendengarnya.............  Dia  adalah  DIA memang 'sajak' dengan character yang cukup PERAHSIA...

Apa pun........ makan tetap makan he...he...



Sebenarnya OKje nak rasa...... asyik tengok iklan kat TV je..... TERLIURlah pulak lama-lama!!! Emmm.... rasa 'Zinger' je rupanya!!! he...he...


30 comments:

  1. seronoknya baca luahan hati ni.

    ReplyDelete
  2. He...he... Kak tini (umialya)tak de benda pun cuma teringat je...

    Nurul Aini..... macam puitis jekan coretan entri OKje ni hee..he..

    ReplyDelete
  3. da agak da dia orangnye.ahahaa.sabar sis, masih ade lg "ni" yg lain. jenguk kt cbox en segala tu asyik sis je ade.ahaha

    ReplyDelete
  4. Ha..ha... Cik Sensei patah tumbuh hilang berganti... Cik Senseilah yang jadi penggantinya.... hu..hu... Sue Pelik...jangan marah!!!!!

    ReplyDelete
  5. sabar .. BUSY LER TU .. hihihi ..

    ZINGER .. tingin gak nk mkn .. kuikui

    ReplyDelete
  6. Mungkin kwn Okje tu memang betul2 bz.
    sedapnya burger zinger tu.

    ReplyDelete
  7. hahaha..marah sue pelik nnt..
    nasib baik mood makan tu masih ade. :-)

    ReplyDelete
  8. dm tv jek nampak menyelerakan, rerupanya...hahhahha

    ReplyDelete
  9. alaa nak taw sape teman yg hilang tu..jna pun rasa mcm ade seorg temn blogger tu hilang..haishhh rasa mcm nk sgt taw mna dye pg.. ;c

    ReplyDelete
  10. mungkin dia ada masalah yang memelukan dia berdiam seketika. lain org lain caranya kan sis. tp ape pun ttp risaukan dia dan mendoakan dia selamat dan takde pape Amin

    ReplyDelete
  11. Ha Jna...sama tak teman kita yg hilang tu......he..he..

    Betul tu Kiera... kita doakan ajelah yang terbaik untuk dia!!! walaupun meronta-ronta nak tau mana dia pegi.... Kiera dah tak boleh fokas sekarang ni kan...OKje tau..ha...ha...

    ReplyDelete
  12. hilang... kena cari.. dah cari?.. tak jumpa... nanti jumpa.. sabar yer.. :D

    ReplyDelete
  13. hehe...btol2...zinger yg xde roti :) mase sy makan kn, die xde ayam kt tengah tu.tp malas nk g komplen :)

    ReplyDelete
  14. Rugi tu Sha...itulah kelainannya... rugi x complaint...kot2 boleh dpt free...he...

    Gi pekena benda baru tuh b. cik...

    ReplyDelete
  15. Bestnya kemunculan blogger dinanti2kn mcm tu

    ReplyDelete
  16. dapur Ok jer tak berasap ke hari nie?.. luahan hati yg lara jer yg ada..makan hati berulam jantung la Pok Nik hari nie..

    ReplyDelete
  17. Seronokkan jadi blogger tu Lepakk.com... orang menantikan kehadirannya....he..he...

    Ha...ha.. PNK...hari ni dapur gantung kat dinding... kebetulan beras pun habis...kena beli dulu...hu..hu..

    ReplyDelete
  18. wah kepsi.., takper., siang tadi aku da mkan kepsi.., haha

    ReplyDelete
  19. wahhh sgt sedap...sedap ke....xpenah cube lg... kalo org yg slalu komen entry kita xkomen rasa mcm kehilangan pulak kan

    ReplyDelete
  20. Rindu kat dia ker..
    Nasib baik pompuan sama pompuan..heheheh

    ReplyDelete
  21. Tulah Kawai....tu yg rasa kehilangan tu sebab dah lama betul dia tak muncul2

    Hanif...ha...ha...

    ReplyDelete
  22. busy le tu....mcm2 agenda dlm hidup ni kan??? mcm intan sndiri, lappy prob, anta servis ..ni tumpang lappy kwn...huhu...

    p/s: x tanya pung.....

    ReplyDelete
  23. La.... baru tau rupanya laptop sakit..... eh Okje memang nak tau jugak sebab apa!! he..he... busy body! patut le..macam biskut...jap ada jap tak de!!hee

    ReplyDelete
  24. okje tau??? hari yang okje makan burger tuh! sue pun makan yang sama. hehehe memang berjodoh ler kita sis hihihihi

    ReplyDelete
  25. Ye ke...mmg citarasa sama sungguh!

    ReplyDelete
  26. bila dah selalu beramah mesra , tetiba senyap , mmg terasa kehilangannya ... amboi , sedap tu ... kan saya ni tolak batu dgn kayu je ... heeee

    ReplyDelete