Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, 2 October 2012

Janji 'COME' dimata kita!!!.....

Emm..... Blogger Hasrul Hassan kata......  'letak gambar yg 'come-come' dalam blog ' ...... supaya reader akan jadi seronok bila tengok blog kita dan kalau yg bekerja tu menolong meningkatkan prestasi keje, kalau housewife pulak ..... macam OKje ni....  akan happy aje bila buat keje ala-ala BIBIK tu...... he...he...

So tunggu apa lagi letak le...... SIFU dah suruhkan.......


Walaupun mereka tak come mana..... tapi mereka tetap COME di mata OKje..... he...he..........

Dahlah tu layan pulak lauk OKje ni..... Ni pun kira come gak ni....ahaks!

Oleh kerana dah lama tak masak AYAM MASAK MERAH ni....... hari ni dengan penuh keinginan yang mendalam sekali OKje pun masak le....

Malas nak goreng dulu....LEBUR aje...he...he...
Nampak macam SEDAPkan!!!! ( ceh... perasan! )







Dan IKAN MASAK LEMAK.......

Ni kalau orang Negeri Sembilan tengok mesti marah...he...he... sebab serupa kari je....ha...ha....
OKje letak cili kering sikit..... BELASAH aje le....

SAYUR? Masak petang ajelah......... kalau rajin nanti he...he...



20 comments:

  1. inilah untungnya jadi HW.. :D

    ReplyDelete
  2. COMEYNYE DAK2 TU .. HAAA .. YG TGAH TU CUN SEBB BULU KENING LEBAT .. HEHE

    LAUK MEMBUATKAN PERUT DEDEQ MINTAK MAKANAN .. HEHE

    ReplyDelete
  3. untungnye encik suami dpt isteri yg suka masak ni..huuhuhu

    ReplyDelete
  4. tape.. still nampak comel jugak.. hee~~

    ReplyDelete
  5. comel anak2 tu semua.masakan sume sedap2 dan best.untung asben n anak2.

    ReplyDelete
  6. mmg comey...

    menu mskan tu x thn tu...tliur..

    ReplyDelete
  7. Ha...ha... ni kalau time rajin.... cuba tengok bila time malas.....he...he ..sefamily terus makan kat luar....

    Zilla buka suka masak sebenarnya....Dah Terpaksa masak....he...he...kalau tak masak nak makan apa pulakkan!!!!

    ReplyDelete
  8. Comey2nya anak OKje... Mewarisi gen OKje ng arjuna.. Hehehe

    ReplyDelete
  9. sedap ni & tq for yr support ye, sgt2 KA hargai saat2 mcm ni

    ReplyDelete
  10. Miza TQ....tapi macam geli je OKje dengar....he...he...

    ReplyDelete
  11. Tapi kan.. kalau OKje, letak gmbar makanan kt depan2 pun inshaAllah org datang.. (terutamanya org mcm EnE ni xD)

    OKje ni nnti buat open house lah ye, boleh juga nk dtg merasa masakan ^^

    ReplyDelete
  12. Ye ye aje EnE tu....macamlah dia dekat -dekat sini...

    ReplyDelete
  13. best...menu mkn tu alahaiiiii buat org lapar jerkk ;p

    ReplyDelete
  14. fav tudua2..ikan msk lemak n ayam smbal...
    bile nak realisasikan blog resepi ni???
    mesti ramai follower.....letak hidangan sendiri....

    ReplyDelete
  15. he...he... yang ada pun tak femes...nak buat blog resepi...he..he... geli OKje dengonya Intan....ha...ha...

    ReplyDelete
  16. ayam masak merah ni feveret ni

    ReplyDelete
  17. nice....:))


    p/s combi invite u join giveway tomorrow :)

    ReplyDelete
  18. rajinyer akk masak sampai 2 lauk..

    ReplyDelete