Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, 12 October 2012

S.A.M...... wahai Arjuna!...

Baru je habis melayan Cerekarama TV3 'Dimana Isteri ku'...... ni siaran ulangan ni...... Eizlan Yusoff, Elly Suriati, Zila Bakarin  berlakon........  boleh layanlah cite dia....

Kalau tengok drama ni..... OKje suka tengok pelakon dia........ Kalau ada pelakon yang OKje suka memang confirmlah sedap drama tu ...he...he... Sekarang ramai pelakon baru-baru yang tah sapa-sapa walaupun cantik-cantik..... tapi kesan lakonan tu ....... HANCUR!!! ...... Chewah.... cakap macam pengkritik filem! hu...hu..... sesekali!!

Dah tengok cerita S.A.M ( Saya Amat Mencintaimu) tak? Alah .... Filem arahan anak Yusof Haslam tu.....  Mungkin OKje KETINGGALAN ZAMAN kot..... sebab cite ni dah lama keluar tapi OKje baru je tengok minggu lepas....... Blogger RIZAL & NOR @ Kak Izan pun ada post entri pasal SAM ni....

Bagi OKje cerita dia BEST.............. Sebab apa best? Sebab ada Shaheizy Sam  ngan Lisa Surihani he...he.... Bukan itu aje, jalan cerita dia pun menarik ...... banyak part SUSPEN..... yang OKje menjerit sebab terkejut!   Ha itulah yang best tu ...... jantung berdegup laju macam nak jumpa Arjuna masa dulu...dulu..... ha...ha.... ( Eh..... ke OKje confuse dengan cite BAIT )..... Belasah ajelah tapi memang bestlah!! Sekarang? Jantung OKje dah normal  dah...he...he......

Yang belum tengok tu.... kalau suka FILEM MELAYUlah kan........... Carilah DVD dia...... bagi OKje  memang BEST!


Sekarang ni tengah hujan lebat...... petir berdentum-dentum ni....  Okaylah bye....


22 comments:

  1. hehe..tak penah tgk lg.. ^_^

    ReplyDelete
  2. kite pun x tgk lagi... hehehe klau best nk kena tgk jugak ni ;)) YES hujan sgt lebat..bek tdo..hehehhe ;))

    ReplyDelete
  3. Ha..ha..youtube ada ke? Tapi lama lagilah fir..

    ReplyDelete
  4. salam ziarah ..
    aby memang meminati lakunan elly suriati ..
    klu dia berlakon pasti crita tu Heavy ..
    boleh ditengok

    ReplyDelete
  5. teringin nak tgk tp xdpt tgk pun lagi

    ReplyDelete
  6. Aby.. Elly memang best!!

    Memang best Hani...okje recommended sesangat

    ReplyDelete
  7. wahhhh kakak kita dah pandai mengkritik filem tuh! hehehehe. sue tak tangok pun lagi filem tuh. huhuhu teringain nak tengok. dorang kata sam tuh ada split personality betoi ka?? huhuhu

    ReplyDelete
  8. Ye betul..... Awai balik hari ni merah!

    ReplyDelete
  9. ala..tak sempat nak tgk lagi cerita ni..

    ReplyDelete
  10. ehh hantu drama juga you ni

    ReplyDelete
  11. Tengok le Boni Kacak.... takkan nak tunggu keluar kat TV kot...he...he...

    B. Cik Drama Melayu le.... sinetron tak mo ajar layan .. nanti ketagih heee...

    ReplyDelete
  12. BESTLA LEH TGOK .. KITE XPAT TGOK GIK NI .. SOBSOB

    ReplyDelete
  13. mmg best citer ni, tgk dia punya pembikinan pun da best..tapi syg belum tgk lg, maknenye sis tak ketinggalan zaman lg.hehehe

    ReplyDelete
  14. tak tengok lagi. kira nie antara manusia yg tak suka tengok wayang. tak suka tengok movie. tak suka tengok tibi. suka tidur jer kihkihkih *terok pangai kan :p

    ReplyDelete
  15. baru tau makna S A M tu..... x penah tau pun sbb mmg x amik pusing filem2 skang ni...huhu.... ketinggalan zaman tul intan nih...

    ReplyDelete