Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, 19 October 2012

Segmen, segmen, segmen......



Salam pagi Jumaat........

Jangan lupa menunaikan solat Jumaat hari ni...... DENGAN UCAPAN .....masa khutbah nanti jangan tidur pulak!! Pejamkan mata tak pe..... he...he...

Hujung minggu OKje nampaknya kurang bermakna!!! Arjuna tak de.... hu..hu......

Sebab apa OKje tempek banner tu eh......... Jangan takut !!!!! OKje bukan buat segmen pun......... pinjam banner dalam entri BLOGGER NI  buat contoh!!!   Secara tak langsung OKje promete blog awak ni!!!

'BERSEGMEN' adalah perkara biasa dalam dunia blogging ni........... Sejak OKje start berblogging ni memang selalu sangatlah terjumpa blogger-blogger yang rajin buat segmen, macam-macam segmen, contohnya Segmen Hanif Idrus, Segmen Abang Stalker, Segmen Promote by Jal, Segmen Blogger Aktif Mia Liana........ dan macam-macam lagilah......

Oleh kerana terlampau banyak, dan kadang-kadang jadi mangsa TAG, terjerumuslah jugak OKje dalam kancah 'BERSEGMEN' ni he...he... Walaupun tak pernah MENANG pun!!! TAK BERTUAH sungguhkan OKje ni! he..he...

Pada pendapat OKje 'BERSEGMEN' ni ada bagusnya...... sebab dapat memperkenalkan blog kita kepada orang. Traffic Blog kita pun akan naik ........ dan kalau bernasib baik follower pun bertambah!

CUMA kadang-kadang tu takut READERS BORING!!!! ( Setuju tak? ) Lebih-lebih lagi kalau yang syaratnya 'MAK AI'......banyak bebeno.....he..he..... FOLLOW dan LIKE ni, LIKE dan FOLLOW sponsor 1, 2 dan 3 dan macam-macam lagi.......  

Tapi, tak semua orang samakan............     lain orang lain cita rasanya, bagi orang yang suka mungkin mereka seronok kot.......

21 comments:

  1. betul tuh! sue kalau contest yang ada sponsor sampai beratus2 tak join kot! huhuhu. tak larat ler nak like semua tu huhuhuhu. tapi memang ada kebaikkan untuk kita huhuhuhu pssstt kak masak pe hari neh???:P

    ReplyDelete
  2. YEAH .. KDG2 TGOK PD CONTEST GAK .. SIMPLE N MIMPLE .. DEQ JOIN .. TP JOIN CONTEST NI XPERLU HRAPKAN SGT DPT FEEDBACK .. SBB KALO PK GITU MEMG TERTEKAN N KALO NASIB XBEK .. GILA LA .. HAHAHA

    ReplyDelete
  3. tapi rajin sangat join segmen...tapi suke bw...hehehehe...

    ReplyDelete
  4. join tak join... cam maleh ler pulak... nanti lah kalau rajin... hihihihi :D

    ReplyDelete
  5. SALAM PAGI JUMAAT...kesihan dia...ditinggalkan arjuna di hujung-hujung minggu...aq ni dah lali sangat dah bab ditinggal-tinggalkan ni...

    ReplyDelete
  6. adoiii, dah lama gilak tak buat segmen da. antara sebabnya, samalah ngn apa ok je cakap. org malas nak ikot syarat2 nih, tp kita panjang gilak letak syarat semata nak org join segmen kita. huhuhu. kalau kata terjebak, dulu je, masa mula2, sb time tuh baru2 nak berbelog. tapi skrg nih, mmg jarang sgt nak join segmen, bukan sb takut tak memang ke apa. tapi M besor tuh yg menguasai diri, hahhahha, kata kawww...

    pe pon, salam jumaat. jangan lupa hantor kek sebijik dua kat belog saya...saya tunggu, hehehhhe

    ReplyDelete
  7. pernah sekali je join segmen.. lepas tu tak pernah pun..

    ReplyDelete
  8. bersegmen tu bagus dalam dunia blogging. boleh tambah2 kawan. tapi kalau dah terlampau banyak sangat entri segmen dalam blog mungkin readers bosan nak baca. hehe :D

    ReplyDelete
  9. Sue hari ni OKje masak ayam Kicap... he..he tulah paling senang dan cepat......malas nak duk kat dapur lama2...he..he...

    Anum.... apa yg betulnya tue???

    Hei... anak dara... Dedeq! Dah sihat ke? Org sakit gi tidoq..he...he

    CZ... alamak nak kena buat kek tuk org tu pulak!!hu..hu..

    Apa pun kalau tak de idea nk tulis entri bagus jugak join segmen ni....

    ReplyDelete
  10. Laila.... ha..ha...so OKje bolehlah bw sampai malam

    Hafzee...setuju sesangat!

    ReplyDelete
  11. Betul tu,klu dah byk sgt syarat2nya memang malaslah nak join segmen tu.

    ReplyDelete
  12. hehehe..betul-betul. kadang-kadang mampu join yang senag aje..

    ReplyDelete
  13. Cik pon suke join segmen2 ne.Tapi kene join betul2 lah.owg follow kite,kite pon kene follow balik kan..hihihhhhh....
    Tapi cik tak pernah dapat hadiah.Nak tunggu sis okje buat segmen kot baru dapat hadiah..hihihihih..gurau je ye sis :DD

    ReplyDelete
  14. Seronok kan bersegment ni especially bagi blogger yang baru macam i..ramai kenal kawan-kawan baru macam OKje..he..he..tapi betul jugak kalu segment aje lagi best..pasti ramai yang join...

    ReplyDelete
  15. sy dulu rajin la join..skrg mcm kurang...certain2 segmen je sy join..hikss...

    betui gk..kalau asyik2 n3 segmen je..mau org boring gk kan...tp segmen ni..bleh naikkn nuff kut..sbb kita nk update n3 sentiasa kan...x de idea lain dh..haha

    ReplyDelete
  16. yup betul tu.bg sy lebih suka join segmen yg mudah2 je... ^_~

    ReplyDelete
  17. kdg2 x sempat nak join juga segmen2 ni!

    ReplyDelete
  18. dan kira antara org yg paling malas join segmen kihkihkih

    ReplyDelete