Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, 16 November 2012

'CIK' review OKje lah!......


Semalam, habis OKje blogwalking kat entri OKje, OKje pegi pulak blogwalking kat Bloglist sendiri......

Dalam pada scroll atas bawah bloglist tu, nampak entri ni ......  'REVIEW HAINOM OKje'........  Apa lagi! Teruslah KLIK entri tu!  hu....hu....... Orang review BLOG kitakan....... mestilah SUKA!!!! Tak sabar rasanya nak baca apa yang orang tu cite pasal kita...... Secara tak langsung, blog kita juga terpromote!

OKje tak ingat, sejak bila CIK ni hadir memfolo blog OKje ....... Tapi OKje memang perasan CIK ni memang selalu datang dan rajin mengomen.......     Kadang tu, komen CIK ni buat OKje gelihati dan senyum kambing sendiri depan lappy!!!! he...he....

Tapi sekarang ni, CIK ni tengah sebok mengemas bilik ......... maklum le nak jadi Raja Sehari tak berapa lama lagi...... Sukalah tu! Tak sabarlah nak kawen tu!!

Confirmlah tema warna 'fefel' tu   he...he..... Daripada header ni pun kita dah tahu ......
Nampak tu, betapa bahagianya CIK bila berada di sisi tunang diakan!!

   ♔cik azLyzah

Kan ke peribahasa ada mengatakan 'Orang berbudi, kita berbahasa, orang memberi, kita merasa' ........

Terima kasih CIK kerana review blog OKje.......

Sesiapa yang belum kenal CIK, silalah visit Blog CIK AZLYIEJAH...... ( nasib dah boleh copy URL! )  

Tadi, ada masalah teknikal,  OKje tak boleh nak copy URL CIK kat sini..... tak taulah kenapa ? Sekarang dah boleh atas bantuan  BANG CIK . Terima kasih bro!


12 comments:

  1. haha right click dan copy je , pas tu paste

    ReplyDelete
  2. mmg suka bila dipromet blog dek kekawan..hikhik

    ReplyDelete
  3. tq..tq..tq... sis cantik menawan dan meletoppppppssssssssss... (sila jangan kembang lagi)
    bia pon bizi kemas bilik..cik tetap nak blogwalking jugak...
    muahhhhhhhhhhhhhh mucuk2 :P

    ReplyDelete
  4. WAHHHH bola laa nk kenal dgn cik azlyzah ni ;)

    ReplyDelete
  5. eemmmm cunnye depa no...btw congratttss sis :)

    ReplyDelete
  6. Bagus...bagus... Ruha... menambahkan kenalan!

    ReplyDelete
  7. tahniah ya.... bukan senang orang nak review blog kita ni...

    ReplyDelete
  8. WAH .. UNTUNG LA KAK .. TOL KATE KAKMIA TU .. BUKN SENG ORG NK REVIEW BLOG KITE

    ReplyDelete
  9. pernah review Okje.. ok majok!!!!!! hihihihi :p

    ReplyDelete