Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, 6 November 2012

Kenal NAMA PENA, pun dah cukup bagus!...

Malas betul nak melipat kain yang menggunung tu.....

Bila sehari tak kasi settle, jawabnya bertimbun-timbunlah,  tambah lagi dengan Sudden Attack punya baju yang sengaja dia simpan, sebab nak basuh kat rumah! dahlah musim hujan.......hu..hu......

Hari ni OKje buat NASI AYAM versi OKje....


Sebab apa versi OKje tau.......  Sebab ayam tu OKje  MASAK MERAH ( malas nak buat sambal dia! ),  SUP MEATBALL, siap ada TAHU GORENG cecah sambal kicap ! ha...ha....

Okaylah tinggal bab nasi ayam tu,......

OKje nak tanya pendapatlah..........  Readers lain ada rasa macam yang OKje rasa tak!  Macam OKje kan, bila berblogging ni, bila baca entri Bloggers yang tak de gambar diaorang, lama-lama OKje ada keinginan nak kenal tuan empunya Blog, (agaknya sebab OKje ni kuat berangan kot...he...he...) bukan kenal macamana pun, ........ rasa macam tak puas selagi tak dapat tengok orangnya! Betul jugak kata pepatah, Tak Kenal Maka Tak Cinta!  Agaknya apa alasan diaorangkan ..... boleh share tak?

Tapi, OKje faham, tak semua orang suka exposekan identiti mereka, itu hak masing-masing..... dah kenal  NAMA PENA pun dah cukup baguskan!!!


22 comments:

  1. Betul tuk Okje,kadang2 kak Nurul mesti cari kat entry lama2 mana tau ada gambar tuan blog tu.

    ReplyDelete
  2. saya kalau boleh tak mau la org tgk muka saya yg tak cun. cukuplah suka pada apa yg saya sajikan di blog saje. cewwwaah:)

    ReplyDelete
  3. DEQ PENAH PK CAMTU KAK .. HAISH ..

    ReplyDelete
  4. err..err..err..sebenarnya seronok tau bila buat org tertanya2 siapa kita di sebalik penulisan ni..perasaan tu macam kita menulis dgn tangan kiri, tapi kita bukan kidal..dia macam huru hara, comot, bersepah..tapi orang akan tanya, siapa yg tulis sebenarnya..

    contoh tu tak membantu ke? hahaha..kesimpulannya, aku lagi suka buat org tertanya2..sebab aku sendiri akan tertanya2 siapa empunya diri di sebalik nama pena..:D

    ReplyDelete
  5. amboi nampak sedap nasi ayam tu !

    ReplyDelete
  6. Kita serupalah Nurul... rasa mcm tak puaskan!!!.....kotnya Okje ni lagi tua daripada Nurul....

    Ruha...... siap se! he...he..

    Sha adalah salah seorang bloggers yg teringin sangat OKje nak tengok.....tunjukkan diri anda!he..he

    Deq....awak pun sama....agaknya sebab kita kuat berangan tak Deq!

    Ni sorang lagi.....he...he... so hang sukalah tertanya-tanya sampai bila-bila, tanpa jawapan...ok... fair n square!

    ReplyDelete
  7. aaaaaaaaaaaaaa sedapnya nasi ayam tuuuuuuuuu...

    ReplyDelete
  8. hehehe, saya la tu.. xpe2 kenal melalui nama je... kite org blakang kain je..hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak teringin nk munculkan diri ke Kawai...

      Delete
  9. betul tu , mcm satu kepuasan lak kalau dapat tengok muka tuan belog

    ReplyDelete
  10. lapa lak tengok nasi ayam tu..hehe

    saya dah update :) jom check

    ReplyDelete
  11. busy la kak okje.. skarang ni tgh buat skrip drama pulak.. errrrrrrr...

    ReplyDelete
  12. sedapnya... terliur anna nengoknya..

    ReplyDelete
  13. Ye betulllll bang cik...he..he... samalah kita!

    ReplyDelete
  14. especially ile kite sering jgk blog dia n dia pun same...mesti nk kenal org kan?????

    sedapnye ns ayam tu..:)
    ayah mmg sgt suka tauhu cicah smbal..kdg2 tempe pun cicah smbal kicap...hheh

    ReplyDelete
  15. Al kisahnya gi rumah MIL hari tu ada tahu goreng... balik beli tahu le baru puas makan sikit he..he..

    ReplyDelete
  16. lapaq nasi ayam!!!! grrrrr siap Okje nt klu kira preggy nak pegi umah paksa Okje masak sedap2 hihihihi :p

    ReplyDelete
  17. menggodanya nasi ayam okje..boleh buka gerai nie...hahhaa...nak oder boleh ??..hiihi.. betollah tu tak kenal mana nak bercinta..kan..cam sayalah suka bayangkan tuan blog waktu baca entry dia..

    ReplyDelete
  18. Bukak tajuknya pasal pena, sekali ada gambar nasi ayam, OKje ni suka tul buat air liur orang meleleh, dah lah lapar giler ni, lum makan apa2 lagi ni tau. Tapi memang ya pun kan, kalau dh baca blog orang tu nak gak lah tengok rupa penulisnya tu. hehe..

    ReplyDelete