Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, 13 November 2012

Pizza San Francisco... dah try?...

Tak sempat nak BLOGWALKING lagi........ sorry sesangat!!!!! Biasalahkan..... kalau cuti-cuti macam ni, Arjuna ada!!!! Tak boleh nak mengadap lappy aje.........hu...hu...

Berjalan lagi....... naik lenguh jugaklah kepala lutut ni, tapi nak buat cam ne...... kitaorang ni PANTANG DUK RUMAH!!!! ha...ha....

Hari ni, baru sempat OKje rebus KERANG untuk lunch!...... Isi kerang pun dah melekat dan mengecut!!!  Manis dia pun dah hilang..... yelah, dah 2 hari masuk fridge. Mana taknya.......

So, petang ni, OKje melawat kawasan......... ( ala-ala YB gitu!...... ), Pergi MINES Shopping Complex.....
Arjuna sukalah tu, sebab banyak pilihan untuk gadget-gadget ni. Walaupun OKje kurang suka dengan gadget-gadget ni, tapi folo ajelah!!! Tak beli pun, kitaorang tengok-tengok je!

Biasalahkan, bila dah jalan-jalan ni, terus dinnerlah!.....

Pilihan memang banyak, sampai naik bingung nak makan kat mana...... akhirnya, kat sini jadi pilihan 'orang tu'...... OKje ikut jerr.....


Layan ajelah makanan yang kitaorang pilih ni.......






Lupa nak snap pix pilihan Arjuna, Beef Steak! Sebab itulah yang last sekali sampai! OKje punya, PIZZA tu...... Pizza dia nipis je rupanya! Sebenarnya OKje jarang makan pizza kat sini, selalunya PIZZA HUT ajelahkan.....

Esok, semestinya OKje kena MASAK! he...he....

Apa pun terima kasih Arjuna!......



26 comments:

  1. sedapnyaaaa. belum try lagi -.-"

    ReplyDelete
  2. bestlahhh...jalan2, tapi KY memang tak suka hehehe..tengok org jalan2 suka

    ReplyDelete
  3. Tak pernah makan piza kat sini sbb restorannya belum ada kat sini. Hanya ada Pizza Hut!

    ReplyDelete
  4. perrgh, sedapnya akak makan =)
    esok nk p pizza hut la sbb pizza tu je yg ada kat sini. hehe :)

    ReplyDelete
  5. YEAH KAKA .. ESOK KITE NK PERGI MKN GAK LA AT SANE .. HEHE

    ReplyDelete
  6. Aku kalau western foid ni..chicken chop paling suka. Janji ayam..ahaks..

    ReplyDelete
  7. terbaikkkklah makanan dia, sedap sgt da nih...

    ReplyDelete
  8. cik Que tak pernah lagi makan pizza2 ni..nak makan, tapi slalu je takde mase...huhuhu..

    ReplyDelete
  9. Ty pernah makan kat bangi dulu..boleh la for me

    ReplyDelete
  10. Emmm kat bangi memang ada satu!!!...samalah OKje semuanya ok kan...

    ReplyDelete
  11. x pernah try... sebab bukan peminat pizza.. hheheh:D

    ReplyDelete
  12. Macam layan jugak pasta2 dia tu. Hmmm..nampak menyelerakan je:)

    Boleh masuk dalam list nieh:)

    ReplyDelete
  13. baik arjuna dia...my hubby tak suka makanan barat..kami sll keluar maakan makanan melayu jer

    ReplyDelete
  14. Kalau tipis pizza ala-ala macam Dominolah ye. Kalau dah jalan mana tak makan OKje. Anak-anak mata dah nampak - kita pun apa lagi best juga rehat tak payah masak:)

    ReplyDelete
  15. perghhh nampak terbaik sgt pasta tuu kan..?
    NAK sikit~! hehee

    ReplyDelete
  16. Kitaorang ni Izan.... semua belasah aje!!! he..he... barat ke melayu ke, timur tengah ke...habis kalau ada depan mata...ha..ha...

    Betul tu kakzakie.... kalau dah keluar nak kena masak lagi...memang malas le..he..he...

    Pasta tu mcm biasa je Na...rasa mcm spegethi yg kita buat sendiri je tu... cuma tambah kupang ngan udang je... biasalah kalau kat makan kat luar semuanya sedap je!!!

    ReplyDelete
  17. Walaupun bukan penggemar pizza... sesekali mencuba best jugak tau Izan!...

    ReplyDelete
  18. amnoi kak hainom. hehe. best tu piza. yg ni yang cawangan bangi ke kak? kalau cwngn bangi ley mintak akak blnja. haha. joke je kak. tq singgah blog, jgn serik dtg lagi.

    ReplyDelete
  19. He...he... Raziq ni confirm tak baca entri penuh ni...he...he... baca balik!!!! akak bagi arahan ni...ha..ha... jangan marah ye Raziq

    ReplyDelete
  20. dulu rajin g mines, ye la x-upm kn???tp x pnah try pizza tu.....cm best je western food dia kn???

    ReplyDelete
  21. Meatball dia sedap Intan....semata-mata daging... pizza dia pun ok!

    ReplyDelete
  22. tak pernah try lagi~ tapi boleh try nanti! hehe nampak sedap :D

    ReplyDelete
  23. apa yg kira perasan skang kan sejak bersuami selera mkn mkin btmbh myb sbb ada kawan nak ajak lawan mkn kan hihihi

    ReplyDelete