Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, 18 November 2012

Seoul Garden dan SGT 2....

Salam tengahari.....
Hujan lebat betul hari ni, petir dan kilat sambung menyambung, kuat sungguh!

Rasanya baru hari ni OKje dapat bersantai kat rumah pada hujung-hujung minggu macam ni..... kalau tak, confirm dah kat luar ni, samada kat shopping complex atau pun melawat pak dan mak mertua atau pun balik kampung!......

Bercerita pasal Anniversary ni, sebenarnya tak de istilah celebrate bagi OKje, apa tah lagi candle light dinner......hu...hu.....( macam 'gelilah' pulak! ).... Bagi OKje makan luar setiap hujung minggu pun dah kira special !

Semalam kitaorang makan kat SEOUL GARDEN IOI MALL PUCHONG!.....

Sampai sini dah pukul 2 petang,  jalan-jalan,  tengok  apa yang menarik. Lepas Asar, baru makan! Layan ajelah gambar ni....

Gambar ni di ambik dengan SAMSUNG GALAXY TAB 2, hadiah pemberian Arjuna sehari yg lepas...... hu...hu....

Bagi orang lain, mungkin dah biasa dengan benda ni kan..... tapi bagi OKje, hadiah ni cukup mahal dan berharga!

Sebenarnya OKje tak harap pun hadiah apa-apa, ( ni bukan niat bajet ke apa eh...... he...he....ni ikhlas dari hati kecik OKje )  Handphone yang ada ni pun dah cukup bagus !....... Apa pun orang dah nak bagikan, ambik aje le........  Dia kata senang nak blogwalking....... besar sikit! he...he.... TQ.....

Walaupun gambar dia kurang cantik , tapi boh aje le!!!!

Berbalik cerita makan ni, sebenarnya dah lama jugak OKje tak datang IOI Mall Puchong ni,........
Rupanya kat sini pun ada DAISO tau!.... alah kedai yang jual barang-barang Jepun tu. Semua barang harga RM 5.


Ha....... masa makan kat Seoul Garden tu, terserempak pulak dengan pelakon dan pelawak Along Cham dengan isteri dan anak dia......... Tengok dari jauh ajelah!!! he..he...   

OKlah...... jumpa lagi!

16 comments:

  1. AMBOI KAK .. DPT HP BRU LERR .. UNTUNGNYE .. HIKHIK .. MNE KAK HP .. TGOK2 .. MASUK LA KAT DALAM BLOG NI .. KUIKUI

    ReplyDelete
  2. He..he.... rezeki Deq...hish tak yah le...malu je!

    ReplyDelete
  3. HEHE .. UNTUNG AKAK .. ALHAMDULILLAH KAN .. REZEKI AKAK SMPERNA ANIVERSERY .. HOHO

    ReplyDelete
  4. Wiewiettttttt.....best nye.Semoga sis dengan famly sentiasa di murahkan rezeki dan berbahagia sampai ke syurga..

    ReplyDelete
  5. wah..bestnye dapat tab..apepun Selamat Ulangtahun Perkahwinan ye okje..^___^

    ReplyDelete
  6. hehe~bestnye! :D tahniah ye OKje~ semoga kekal hingga ke syurga :)

    ReplyDelete
  7. sedapnya steambot.. saya hari2 kecek hubby bawak p steamboat.. dia bt derk je..hukhukT.T

    ReplyDelete
  8. Terima kasih Afrina...

    Dysha keceklah lagi!!! he...he....

    ReplyDelete
  9. Bestnye makan2 ni.. Mesti happy sgt kan dpt hadiah ni :)

    ReplyDelete
  10. Selamat Ulangtahun Perkahwinan semoga bahagia hngga ke syurga . amin :)

    ReplyDelete
  11. wahhhhh dapatt samsung tab 2..
    wewitt..
    untung laa dye ;)

    tapi Okje Na mmg suka samsung.
    Samsung is the best!

    ReplyDelete
  12. beshnye dpt tepon bru huhu...,nk jgk...,;)kte pn ske g daiso tau lh bli brng come2...,..,ok je tngal kt mne eik?

    ReplyDelete
  13. Na rezeki... he....he.... ye ke? okje belasah je apa brand pun...

    cheras Juwita

    ReplyDelete
  14. sedapnya huuuu ritu buat steamboot ngn suami kt umah mama kira. lepas tingin mama nk mkn bnda tue hihihihi :p

    ReplyDelete
  15. wah.....kira pengantin masaklah ni...he...he...

    ReplyDelete
  16. kat mlake ade seoul garden bru bkk..lum pernah try lg..satu hari nanti pasti akn ke sana ...hee

    ReplyDelete