Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saturday, 15 December 2012

Entri Jamilah.....


Semalam baru je tukar Widget Pengomen sampai Lalok, ini istilah yang OKje gunakanlah.....he..he...



Lain bloggers, lainlah istilah yang digunakan..... ada guna Pengomen Tegar, ada guna Pengomen Pelik, pendik kata, apa pun istilah yang digunakan, TUJUANNYA adalah sama, owner blog nak tahu SIAPA yang selalu mengomen 'Entri Jamilah' he..he......

Dulu OKje pakai Widget 'Cloud'..... semakin banyak komen semakin besarlah tulisan dia..... tapi semalam, OKje dah tamatkan perkhidmatannya..... macam merapu je 'kekdah' reading dia ni...... kejap banyak kejap sikit jumlah komen dia tu.... JADI MUSYKIL!

OKje buat andaian, TOTAL KOMEN tu mestilah calculate dari start 'mike' semua komenkan..... takkan le ikut monthly basis kot!!!..... Apa yang jadi pada OKje, jumlah komen menjadi semakin menyusut! Takkan diaorang cancelled kot! he..he.. so sebelum apa-apa terjadi, biarlah OKje hapuskan Widget yang lama tu dari bertenggek lebih lama kat blog OKje ni..... dan tukar yang baru! Barulah OKje dan 'mike' semua PUAS HATIkan....!

So Widget yang baru ni, OKje ambik dari  BLOG HANIF IDRUS.... he..he... mohon ambik ye Bung Hanif!!!

Walaupun tak de apa-apa cenderahati yang nak OKje berikan..... tapi OKje amat menghargai 'mike' semua!
Macamana OKje suka tengok nama OKje tersenarai dalam Pengomen Tegar blog 'mike', macam tulah OKje suka 'mike' semua ada dalam senarai Pengomen sampai Lalok blog OKje.

Widget ni buatkan kita lebih bersemangat lagi nak mengomen YOU!!!

24 comments:

  1. wah..cik Que pu nak cube jugak la kalo camni..^__^

    ReplyDelete
  2. Haha.. nama gue tersenarai deh...
    Kak.. mcm tak best tau klu sehari tak dtg blog akak ni..mcm ada magnet tau suruh dtg sini..hahaha:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye ye je Atie tu...
      Apapun..tq yeh Atie.... Okje seru tu.....hu..hu..

      Delete
  3. tapi asal nak letak widget tuh mesti nama saya yg teratas, sebab saya reply komen orng. ahaiii

    ReplyDelete
  4. HEHEHE .. XPE AKAK .. KOMEN NI KENA IKHLAS .. XLEH MEN PAKSE2

    ReplyDelete
  5. hah terlaloq kat cni lak..dalam senarai tuu..hahaha..er tapi tuan blog pun ada yer....laloq gak tuu sbb dok atas sekali..hikhik......Okjer pun dh masuk senarai kat blog saya..ehe...
    p/s...saya dah pos tanda jiwa tuk OKjer...hrp sudilah menerimanyer dgn sepenuh hati yer... tq

    p/s...ada juga widget komen yg tak akan naik nama kita sekali...tau....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tuan blog mmg kaki interframe...he..he..sebab tu atas sekali
      Ye ke izan...tak sangka banyak jugak okje komen ek...
      Tq izan..... Tak sabau nk tengok....apa ke bendanya!....

      Delete
  6. tukar yang baru ye....
    sy no 6... ^_^

    done genting malaysia...

    ReplyDelete
  7. btl tue..sy punya pun perasan gak ngape widget tu makin berkurang.. hehehe

    ReplyDelete
  8. wah..nmpaknye intan ni lum pengomen tegar lg ye.hhee..maklumle..mcm biskut...kejap ade kejap xde...hehheh

    ReplyDelete
  9. memang aby tk kan dapat jd pengomen tegar ..
    banyak masa ditugasan luar ..
    takat banyak baca dari smartphone jer ...

    ReplyDelete
  10. eh name kite adelah,kekeke kena bkeje keras nk dptkan nmbo 1,ahah

    ReplyDelete
  11. alamak nama kak takde..kena dtg sni selalu..tp kdg2 kesuntukan masa nk bw

    ReplyDelete
  12. tak kisah la ada ke takde nama kita kat situ. jnji komen tetap komen ihihihi

    ReplyDelete
  13. wahhhh semakin hebat berblog..
    Na ni apa pun tataw hahahah ;D

    ReplyDelete
  14. tapi okje ranking 1st , acano tuh tuan ghumAH ?? hehehe ~

    reply dari entry CP :

    hehehe , comel la , try buat haiwan belaan :P buat macam bela hamster tuh :P

    ReplyDelete
  15. terpikir gak nak letak benda tu, tapi xreti..hehe

    ReplyDelete
  16. in Sha ALlah klu free KA dtg baca & komen hehe

    ReplyDelete