Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, 3 December 2012

Terima Kasih MIA..

Oh rezeki akak hari ni nampaknya......... Akak dapat Banner dik..... he...he......
TERIMA KASIH Mia........

Macamana OKje boleh dapat ni eh.....  Sebenarnya, kalau tak silap OKje, Mia buat offer besar-besaran setiap kali follower dia menginjak 1000 orang dan kepada mereka yang terpantas sahaja yang akan berpeluang mendapat banner ni....betulkan OKje kalau salah ye Mia.... So kalau rasa-rasa mengidam nak banner....  pegilah bodek Mia lebih- lebih, manalah tau terbukak hati dia nak offer lagi! he...he...

Tak sabar rasanya nak tempek banner tu........tapi memandangkan keadaan yang serba kekurangan sekarang ni......he...he.... OKje terpaksa memendam rasa ni! hu...hu....

Tengah hujan kat Muo sekarang ni....boleh tahan jugak lebatnya...... tenet pun macam apa tah ni..... nak kena refresh 1000 kali...... alahai lambatnya.....
Dah tau lambat , tapi masih nak menerai upload banner Mia nak tunjuk kat  sini.....

Sabar ajelah.....kalau macam ni gayanya tenet..... tahun depan pun tak tentu terupload lagi  banner ni.....

17 comments:

  1. heheh sabo jela kak,line tenet ujan2 memg gitu kot,hihihi,,wah xsaba nk tgk banner tu

    ReplyDelete
  2. LINE UJAN2 NI MANG SENGAL CKIT . HEHE .. AKAK .. RINDUUUUUUUUUU

    ReplyDelete
  3. hihihi..seronok dapat banner baru ya..
    sabor lah kak..kt Sabah pun line tenet on off je..lgi boring...haha:)

    ReplyDelete
  4. hah mane-mane banner tu teman nak nengok juger...wah..balik kg..dok ngan mak..best nyer...

    ReplyDelete
  5. sabar aje la~~
    tahniah sebab dapat banner dari kak mia...

    ReplyDelete
  6. tahniah ya kak...
    mmg btuah tu..saly dh tengok di blog mia..cantik banner tu..sesuai utk blog OKje ni..:)

    ReplyDelete
  7. tahniah !! folo sini ,blogger baru ,beri tunjuk ajar :)

    ReplyDelete
  8. Tahniah yek...
    Ramai sayang kat blogger yang rajin blogwalking ni..hehehehe

    ReplyDelete
  9. wahhhh.. hehhehe takpe. mia ok. tahniah ya hainom. semoga hubungan kita bertambah erat lepas ni. jangan nakal2 kat kampung tu....

    ReplyDelete
  10. yang sy pon dah siap okjer..hehe

    ReplyDelete
  11. Okje pkai line pe? skang nie digi senang skit nk dpt line

    ReplyDelete
  12. Line celcom......oh ye ke kiera, patut pu mcm siput...he..he..

    ReplyDelete