Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, 4 January 2013

Nape hainom OKje eh?....

Assalamualaikum......
Salam Jumaat di hari Jumaat yang penuh barakah, penghulu segala hari......

Yeay!!! Esok tak yah bangun 5.30 pagi.....ha..ha.... ( dah sampai dia punya meroyan dah tu ~ buat tak tau je! )


Sedang tercari-cari idea nak buat entri, kebetulan terpandang Uncle
menyinggah kat C box OKje, terus klik dan terjah blog dia.......

Ohhh.... anak dia baru nak bersekolah, maksudnya dia tu muda lagilah....... kenapa guna nickname UNCLE?  ( suka hati dialah, dia punya blog dia punya suka....ha...ha.... ).  Betul tu ..... OKje sama sekali tidak mempersoalkan cuma tanya aje aje ye Uncle....

Kalau guna ABANG bervoltan tinggi, kan nampak muda sikit Uncle he...he......

Macam OKje jugaklah......  NAPE OKje eh? Sebab OKje rasa OKje ni tak banyak cengkadak kot..... ha..ha... perasan! Semuanya OK aje ( tengok time le! ) ....... Ada jugak yang tak OKnya..... Bila time merajuk   ( dah tua-tua pun merajuk ke? Ingat dah tua tak de perasaan ke apa! ) he..he...

Nama 'OKje' ni OKje dah terfikir masa mula-mula nak create BLOG ni lagi. Mula tu nak letak 'OKje' sahaja, tak molah letak nama kononnya, tapi tak lepas...... so akhirnya letaklah 'hainom OKje' ......

Takkan nak letak Makcik OKje kot.....  Tunggulahh dulu sampai masanya OK jerrr... he..he..    


37 comments:

  1. he he he... merajuk tu perlu juga sekali sekala... ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Macam nk dapatkan sesuatu...he..he..

      Delete
  2. sekali sekala merajuk tak apa... hihi..

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. CZ ada kaitan ngan entri ke? He..he..

      Delete
  4. hahaha.. Makcik Okje tu tak sesuaiii tau..hehe..belum masa nya..muda lagi bah..
    erm..sy klu merajuk lg buruk..haha..DIAM memanjang dgn hubby..mogok! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha...ha...sama tu Atie...terus jadi malas nk cakap!

      Delete
  5. salam jumaat okje..
    hari yg paling Na suka boleh tgk jodoh-jodoh berbaju melayu hehehehehe (gatai)

    yes Na yg baru kenal okje pun Na rasa okje xbnyk cekadak smuaa nyeee OKJE~~
    berkwn dgn smua org yang paling penting selalu "OKJE" dengan Na hahahah =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha..ha..suka tgk ye...terutamanya H....ha..ha..

      Delete
  6. lawak lah kalau tuka name tu pegi makcik okje.....wkwkwkkwkwwww

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cik.....kau dah pulang nakkk...ha..ha... Dah selesai ke semuanya?

      Delete
  7. dah kembali ke tempat asal nye sis..windu sesangatttttttt..huggggg ketat2x..kekekekkekeeee

    ReplyDelete
  8. bangun awal untuk masak bekfes.hehehe

    ReplyDelete
  9. kak..okje tak hari ni?tersenyum je iman baca

    ReplyDelete
  10. best yer klu di nick kita Abang ..
    aby=abee=abear =abang, utk wong2 kelantan ..
    hu..hu..

    ReplyDelete
  11. saya pu okjer....hahahaha...memang masa nak buat blog ,..pakai ikut dan jer letak nama...terus lekat kan..kalau ubah sekarang dah tak best laa pulak..senang ingat...siapa yg selalu ok tuu??..tentulah si 'okjer'..hahaha..jgnmarah

    ReplyDelete
  12. hehe..comel nama akak..akak ok je..saya pun ok je.

    ReplyDelete
  13. AKAK OKJE MEMANG SNTIASE OK JE LAA .. XPENAH AG TGOK XOK .. HOKHOK

    ReplyDelete
  14. berkobar2 mood weekend ngalahkan org gi skolah yer. yang fentin, OKje ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha'a ek....sebab walaupun tak sekolah. Okjelah yg kena bangun paling awal!

      Delete
  15. kalau dulu2 aku panggil hainom, tapi skg ni aku dah tukar..hehehe..

    aku panggil kak nom jer..nampak lagi sopan kot camtu..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. belasah jelah walau apa pun....okje pulak yg rock!!!ha. ..ha...

      Delete
  16. Cute aje cerita ni OKje..tapi betul jugak sebab first time tengok OKje ..tertanya-tanya jugak apasal OKje.now dah tau..anyway Okje memang best!!!

    ReplyDelete
  17. mia lebih suka nama hainom... ;)

    ReplyDelete
  18. i see. mmg okey je lah ni sis? tgok sis bw super okje.. rjin myiggah..

    ReplyDelete
  19. hehehe..tergelak entry ni..
    hainom Okje mudah sebut dan mudah diingat..

    ReplyDelete
  20. Okje memang sempoi lah, suka tul saya singgah sini, saja menyemak peti komen Okje, biar pun x de benda nak komen, nak gak komen. Haha

    ReplyDelete
  21. fifi pon ok je.. hihi.. cute entry..

    ReplyDelete
  22. hihi di sebalik okje gini citenye ye...hehe :)

    ReplyDelete
  23. tiba2 terpandang entry neh! hahaha. nak tahu jugak kenapa??? rupa2nyaaaa oOoOoO~ TAPI mcam sedp jerk mak cik okje! huhuhu ke anti okje?? huhuhuhu

    ReplyDelete