Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, 19 February 2013

Bagai nak RAK!.....

Salam .......

Baru je lepas merawat mesin basuh yang buat hal buat kali 150 juta kali agaknya........ buatnya sekejap je...., yang jenuhnya mengalihkan barang yang berdekatan dengan mesin basuh..........hu...hu......... maklum le  ala-ala stor kat belakang tu....

Semalam dah kasi 3 entri........ hari ni dah kekeringan idea......  haha.......

Layan ajelah pic ni........ makan-makan masa 'pre' celebration birthday Arjuna! Ha...ha..... macamlah ada yang 'post'...... merangkap sekalilah ni......



Punyalah kitaorang anak beranak order 'bagai nak rak'....... si 'Birthday Man' ni order yang kat bawah ni aje......  Terasa MAK tau!! malu........

Coffee tu memang faveret my Arjuna.....apa yang sodapnya pun tak tau.......
Kalau tanya OKje? Pahit je rasanya......

Kek seslice je, makan ramai-ramai....... ha....ha.... sebab masa ni 14 Februari, sehari sebelum birthday dia.....
Lamb Pie.....RM9.00.... emm, 'kambin' memang le banyak kalau
dah harganya ghupe tu! hehe....
Yang bestnya ......... bila tiba harinya, OKje beli kek ni aje.......... ha..ha.... beli besau-besau, tak de sapa nak makan, itu pun masih ada lagi kat fridge!

TLBD punya angkara tang Hello Kitty tu..... hish...
Budak-budak sekarang ni eksyen betul........  kek macam ni punya sedap, makan sikit je!.....


Balik je keje, terus tangkap Arjuna potong kek ........ ambik pic sebagai-kenang-kenangan........
LUV U bang!......

24 comments:

  1. he he he...orang gaji Jepun tu dah mintak ganti baru la OKje...

    yummy... pesal x ajak sekali? ekekekeke... boleh jadi tukang amik gambar... (gurau2 ek...)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha'alah Farah...len kali kena ajak farah ni jd fotographer kitaorg hehe..

      Delete
  2. Hari jadi abg Arjuna tapi kek ada Hello Kitty..haha... meriah dgn makanan yg sedap2.. makan kek se slide je birthday man nya??.. diet kot kak..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu kerja TLBD Atie...sebok dia nk beli kitty...
      Agaknya kitaorg dh order macam macam..dia mengalah kot...budget agaknya...haha
      ...

      Delete
  3. alahai..sedap nyer...meriah sungguh tu..hihi

    ReplyDelete
  4. makan...makan...kek ade lebih,post la sikit :P

    ReplyDelete
  5. Bestnya... semuanya nmpk sdp2 makanan tu :D

    ReplyDelete
  6. happy birthday to your abang...hari ni bsday saya...hehehe

    ReplyDelete
  7. alaaa..terliuq cek tengok..dapnya..

    hensem arjuna akak ye..:p

    ReplyDelete
  8. Aduh indulgence kek tu kakak punya favourite tau. Kalau kakak makan ini dah cukuplah...

    Kopi! samalah dgn hubby kakak. Dah dia suka kita nak kata apa:)

    ReplyDelete
  9. ehe,,,makan jgn tidak yer,,,jgn membazir,,,comel kek,,,akak memang xleh tgk kek,,dan dan itu ngidamnyer,,wakakkakaaka,,

    moh le kiter beli mesin basuh baru,,,dah 150 juta kali minta nyawa tuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hsha....tak yah membazir...dah pulih kpd sediakala hokay....huhu

      yelah izan...tak habis kek tu..kalau demo sebelah rumah boleh bg ek...

      Delete
  10. wah bet tu.. kek tu mmg sedap lah !

    ReplyDelete
  11. best tu, Indulgence.. mau jugak... nape tak minta hadiah sempena harijadi En Arjuna.. biasa kan orang yg di hari Hari lahirnya kan jadi pemurah sikit, mintak lah Org Gaji baru... tapi kan OKje ni engineer so, apa lagi, apply lah pengetahuan tu, kalau tak nanti lupa ilmu kejuruteraan ni. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Orang gaji baru? Mesin basuh tu? Huhu....
      Mfm selalunya kalau mesin basuh tu rosak , duit syiling terselit mmg okjelah yg selalu pomennya kasi betul...haha...
      Dah belanja makan tu pun dah ok...takkan nk peha pulak dah bagi betis hehe..

      Delete
  12. abaang sayang , dunia akhirat

    ReplyDelete
  13. ahaha comel sangat kek nyer... takper la TLBD yer.

    Pie kat SR ni not bad kan.

    ReplyDelete
  14. Sedap2nya tengok makanan tu.....

    ReplyDelete
  15. kira pun kalau nak celebrate beli kek kena tgu ramai ada kt rumah klu tidak rugi jer

    ReplyDelete