Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, 18 March 2013

Green Tea dan nak CUTI!.....

SERIOUS....... sangat malas hari ni...... malas segala-galanya.........Tolong jangan tiru sifat yang sangat negatif ni........    Ohhh...... TOLONGGGGGG!!!!

Nampaknya kena apply cutilah macam ni....... bestnya kalau dapat cuti masak, cuti basuh baju, cuti lipat baju, cuti hantar budak-budak sekolah, cuti mengemas............Ohhh..... kalau banyak duitkan best!! Mintak ROBOT tolong buatkan tu semua.........  huhu.....

Pernah tak rasa macam tu ??? MALAS tahap apa pun tak tau dah ni!.......

Jom....  minum Teh dulu...







Peristiwa disebalik kejadian minun benda ni sebenarnya dulu, Arjuna dapat banyak 'Taiwan Tea' daripada supplier dia, so bila dah dapat banyak sangat, tu yang daripada TAK BIASA minum, dah jadi BIASA pulak sebab sayang punya pasal!......

Tak sure ini Green Tea ke apa.... tapi OKje tak buh gulalah.....ala-ala macam green tea gitu.....


35 comments:

  1. kalau OKje apply cuti, takut tak approve je.. better amek MC or EL hahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu Zaza.... Ambik el aje..haha

      Delete
  2. ho'oooooo minum green tea, patut le awet muda, leh belajar ngan okjer nampaknya...

    ReplyDelete
  3. ini penangan nk blk kg ler tuu..tk sbr nk jumpa mak kan..ehe..ank manja mak dh rindu..ehe,...bertuah masih ada mak...

    mgg tea sedap minum gtu jer klau letak gula xsedap !!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Walaupun bongsu tp manja beb...bertuah..masih ada org yg tolong doakan kita yek!

      Delete
  4. aikk... OKJe pun kena penyakit Monday Blues jugak? Farah sangat sleepy head... ekekekeke.. OKJe taulah tu sebabnya apa... berhempas pulaslah katakan... ekekeke...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bis tu igt surirumah tu tak bekerja namanya hehe..

      Bagus Farah....pahala berganda tu haha...

      Delete
  5. green tea nie x angin kata org. ntah la btol ke tak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ohhhh....ye ke kiera...tak tau pulak...kiera tak boleh minum teh eh?

      Delete
  6. penyakit M dh berjgkit..sbb tu blog x b'update pn..huhuhu..tulunggg

    ReplyDelete
  7. AJ pun rasa macam tu...
    Nak cuti jeeee....
    Hehhehehe..
    Tea ape tu?? Peliknya berdaun2 gitu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Taiwan tea Aj...ala ala green tea...pelik eh?

      Delete
  8. ops kak..macam herba je.BK xlalu nengok nyer

    meh entry terbaru
    http://www.mimbarhatiku.blogspot.com/2013/03/saya-redha.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe....alah...minum je BK...bg habis!

      Delete
  9. ni salah satu petua kuruskan badan ni. :D

    do follow me back. :)
    http://drawcolorcreate.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. Untuk diet ke Kak?..hehe..
    sedap ker? sy ni tak lalu sgt minum green tea..huhu. Tapi klu nak sihat kena belajar minum lepas ni..:)

    ReplyDelete
  11. erkkk kalo deqla x sggp nk minum green tea tu... huhuhuhu

    ReplyDelete
  12. salam hainom...
    singgah sini. btw jgn malas lama2 sgt. beku nanti badan, hehe

    ReplyDelete
  13. Nnt bila dah cuti sehari dari buat apa yg biasa, mesti rindu nak buat sumer tu balik.
    Saya semua jenis tea mmg tak buh gula, yg okje minum ni nampak cam best.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye ke MJ....baguslah healthy gitu...sedap ke kalau semua tea duk belasah gitu?

      Delete
  14. aiiii, saya ni ari2 kalau boleh nak cuti..malas membuak2, hahhahha

    ReplyDelete
  15. green tea ni mesti wangi kan? tapi tak suke minum..heheh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak momo...ta bau pun cuma rasa dia payau sikitlah...

      Delete
  16. tak pernah minum teh gini.
    sama la kita. mmg malas tapi terpaksa rajinkan diri. kan kalau tak buat bertambah2 lak keje kat rumah ni. kan lagi pening nak buat yg mana satu..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu Nik....kena rajinkan diri....walaupun malas!

      Delete
  17. Salam okje...ish..ish..terkena penyakit M ker..hehehe..alaa okje suruhlah anak2 tlg basuh basuh. ngemas umah..masak beli kat luar..kang kan blh cuti..cam UA nie mmg takde cutinya lah ..bos ckp bila balik m'sia baru dpt cuti..hohohoo

    ReplyDelete
  18. hahahaha , normal la malas2 gitu , CP dah selalu dah , tataw la kalaw dah kawen t camne , risau jgk nih ,

    unik la teh tuh ..

    ReplyDelete
  19. best ke grean tea tak buh gula?mcm rasa minum air masak yg kosong je lah kan...hihi...;p
    PC kuang minum tea-tea ni...suka minum coklat...best2;p

    btl tu Okje...kdg2 kite perlu rehat @ cuti jgk untuk diri sendiri...nnt mintak arjuna sign borang cuti...cpt2 apply yer...kan stress susah pulak;p

    ReplyDelete
  20. Bagus minum teh camni, rasanya elok untuk sejukkan badan, lagi bagus teh ni di bancuh dengan air yang dari mata air. ( hehe, tengok documentary..)

    ReplyDelete
  21. betul.. betul... PM kena bagi cuti umum untuk surirumah ni... untuk rehat2... bestnya kalau ada hari cuti umum untuk surirumah...

    ReplyDelete
  22. Faham rasanya macam mana ibu2 buat kerja rumah..fuhh..penat..basuh kain lagi..masak lagi. Kalau beri gaji, sepatutnya gaji kena lebih dari gaji doktor. Teh..sedapnya..

    ReplyDelete