Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, 7 March 2013

SUKA kite tau!

Baru sat ni pergi BLOG Nur Bijen, habis baca entri dia, OKje duk jengah pulak bloglist dia, ( memang biasa jugak buat kerja ni, bila pergi blog orang... hehe.... nak intai kotnya ada LINK kita kat situ ).

So, memang adalah link blog OKje ( nasib ada Bijen...... hehe ), balik je terus 'tra' nak masukkan blog Nur Bijen dalam bloglist OKje...... tapi TAK BOLEH..... cuba banyak kali dah, tapi tak boleh jugak..... Kenapa agaknya?

Cuba TEST blog lain pulak.....

Kebetulan blog Anim~bicaraneem, dia ada letak link OKje dalam bloglist dia, so jadi bahan ujikajilah dia, apa lagi haha....  Bolehlah pulak, selamat dah link dia menenggek dalam blog OKje tu!........

Tengok sekali lagi dalam Bloglist........ dah ada rupanya.... main NYOROK-NYOROK pulak dia ni...hehe

Mungkin dah lama masuk kot!


OKje ni, dahlah 'KURANG RAJIN' join segmen ( tak tau kenapa..... menjadi-jadi pulak malasnya tahun ni..... tak taulah pulak esok lusa ye!), nak buat segmen apatah lagi ( memang orang tak akan join le hehe....),  so kalau LINK Blog OKje ada dalam Bloglist sahabat yang budiman ni, memang dah kira BERTERIMA KASIH sangatlah......

Tu yang bersifat mulia tu, balas balik dengan masukkan LINK 'mike-mike' yang dikasihi dalam my bloglist..... hehe...

Kalau ada yang OKje masih tak masukkan LINK dia tu, bukan bermaksud OKje tak sudi ye, tapi TAK PERASAN sebenarnya..... ... INFORM aje, no problem.....

Seronok sangat bila ada yang sudi komen entri kita selalu.... Terima Kasih eh wak....

Mereka memang PENGOMEN LALOK...


SUKA kite tau.... hehe....

27 comments:

  1. yeayy..nama kita tersenarai gak..thanks okje..:)

    ReplyDelete
  2. namamu teratas indah bersamamu Laila...(peras santan la tu), kehkeh

    ReplyDelete
  3. kita dah letak OKje kat bloglist kita tau.. kalau tak caya gi tengok kt blog kita :)

    ReplyDelete
  4. sama la kira pun segmen la paling kurang rajin nk join heee

    ReplyDelete
  5. kita pn suka jgk cmtu..nampak ade org hargai kita kan..:)

    ReplyDelete
  6. assalam okje..acik kalau ada masa memang suka juga pergi kesemua blog..tapi kalau masa terbatas macam sekarang ni..buka juga untuk meninjau..tapitak sempat nak tinggal kan jejak...lebih2 lagi bila internet sangkut

    ReplyDelete
  7. kkdg tu kekangan masa yg menyebabkan tak sempat nak berBW & tinggal jejak kan...
    biasalah tu....

    ReplyDelete
  8. Kakak sejak kena malware lamaaaa dulu terus buang semua bloglist dan sejak tu tak ada lagi. Kosong sekosong-kosongnya blog kakak dari apa juga. Yg ada N3, follower dan senarai N3...

    Kakak masuk blog kawan-kawan dari dashboard.

    ReplyDelete
  9. Oh tidakk...!
    Nama I dah jadi no 10... rating turun nampak nya..ini semua gara2 tak BW masa suasana Lahad Datu tak tenang... mmg seronok dtg sini sebab boleh rileks kan otak smbil baca n3 akak...hehe:)

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum..pn OKJE,..sorry kiter dtg komen lagi,..td kacau bilau Mia nak main 'games'...jenuh berperang baru dapat balik nie..hahahah...er..kita main tembak2 laa...

    Wah..cik kak Laila siap nyanyi tu sebab 'namanya teratas'...hebat laa dia..er,..nnt balik Gerik nak serang umah dia...hehe..

    Memang setiap komen kita hargai,..malah tersenyum membacanya...tahniah OKJE sbb dah ada pembaca tetap,..mesti semua tertunggu-tunggu entry OKJE setiap hari tau,...nanti OKJE kenalah lancar strategi,...perah otak buat entry..hiihhi..

    Vote OKJE kaw Cheras....

    kan kite dh komen panjang dah..nie...

    ReplyDelete
  11. Salam khamis Okje, ingat suka apa lah tadi tu. Hehehe, emmm.. saya ni biasanya kalau dah follow mesti kena letak link kat blog tu, senang nak pergi jejalan2, kalau terlupa letak, memang haruslah tak kesana lah jawapnya. Cam tadi tu, ada tengok orang baru singgah kat blog tapi bila tengok namanya tu rasa cam dah pernah tgk, bila check balik rupanya memang saya dah follow dia lama dulu lagi, tapi tercicir dari blog list, tu yang tak menjengah dia. Kalau tgk blog yang memang ada kat list saya tu, saya mesti menjengah lah menyibukkan diri. Cam kat blog OKje ni. hahaha...

    ReplyDelete
  12. tahniah kepada pengomen2 itu....hehe

    ReplyDelete
  13. aik... aik... jap kenyeh2 mata jap...dengan gaya x percaya...nama ai ada ker... muahahahaha.... OKJe.. tima kacih la ek... he he he...terharu ai...

    *ada x ferasan sesuatu kelainan semalam? tetibekan Farah bahasakan OKJe kakak dalama salah satu komen... muahahahahaha... rasa awkward sikit sebab biasa panggil OKJe...walau sepatutnya panggil kakak....

    ReplyDelete
  14. Ntah bilalah saya nak update bloglist ni.

    ReplyDelete
  15. aikk... mana nama deqla ni? kena pecut nih.. hahahhaa...

    ReplyDelete
  16. Tahniah pada pengomen pengomen tegar..saya kena berusaha keras lah nak masuk dalam list tu..hehe.

    ReplyDelete
  17. kalau orang datang komen dekat blog saya memang saya suka letak pada bloglist.... senang nak balas komen kawan-kawan.
    Saya pun penah ada masalah macam tu, nak add tapi tak keluar kat wall... last2 saya letak kat blog saya yg lagi satu, hehehhe

    ReplyDelete
  18. kalau boleh kak nak masukkan semua follower dlm bloglist kak (bukan banyak mana pun). tapi ada juga yg kak dah masuk, dah komen, tak pernah dia balas balik, macam tak suka je kat kak. so, la ni..kak memilihlah jugak

    ReplyDelete
  19. wah!!!pinkycat jatuh no 4...bile nak jadi juara ni...hihi;p
    sekarang ni PC letak list blog kwn2 yg baru kenal kat dashboard sbb klu letak semua kat bloglist blog akan jadi berat...lmbt loading...prnh gak nk try buat scrollbar mcm okje buat tu tp tak reti...huhu...klu ade scrollbar tu blhla letak byk2 kat bloglist...
    tp link okje mmg ade kt blog kaler pink tu,dlm n3 pun selalu ade...btl tak...hihi(suke la tu;p)

    ReplyDelete
  20. Okje sajer jer tau, time nama saya kat puncak pengomen lalok, tak up kan pun. bila nama kita dah takder, baru nak up. huhuhu ni nak cek blog saya ada dalma list ker tak. hehehe siap2.

    ReplyDelete
  21. Aku sama gak...sesiapa nak letak URL mereka dlm bloglist...
    Roger jer..PR2 lagiii

    ReplyDelete
  22. terus terang ngaku ni..aku memang xleh nak komen entry kak nom selalu..walaupun aku baca, tapi ada entry yg aku biar tanpa komen apa2..

    sebab? sebab aku xtau nak komen apa..hahaha

    tapi insyaAllah, cepat ataupun lambat, aku cuba gak dtg baca balik entry yg lama2..:D

    ReplyDelete