Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, 5 April 2013

Nantilah OKje cerita.....

Orang yang ditunggu-tunggu dah pun selamat sampai rumah pukul 3 pagi tadi.......
La ni , dah pun pergi kerja......... workaholic betullah mamat sorang tu!....... huhu......


Nak taulah tu apa yang Arjuna bawak pagi tadi ......kan...... kan......... hehe....

Seperti yang sedia maklum, perginya dia ke sana tu adalah kerana kerja, bukan saja-saja seronok bershopping, so awal-awal lagi OKje dah setkan mind ni tak nak mengharap sesuatu yang SPECIAL pun.... kalau ada ALHAMDULILAHlah.......hehe...

Lagi pun ........ faham ajelah....... macamana orang lelaki bershopping!!! hehe.....
Rabu seharian meeting dan masa untuk membeli souvenir hanya sempat setengah hari semalam je so tak de apa sangat yang dia beli pun............ antaranya.....


Pencil case tu dah tentu punya untuk anak dara 2 orang tukan......  Adalah beberapa 'ketul' nail clipper                ( sorry......... OKje tak pasti apa penjodoh bilangan yang sesuai! hehe..... ) dan fridge magnet untuk kawan-kawan dia kot.....

Sebenarnya OKje kirim 'apa-apa aje benda' yang boleh diberikan kepada Pengomen Lalok yang selalu bertenggek kat blog OKje ni tau.......  OKje mintak 10, dapat 7........ lepas tu kena rembat pulak dengan anak dara 2 orang tu...... dah tinggal 5....... so camne tu???? huhu...... tengah gigih cari cara terbaik nak bagi kat siapa ni!......

Psst....... tak teringin nak tau ke SOUVENIR yang dia bawak balik untuk OKje?  hehe......nantilah OKje cerita.....

58 comments:

  1. souvenior utk OKje kena buat entry khas ni... apa la agaknya yg special tu... jeng jeng jeng :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe...tak delah special mana pun Bijen nak suh uoll tekalah ok tak?...

      Delete
  2. heheh..dia balik dgn selamat pun..dah kira bertuah kan sis... ehe..ada ler tuu yg istimewa... xnak bgtau pun xper...hihihi...

    ReplyDelete
  3. err..tido tak sementara tgg pukul 3 pagi tuu... hahahaah..

    ReplyDelete
  4. betul tu okje..kalau suami yang pergi tak perlu menharap..kurang pandai membeli..kalau suami acik dulu pandai beli barang rumah..sudu ke..periok kaulai pinggan mangkuk bagai tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Setuju AE...kalau barang dapur tu lagilah hancur AE

      Delete
  5. bukan rejeki akak gayanya, mklm le akak tak smpat nak lalok kat sini, huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha...okje ajelah yg lalok kat sana hehe

      Delete
  6. opssssssss sori erk, terbiasa bahasakan diri akak, terimalah seadanya..

    ReplyDelete
  7. Alahhhhh...gtau lah cepat ape OUVENIR nye tueeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

    ReplyDelete
  8. waa..of cose la teringin nk tau,,

    ReplyDelete
  9. ni kalau save the best for last ni musti benda special. bt le giveaway utk peneka yg betul teka 'hadiah special' dpt le seketul nail clipper. heheh!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Idaklah special mana Ros...hehe...
      Bagus jugak idea tu Ros...

      Delete
  10. CP tak sempat baca, CP singgah je , CP nak off ker temerloh pahang nih , tata :D

    ReplyDelete
  11. Kiranya Arjuna dah cuba beli juga utk org-org tersayang cuma masa tak mengizinkan. Lain kali kakak percaya dia akan pergi lagi cuba penuhi yg mana terasa tak kesempatan kali ini..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha....kali kedua tu entah bilalah KZ hehe..

      Delete
  12. he he he...pandai2 OKje ler nak buat pembahagian macam mana... terserah pada puan punya badan... tapi yang keysahnyer...nak sibuk...eekekekeke...dapat present aper? lol... tu yang nak tau...nanti cerita ek? occay2... Farah tunggu...

    *OKje... memang jenis OK jer semua ek... senang tul deal dengan OKje ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ingat nak suh Farah tekalah..
      Nape Farah kata gitu Farah..kes apa pulak ni..hehe...ada gak yg tak oknya...

      Delete
  13. Wahhh....nak hadiah ituuuu...ahaha..
    gurau je kak... yang penting abg Arjuna dah selamat kembali ke Malaysia..hehe..
    Nanti update cerita yg lain2..ok! :)

    ReplyDelete
  14. aq ni kena bodek lebih sikit la kot...kalau nak hadiah tuuuuu...

    ReplyDelete
  15. nak dapat namamu teratas dah tipis....persaingan pengomen tegar OKje ni sungguh-sungguh sengit...huhu

    ReplyDelete
  16. jangan OKje buat acara segmen sudahla...bab ni aq meyerah kalah awal-awal...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku pun malas nk join segment sekarang ni..

      Delete
  17. tapi Nom...ingat....namaku pernah berada di atas carta pengomen tegarmu dulu...

    ReplyDelete
  18. cukup-cukup la Laila ye...kalau ada rezekinya...InsyaAllah.

    ReplyDelete
  19. seronok kalau jalan2 tempat orang dpat beli souveneir tapi besenye orang terdekat dulu yg merembat :)

    ReplyDelete
  20. Apa ya souveneir utk okje,mesti special punya tu.

    ReplyDelete
  21. souvenir okje kena buat entry khas tu hihi..teringin nak tau ni...jgn rahsia lelama sgt tau

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha...nk bagi peluang TJ tekalah...boleh?

      Delete
  22. yg penting arjuna selamat balik ke pangkuan hainom ..
    itu la hadiah yg paling besar kan ..
    mesti seronok anak2 dapat souvenir dari papanya ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe...entahlah........TLBD tu kalau bawak balik mainan sukalah dia...

      Delete
  23. Waah...byk juga buah tgn....pndai juga mmbeli....hmmm...xpe, rietta tunggu next entry yea....

    ReplyDelete
  24. ye btul..yg penting udah selamat kembali

    ReplyDelete
  25. Menarik ni...suke tgk sourvenir dr negara lain.

    ReplyDelete
  26. singgah sini kak...lma dah tak jln2

    ReplyDelete
  27. Tahu pun lelaki ni bab pilih hadiah memang out sikit

    ReplyDelete
  28. alaa excited ni nak tau. hihi.. sibuk je kan chic na. ;)

    ReplyDelete
  29. WAHHHH... sib baik ingat kak.. kalau somi sy lgsung la, ingat ank bini tu yg xsmpat nak beli kot..hohoh

    ReplyDelete
  30. Arghhh kak laila sampai 5 kali menenggek dan mengomen untuk 1 n3, camnr sayanya nama nak naik duk atas sekali ni... Silap2 ada terkeluar nama saya ni...Hehehehe.....

    Oh En Abangnya sudah pulang.. Alhamdulillah dah selamat sampai ye... Mesti hadiah terbaekkk tu...

    ReplyDelete
  31. Bestnye dapat souvenir. Nak jugak..

    ReplyDelete
  32. Hurmmmmm baju ceongsam tak der lengan yang terbelah kiri kanan sampai peha, kaler merah hihi.....haiiiiii beranak kecik lg la okje pkai baju ni kikiki

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe ceqgu ni merepek je. ... takut tak. de size je hehe okje, ok jerrrrr haha

      Delete
  33. wahhhh... bukan senang nak dapat buah tangan... selalunya lelaki jarang shopping kalau outstation...

    ReplyDelete
  34. Jeng jeng jeng..
    Mesti special tu.....

    ReplyDelete
  35. wahh apakah yg special tu? nakkkkk......!!! ;p

    ReplyDelete
  36. tue pun nasib dia nak beli jugak kan Okje. setengah tue mane da nak beli pape. sebab tatau nak beli ape. hihihi

    ReplyDelete
  37. suke lah tu si arjuna dah balik;p

    ReplyDelete