Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, 5 April 2013

TEKA jangan tak teka.....

'Ini adalah Sticky Post, sila scroll down untuk membaca ENTRI TERBARU....'

Bila Rostina76 suggest OKje untuk buat ala-ala GIVEAWAY 'Nail Clipper' ( satu je pun hehe...... ) kepada PENEKA yang betul meneka 'SOUVENIR' yang Arjuna bawak balik untuk LALING DIA  ( pinjam word naa ........ Pinky Cat dan Izan Mama Mia ) dalam entri yang lepas, OKje pun rasa macam OK jugak.....

So, kalau dah gitu gayanya, nampaknya tak jadilah nak cerita dalam entri kali ni hehe...... kenalah kome TEKA ...... CER TEKA ....hehe....

Apakah agaknya......benda di dalam...... credit pic khalsyaza
Harap-harap Nail Clipper tu tidak bertuan....... kalau bertuan terpaksalah OKje bodek-bodek Sang Arjuna tu.... hehe....

So, apa lagi SILALAH TEKA .......

Kalau nak tau kronologi ala-ala GIVEAWAY  ni ( ya lah sangat Giveaway tu......) huhu , sila layari entri BERPERGIAN dan NANTILAH OKje CERITA. Moga boleh membantu kot......

Tekaan hanya sekali je yeh.
Ingat tak mo letak 'Closing Date', nak tutup ikut rasa mak...... tapiiiii....... bagi chance sampai ISNIN lah yeh tepat 12 TENGAH MALAM.....haha.....

TEKA JANGAN TAK TEKA YEH!........

35 comments:

  1. Apeee yeaaaaa(Garuk2 kepala,muke blur sebab baru bangon tido..hahhahahaha)

    Nanti lah cik jawab..Ade clue tak??wahahahahaaa

    ReplyDelete
  2. from cina, apa ye? agak2nya pinggan mangkuk kot tp org laki reti ke nak beli benda cenggitu?


    nak teka ntuk kali kedua tak boleh ke??? terlalok sudaa...

    ReplyDelete
  3. Eh main teka2 ni fail lah mak oi... Ok.. Kita tak mo teka lagi.. Hehehe.. Boleh sekali je kan.. Insya allah nenanti petang saya akan cuba nasib.. Pagi sabtu ni just nak ucap selamat berhujung minggu, makan apa pagi ni?

    ReplyDelete
  4. aiyoooo, payah nak teka nih, hehhe

    ReplyDelete
  5. boleh teka 2 tak? kain sutera@handbag..heee
    suami kak dulu bawa balik alas meja, cadar sekali, haha..

    ReplyDelete
  6. teka ?..adoi.. mana nak tau.. bg laa klu sikit sis,...kelu tangan nak menaip nih.... klu sikit yer..contohnyer brg peribadi atau hiasan ker ?..jenuh nak pikior nie..hihih..

    ReplyDelete
  7. Alamak kena teka ke? hehehe..
    kain baju kot Kak...:)

    ReplyDelete
  8. Mentang-mentang Arjuna dah balik punyalah dia kembang setaman sampai nak suruh kami semua teka-teka ye...

    Kakak teka baju tidur sutera kan boleh Arjuna tengok selalu hahaha... jgn marahlah...

    ReplyDelete
  9. Alamsk susah ni nak teka ni hihi..telekung solat kot hihi ke al quran digital

    ReplyDelete
  10. kain sutera china..

    *akak, ada anak kita sexy dlm bilik udah ler.. ;)

    ReplyDelete
  11. salam....
    alamak, idea diterima ke? huhu jenuh le nak meneka plak. takpe2 closing hari senin kan ? kita save the best for last gak la ;)

    ReplyDelete
  12. owhh.. ni mesti fridge magnet.. @_@ (kalau bukan chopstick)

    ReplyDelete
  13. Belalang! Meh tolong bapak, belalang, belalang d mana d kau belalang,...
    Adakah jwpan nya belalang....
    Huhu

    ReplyDelete
  14. hu hu hu...payah ni... jap fikir dulu nanti... fenin gaks nak mikior ni...

    ReplyDelete
  15. ramai teka kain sutera..cik rase ulat sutra kut..wahahahhahaa joke :P

    Ermmmmmm...cik rase baju cheongsam..betol tak?????

    ReplyDelete
  16. err..dr china..teko kot..xtau..hee

    ReplyDelete
  17. Hehe....tangan ni kena garilah gamaknya, mulut kena zip..... Hanya dapat membaca je... Hehe..
    Best jugak buat orang meneka dalam kesamaran ni...

    ReplyDelete
  18. Ekekeke...xmo teka....sgt tidak taw apa yea sebenior dr china....biasa kwn kwn rietta suka bli tshirt....i love (heart shape) china.....itu kot hadiahnya.....

    ReplyDelete
  19. yan rasa set teko seramik kot....he heee.....

    ReplyDelete
  20. Kat dalm gambar tu ada nail clipper and pencil case..tapi takkan OKje nak bagi pencil case kot..so kita teka nail clipper lah..Ok tak OKje..

    ReplyDelete
  21. Fridge magnet...
    Standard pilihan lelaki.m

    ReplyDelete
  22. handbag made in China.... kan kan... hahahaha... serkap jarang jee lah...

    ReplyDelete
  23. nail clipper ataupun kain sutera :D

    ReplyDelete
  24. Emmmmm...payahnya takde clue ke apa.....huhu
    ke china maknanya dia beli Selendang Sutera....hehehe

    ReplyDelete
  25. Rasanya tea or sutera. Sbb dua benda ni agak popular kt china.

    ReplyDelete
  26. hurmm..berteka2 plk eh..

    barang kmas kot..huueee

    ReplyDelete
  27. abang saya dulu pergi cina dia bawa balik gelas2 kecil seramik utk isi teh cina...

    ReplyDelete
  28. tak sempat nak teka...tak terfikir apa pun nak teka dari awalnya..

    ReplyDelete
  29. ala..tak sempat nak teka...dah expired dah temphnye...uhuhu....

    ReplyDelete