Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, 15 May 2013

Guard House ' bangsawan dan kebanyakan'

Sungguh!! Tak sempat nak berblogwalking macam dulu-dulu....... masa yang ada sangat-sangat terhad.......
Terima kasih kerana kome masih sudi bertenggek kat BLOG ni yeh!.........


Bulan ni mesti bil letrik turun ! haha....... sebab, lappy banyak OFF, hehe......   kalau tak, 24 jam asyik ON je.... Sukalah Arjuna tu!


Cerita banyak tak de..... jom layan pic ni!
Antara Guard House 'bangsawan dan kebanyakan'! hehe....

Selalu lalu Guard House 'bangsawan' ni bila menghantar Angry Bird ke sekolah!!


Area taman OKje, lebih kurang gini je.... hehe...... ( Lupa nak snap yang REAL punya!....... )

cred pic mstikots.blogspot
Haaa...... inilah dia Guard house taman OKje...... lagi teruk rupanya! haha...... Sadis sungguh!


30 comments:

  1. alaa... bole lupa lak nk snap.. ish.. amboiii bz melyn PIL eh smpai x smpt blogging.. mmg untung la arjuna.. kalo tak, pening tiap2 bln nk byr bil letrek.. haha..

    ReplyDelete
  2. guard house kemain cantik lagi kan.

    ReplyDelete
  3. Selesanya guard house bangsawankan tu.
    xpe bz sbb PIL,ada bersebab bz tu.

    ReplyDelete
  4. Guard house mmg perlu utk kebajikan dan keselesaan guard tapi adakalanya guard malas pulak nak buat kerjanya

    ReplyDelete
  5. guard nie kadang2 membantu kadang2 tak..huhu

    ReplyDelete
  6. betul mcm sis normi nieza katakan.. :)

    ReplyDelete
  7. kehkehkeh, tak tgk agi guard house kem tentera...dah macam umah kos rendah kak, huhuhu

    ReplyDelete
  8. wahhhh.... menantu terbaik ni... PIL didahulukan, Bloging diutamakan.. bole gitu??? hahahahahah

    ReplyDelete
  9. Hahahahaa...bil letrik turun mendadak sangat2 dan sangat2 mendadak...kehkehkehhhh....

    ReplyDelete
  10. perlu ke guard house nie...kat rumah yan sendiri jadi guard he heee....

    ReplyDelete
  11. taman kita takde guardhouse pun. hihihi

    ReplyDelete
  12. salam hainom ..
    ada guard house dah kira bagus ..
    taman yg aby duduk tk ada guard house pun ..

    ReplyDelete
  13. Memang sukalah arjuna awak, jimat bil letrik....hehe
    Rumah pak guard tempat aku, rupa dia di pertengahan antara 2 tu...:p

    ReplyDelete
  14. yg kecik tuh , nak baring pun x selesa ...

    ReplyDelete
  15. kat rumah akak tak yah guard... sendiri2 jadi guard....

    ReplyDelete
  16. wah depa pun ada gred jugak... he he he...

    ReplyDelete
  17. bukan main cantik lagi guard house nie ya..untung pak guard2 kat situ.. :D

    ReplyDelete
  18. guard house pun ada kasta dan gred juga hehehe.

    ReplyDelete
  19. wah! cantik juga pondik guard yg 1st tu Kak..hehe..
    jimat letri jimat segala nya...:)

    ReplyDelete
  20. tmn kite beb,..langsung xde guard....
    guard sendiri2 lew.. hihihi..wah mmg jimat lektrik eks...

    ReplyDelete
  21. At least ada guard yg jaga tempat kakak tak ada pun..

    ReplyDelete
  22. Kalau ada yang secure tak apa kan OKje..
    ni kena guard yang kekwat, orang luar pun susah nak masuk..
    ada pro & contra nya..

    ReplyDelete
  23. hehehehe.... gelak je boleh tak....

    ReplyDelete
  24. erk... secure ke tak kawasan tu?! hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asalnya tak secure tu yang pasang guard tu NK...

      Delete
  25. at least ade drpd takde langsung...hihi...walaupun rupnnye cenggitu je;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Setuju...setuju.....sepatah kata UAI.... baik pakai dpd tak pakai....hehe

      Delete