Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, 1 May 2013

KOMEN pleaseeee.....

PESEN orang dulu-dulu ke?...... KOMEN pleaseeeeee..........

Nak tau dari sudut MATA kome pulak........ Ikhlas dari hati ye jangan nak jaga hati mak pulak.......hehe..... OKjekan, OK jerrrrr...... cantik ke tak cantik, BELASAH aje .....haha.....






44 comments:

  1. C.A.N.T.I.K pada pandangan mata ini, pasti mahalkan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alah kain biasa je UA....abg bagi sebab dia nk menyambut menantu 26 Mei ni..

      Delete
  2. cantik..warna2 macam ni memang memikat mata acik tengok

    ReplyDelete
  3. emmmmmm.....susah sikit nak komen.....
    Tapi kalau tengo memang cantik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe....mcm gaya tak cantik je Mia...

      Delete
  4. Salam hainom,
    Kain ke lukisan tuh.
    Apapun amat cantikk skali

    ReplyDelete
  5. cantik. Mieya pon ada beli kain macam nie. tapi lain corak dan warna la

    ReplyDelete
  6. warna cantik dah OKje...mmg berkenan dah..tapi tang bunge die tu kuramg menarik...ke sebab kaler daun die kurang sesuai...hehehe...
    ni sudut pandangan mata PC je ye...setiap org berbeza citarasa,,,hehehe:)
    apepun org bagi semua kita amik, btl tak?;p

    ReplyDelete
  7. saya pun sama mcm PC..purple tu cantik dah..tang bunga seketul seketul tu rasa janggal sikit..ni pndangan mata saya jer..lain org lain pandangannya..

    ReplyDelete
  8. cantik warna & bunganya tuh okje...dapat membayangkan sure lagi cantik bila jadi baju nanti, tmbah2 okje yg pakai...:)

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum ... cantik ! kombinasi warna bround n motif tu padan . saya klu beli kain bahan , selalunya utamakan warna motif tu timbul pada bround n kombinasi warna padan .

    ReplyDelete
  10. Cerewet betullah org perempuan ni...hehe
    Kalau orang bagi, maknanya cantik le di mata dia... itu kan yg lebih penting :) Bergayalah didepannya, kalau xsuka simpan dlm hati. Selesai majlis simpan dlm almari...

    ReplyDelete
  11. cantik nyer OKje... dah la kaler pink, siap ada batu2 lagi...

    ReplyDelete
  12. Honestly? Saya tak berkenan... wahhh honest comment gitu. TAPI, orang bagi saya pakai je sebab orang tu bagi special untuk kita.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe....baguslah honest gitu....
      Betul....benda free....cantik ke tidak belakang kira..... Yg penting dapat!

      Delete
  13. ini memang warna kak...so sweet....

    ReplyDelete
  14. biasanya kalau dah jadi baju sure meletopsss.. hehehe

    ReplyDelete
  15. cantik tu hainom.. kalau nani mmg rambang mata nak pilih kain..
    so selalu beli yg dah siap refer to price mana yg murah.. hmmm..
    sure mahal kain ni sbb ada batu2 tu.. kan..

    ReplyDelete
  16. Ros kurang minat skit baju klu byk2 bunga ros ni sbb almaklumle tuan pemakai dah segar bugar rosnye.hehe!!pepepun klau org yg hadiahkan kena terima seadanya, dah jadi baju cantik le tu

    ReplyDelete
  17. cantik...akak suka, sweet sangat....

    ReplyDelete
  18. cantik color pink nie...look young...

    ReplyDelete
  19. warna menarik, tapi KY tak suka ada batu permata tu heee sorry

    ReplyDelete
  20. Cantik lah Kak...
    sutera batu permata ke Kak..untuk baju raya ye?? hehe:)
    mesti mahal ni...

    ReplyDelete
  21. Çok güzel bir kumaş. :) Türkiye den selamlar. :)
    Kain yang sangat cantik. :) Salam dari Turki. :)

    ReplyDelete
  22. Cantek....apa plak pesen lamer....pesen terkini kan..dngn btu btu lg.....

    ReplyDelete
  23. Bunga nya besar-besar....
    Emmmmmm..komen ikhlas yek...emmmmmm....
    Aku mana ler tahu taste fesyen pompuan sekarang ni..
    Yg aku dengar bini aku kata sekarang ni fesyen bunga besar lawa...hihihi.

    So aku komen.....cantik sekali.

    ReplyDelete
  24. cantik..!.warna pink tu salah satu warna fav saya tapi dengan saya tak berapa sesuai kalau bunga besar2 hehe sebab badan dah besar hehe.. lebih suka yang corak abstrak,plain or bunga kecil dan tak terlalu banyak warna berlainan atas satu baju (maksimum 3 kombinasi kaler)

    ReplyDelete
  25. ok.. nice... siap ada batu lagi..

    ReplyDelete
  26. cantikkk... anna tengok pon ana rasa berkenan.. :)

    ReplyDelete
  27. Salam kenal,
    Bagi saya ok je tu, dah jadi baju cantik tapi kalau pilih sendiri, saya tak pilih la corak tu hehehe...

    ReplyDelete
  28. salam.. kunjungan dr blog Mialiana.. tahniah jd pengkomen tegar..

    wah, sweet sgt kaler pink.. lg sweet bila ada diamond tu ;)

    ReplyDelete
  29. cantik lah...dah jadi baju nanti mesti lagi nampak cantik OKje... kakakku sayang...heee... tiba tiba rasa nak cakap ngan OKje... I LEBIU SANGATTTTTT.....

    ReplyDelete
  30. cantik!!! memang sesuai lah utk ok je yg berkulit putih gebu tu..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe....nak tergelaklah pulak bila m3h kulit okje putih gebu hehe... memanglah putih tapi mata putih tu haha..... coklat je ghupenya M3h!hehe

      Delete
  31. Ikhlaslah ni kakak kata cantik. Kalau tak nak pos bagi kakak:)

    ReplyDelete
  32. Ok nak yang ikhlas ya..kita suka warna purple, so color tak da masalah..tapi corak dia too crowded...so kurang sikit..kalu bunga kecil much better..ok tak..he...he

    ReplyDelete
    Replies
    1. okjerrrr haha... tak mengapa mata manusiakan lain2 ....tak gitu?

      Delete
  33. Cantik dah tu.. kaler pun dah menyerlah siap dengan batu bata lagi hehe

    ReplyDelete
  34. orng bagi cantik x canatik kena tolak tepi... oklah tu for KA hehehe

    ReplyDelete
  35. dua2 cantik kak.. i likee... ;)

    ReplyDelete
  36. cantik jugak...pink tueeeeeeeeeeeeee....

    ReplyDelete