Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, 10 May 2013

TEXT Layang!

Semalam.......... tengah OKje syok berbaringan di tingkat atas, tiba-tiba HP berbunyi........
09-xxxxxxxx........ dah agak dah, SIAPA.........  Bukan apa, dia ni dah lama menghilang, tup....tup...... nampak komen dia semalam. Tu yang terus text dia......
Rupanya line tenet tak berapa nak elok, sebab tulah dia sepi tanpa berita!

TQ Aimrizal78 kerana sudi call!

Sejak dapat beberapa NO HP sahabat bloggers sempena giveaway yang tak berapa nak giveaway tu, sebenarnya OKje ada jugak menghantar TEXT kepada mereka yang berkenaan...... saja suka, suka......
Tapi, tak de sapa yang dapat mengagak pengirimnya .... kecuali Aimrizal78 hehe.....

Pecah rahsia sudah!........ hehe...... Jangan marah ye kepada mereka yang pernah mendapat TEXT LAYANG! Cer ingat balik.... hehe  

Ni kang ada yang marah ni....... ( takut!!!!..... )
Maaf ye  Cik bubblynotes buat meroyan hari tu....... 


29 comments:

  1. as salam...singgah pagi...layang jangan tak layang...hihi

    ReplyDelete
  2. Mmg agak daa, msti keja OKje sbb xder org len yg guna pnggilan ummi KECUALI OKje sorg.. tp bila x prkenalkn diri, anggap 'SPAM' jerlah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha....senang cerita.....malas nk layan ek UA...

      Delete
  3. Oooo...macam peminat misteri gitu kan okje...sib baik UA tak terpilih kalo dah mungkihkan dapat sms layang jgk..hehehe..jauh tu, mahal lak nak berlayang2...:)

    ReplyDelete
  4. ahhahah...ni mesti akak yg text layang atie hari tu kan?? betul tak?..siap tanya lunch kt mana??..haha..tarraaa tau dah!
    salam Jumaat Kak:)

    ReplyDelete
  5. amboiii xde keje eh bagi text layang kat org.. xnk bg text layang kat deqla ke kak? kohkoh.. owhh aimrizal tu deqla knl... slalu gak singgah blog dia... =)

    ReplyDelete
  6. Mesti orang terkejut tetiba dapat 'text layang' okje kan....hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bukan terkejut Mia...diaorg malas nak layan hehe.....

      Delete
  7. wah, anna kena hati2 gak la.. t sis hantar text layang kat anna.. hahahhaha

    ReplyDelete
  8. Selamat pagi...
    Nk no tel jugak..bole dpt text layang...

    ReplyDelete
  9. erks... OKje rupanya...lahaiiiii.... naper nak wat adikmu ini meroyanz? seriau tau...ekekekeke... nanti kita story mory sebab apa...ekekekeke...panjang kisahnya... (mesti ada sebab kan? kalau x takkanler ladybird jawab cenggitu...ekekekeke)...

    **bahasa kat text tu x macam OKje...oooo...pandai ek menyamar...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe...dah mai dah.....
      Yelah....mesti ada sebab tersendiri.....okje tak marah punnnnn.....sukaaaa!!! Hehe....
      Apa yg lainnya? La kata pun nk menyamar.....haruslah Tukaar identiti....hehe

      Delete
  10. hehehe.... malu ada, segan pun ada... hahaha... tapi betullah kan, bila berbicara di blog dan yang nyata ada sedikit perbezaan. Kalau kat sini, saya ni dengan penuh tak malu boleh borak cam dah kenal lama, tapi bila di alam nyata, ada sedikit gusar, takut kalau borak lebih2 nanti orang "cop" apa lak... hehehe

    Tapi yang pasti, sebagaimana lembutnya rupa tuan blog ni, begitu jugaklah lembutnya susun atur percakapan si empunyanye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu nk menipulah tu .....nak puji orang tak kena tempat...mana ada lembut susun atur percakapan bagai tu.....brutal ada le!...hehe...

      Delete
  11. waaahh akak antar text layang kat kgkawan blogger ek? hehe






    slm kenal,
    ana :)

    ReplyDelete
  12. sempat juga buat keje2 macam ni ye ok je hehehe

    ReplyDelete
  13. text layang yg baik2 takpe..

    ReplyDelete
  14. mesti saspen si penerima..hee

    ReplyDelete
  15. Text layang kalau isi kandungan yg baik tak mengapa. Sedap & seronok membaca..

    ReplyDelete
  16. dari alam maya, sambung berbalas msg ke alam nyata, bagus2.. panjangkan ukhwah :)
    rajin pula Ojje ber'teks' layang, comel jer :)

    ReplyDelete
  17. takkda dapat pon ..acaner ni kak :)

    ReplyDelete
  18. Hihi ooo dah pandai wat text layang ye

    ReplyDelete
  19. nape tak penah cik dapat text yang TERMELAYANG tu..kehkehkeh,,

    ReplyDelete
  20. terus melayang layang dibuatnya.... hehhehee

    ReplyDelete
  21. akak tak text pun saya..haha

    ReplyDelete
  22. hehehe, nakal jugak eh kak Okje ni :)

    ReplyDelete