Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, 12 June 2013

Apa yang terlintas difikiran....


Cer cite agak-agaknya APA YANG TERLINTAS DIFIKIRAN korang yang genius tu
 bila tengok gambar ni ??? 


OKje ~ Teringat IZAN MAMA MIA sebab dia suka buat CUCUQ BROKOLI......hehe....




35 comments:

  1. Ini baru dinamakan makan sampai licin!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha...memang tak pernah tak licin kanda....

      Delete
  2. alamakkk.. macam western food je yang dah abes dimakan, tinggal brocoli je seketui kat situ.. :p

    ReplyDelete
  3. Yang tertinggal tu tadi jatuh kat lantai sebab tu tak leh makan kalau tak licin...ehehee...

    ReplyDelete
  4. ni mesti hingga menjilat jari ni

    ReplyDelete
  5. agaknya makan spaghetti ngan sos sampai menjilat pinggan yer okje..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pandai UA teka..... Angry bird punya masa makan kat Ice Room hari tu

      Delete
  6. ha'aaaaaaaaaaaaa ada seketoi lg lg tu, xmo membazir tau sbb ia amalan syaitannnnnnnnn (ala2 ustazah lak minah sorang ni, hihihi..)

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang licin pun UA...brokoli tu akhirnya kita le yg makan haha...budak budak mana maunya,.... hehe

      Delete
  7. cuci le pinggan tu apa lagi..

    ReplyDelete
  8. OKJe...Farah datang balik mengacau kat sini...ekekeke... apa yang terlintas di fikiran? hurmm...apa lagi satu hidangan makanan yang sedap ler...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mesti meeting tak de hari nikan farah dah boleh datang mengacau hehe!

      Delete
  9. Replies
    1. hehe...jangan tak tau ada orang buat cucuq brokoli tau DF!

      Delete
  10. ehem ehem...ehhhhhhhhhhheeeemmm...tersedak sedak beb,...rupanya ada yg teringat ...ehe.... mmg cadang nak buat cucuq brokoli jap lagi,...sto brokoli masih ada dalam peti tuu...ehe...

    wah..TLBD maka sampai licin,...sayangnya dia tak makan brokoli,...sedap tau...mujur ibu dia habiskan...baik sungguh ibu,..ehe....

    nnt tgg tau kita hantaq cucur brokoli....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...dah agak dah...mesti nak pekena jugak brokoli tu, tak boleh tidak....

      Delete
  11. sayur tolak ke tepi ke?
    brokoli sayur kegemaran anak2 saya, buat masak air pun sedap.. tak pernah pula cuba buat cucur :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tolak dalam mulut emaknya Bijen hehe

      Delete
  12. hmmmm.....sedap lah tu Hainom....sampai tinggal sayur je he heee.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sayur tu pun tak tinggal Yan.... masuk dalam mulut OKje

      Delete
  13. Wah OKje..mesti sedap giler ni..licin sampai menjilat jari for sure...

    ReplyDelete
  14. hurmm...tertanya2.. kenapa akak x makan sayur brokoli tu? kasi licin la kak... kohkoh...

    ReplyDelete
  15. Qaseh ~ rasa nya spagetti. Sedap sungguh spi licin but tentu org yg order ni x mkn sayur or dia x suka brocoli. [Qaseh : i love vege than meat]

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tau dahhh.... orang tu paling kuat pun makan telur ngan vege jeee! hehe

      Delete
  16. ni mmg mkn sampai licin nie.. brocoli buat lap2 sos yg bersisa kt pinggan tu.. hihi dh tk yh basuh pinggan :P

    ReplyDelete
  17. tak nak makan sayur kekdahnyer...
    tang lain licin lemuih tang tu jer tinggal...

    ReplyDelete
  18. Qaseh ~ betui2.... nak buat cam ner, tekak nie byk kira.
    [Q : tua nnt apa lah yg Qaseh bln mkn]

    ReplyDelete
  19. sah-sah tak suka makan brokoli tu...

    ReplyDelete
  20. walau lapaq macam mana pon.. brokoli tidak di akan dilayan.. sebarang surat menyurat akan ditolak..eh di bakar..

    ye ke?^^

    ReplyDelete
  21. apa ni ye?? tak dapat nak teka lah Kak..hehehe..
    mcm sedap je ..:)

    ReplyDelete
  22. licinnnnnnnnnn jeaaa ea...tapi brokoli tak makan..alahaiiii sayang tu....mesti mama TLBD yang tulun habiskan..hahhaha

    ReplyDelete
  23. amboi.. kemain licin pinggan... bagus2... ada berkat tu habiskan makanan dalam pinggan... eh tapi... mungkin juga berkat ada pada brokoli yang tinggal tu... muaaahahahahah

    ReplyDelete