Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, 7 June 2013

KENA TIPU hidup-hidup

Tengah melayan filem Hindustan ~ TALAASH ~ Astro Boxoffice
Mula-mula macam tak best je, tapi bila dah lama melayan, SYOK le pulakk........ hehe.....

Kalau ikutkan, sekarang ni memang jarang sangatlah tengok!..
Selalunya OKjelah yang suka mengejek Arjuna........  Ralit betul dia kalau melayan cite Hindustan ni ........

'Kisah polis ( AMIR KHAN ~ AK ) menyiasat pasal seorang penjahat yang bernama Shahsi. Dalam masa yang sama jugak anak lelaki AK ni, Karan mati lemas masa mereka bercuti dan AK tak habis-habis menyalahkan diri sendiri, kononnya isteri dia ( RANI MUKHARJI ~ RM ) menyalahkan dia atas kematian anak mereka.

Bini AK, RM melepaskan rindu, dengan berjumpa Bomoh yang boleh bercakap dengan Roh. Benda ni tak dipercayai langsung oleh AK. Perhubungan suami isteri pun jadi renggang. Dalam pada tu, muncul pulak pelacur, Rosie ( KARINA KAPOOR) yang membantu penyiasatan kes ni.... 

Laa...... rupanya Karina Kapoor tu dah lama jadi arwah..... roh dia tak tenteram, nak suruh AK kebumikan cara yang betul..... hehe...'

Kena tipu hidup-hidup je ngan Hindustan ni ........ haha....      

Walaupun kena tipu dan ada kalanya tak masuk dek akal, tapi olahan cerita dia memang BEST!.....
Layannnn......


33 comments:

  1. hehehe... citer hindustan memang macam tu... tp kekadang best tgk... layanzzzz

    ReplyDelete
  2. Ehhh.. kite pun tertengok cite ni malam tadi sebab En Suami yang tengok... betul betul.. memang tertipu pun... tak sangka lak kisah dia cam tu.. sedih pun ada.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Laa... sama le pulak dah.... hehe..
      Tengok dah strt sebenarnya.... best pulak!

      Delete
  3. Kuikuikui...rupanya okje nie suka jgk tgk citer industand nie yer..tak nangis ker ngan adenya arjuna disisi tuh..heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mana ada Arjuna UA...dia kejelah....
      Tak ada part yg kena nangis...sebab pasal penyiasatan kot haha...

      Delete
  4. hahhaa standard crita hindustan, lepas nangis, nyanyi guling2, lepas tu gadoh2.. actually kalau tgk sungguh2 mmg best kan OKje ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu zaza....susah jugak apa nak training nyanyi guling guling tu, training setahun gamaknya hehe...

      Delete
  5. lama tak layan hindustan..suka layan filem tamil lagi hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hoho...lagi ganazzz ini olang!...

      Delete
  6. dulu selalu juga layan filem hindustan nie.....tapi bila selalu tengok dah tahu jalan ceritanya macam sama je....tapi lagu dia yg best tu he heeee......

    ReplyDelete
  7. assalam okje..acik pun tengok cite ni,,

    ReplyDelete
  8. ha'haaaaaaaa tak tau, rupanya OKje peminat setia filem hindustan, pastinya ada part2 'meleleh' jer air mata tu..

    ReplyDelete
  9. hahahaha..nama pun citer kap lam ya nga okje..hehehe

    ReplyDelete
  10. Citer hindustan sekarang dah pelbagai...xmacam dulu tp bab lagu memang xdpt dipisahkan. Layan juge skali sekala...

    ReplyDelete
  11. Hindustan ni yg best pelakonnya cantik/hensem. Tampat shooting pun cantik-cantik. Terbuai rasa keindahanya. Cerita pulak boleh masuk dlm hati siap boleh keluar airmata.

    ReplyDelete
  12. Cerite Hindustan kak.. de ke yang betul nyer , adegan pun nnpak menipu giler. Ingat akk kena tipu pe la .

    ReplyDelete
  13. citer hindustan mmg camtu..
    nk plk time bertumbuk,.. bunyi x ingt dunia..
    blum time menari.. smpat plk tukar baju.. sblum guling2 baju lain..
    pas guling2 baju lain plk..
    terer tul tukar baju msa guling2.. hahaha

    ReplyDelete
  14. Cam menarik jerk..dah lama tak layan hindustan nie..

    ReplyDelete
  15. hahahha, mmg tertipu hidup2... tapi layan cerita hindustan sekali sekala mmg best... walau kadang2 tak logik, boleh hilang stress :)

    ReplyDelete
  16. cerita hindi ni memang cenggitu...kekadang tak logik...tapi simbolik di sebalik message yang cuba disampaikan tu sebenarnya bermakna...erks...bukan setakat cerita hindi jer...citer lain pun kekadang kita kena tipu hidup2... he he he...

    ReplyDelete
  17. Hahaha hidup2 kena mati dengan yg dah mati. Macam menarik jer citer ni, tak pernah tengok lagi ni.

    ReplyDelete
  18. hahahahaha....cite hindustan memang macam tu...sesuai lah di layan tyme bowink...hahhahaa

    ReplyDelete
  19. biasa la..walaupun nmpk tipu..tengok jugak..hihi

    ReplyDelete
  20. rasanya Talaash cerita lama dah, tapi mcm mana KY pun boleh terlepas tonton? heeee

    ReplyDelete
  21. Cite psi filem hindustan teringat masa zaman Qaseh in love muda2 dulu. That time tgh top famous dgn cite Kuch2 Hota Hei n Dil To Pagal Hei (betui spelling ke¿)
    Spi kan lagu background video majlis pun lagu ni.¤

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ohhhh kira masa tu tgh demam bollywood yeh hehe

      Delete
  22. dedulu kan..kami berdua suka layan hindustan...sampai tertido depan tv sbb cerita dia kan lama... sekarang...langsung tak menyempat..kartun juga tengok..hahahah..dah ada anak kan..dulu boleh ler..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha mmg mak n ayah kena mengalahlah kalau dah ada anak ni.... Hehe

      Delete
  23. lama tak layan hindustan..:)

    ReplyDelete
  24. itu laa... lain kali tengok citer shah rukh khan jek...sbb shah rukh khan je x tipu...kohkohkohkoh... (mentang2 peminat shah rukh khan ;p)

    ReplyDelete
  25. filem hindustan ni seronok tengok sorang-sorang je...

    ReplyDelete