Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, 9 June 2013

Nasib si ANAK BONGSU

Budak ni selalu jadi mangsa ......
Mangsa MODEL TUDUNG mahupun turban kalau ibu dia memilih tudung ....... 
Mangsa SURUHAN ambik remote TV, kalau kat rumah hehe...... REDHO ajelah dikkk...


Selalunya ikut kata, tapi sesekali memberontak jugak, bila terasa diri macam jadi MANGSA BULI! haha....
  Itulah nasib si ANAK BONGSU...... huhu.....
Bukan tak berupah pun dik, kan dah dapat apa yang diidamkan ....... Chicken Grill Mushroom .....

Menu pilihan dia, kalau Western menjadi pilihan sefamily....
Yang ni kat Mama Chop Papa Grill beberapa minggu sudah!

psst...  entri autopublish jugak ni...

38 comments:

  1. tok3x... tuan rumah, oiiiiiiiiiiiiiiii tuan rumah!!!!! kemana perginya tuan rumah ni, asik2 n3 autopublish jer hari2....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Adanya UA....on off, cover lineee.... nanti ada orang yg jeles pulak tengok hehe

      Delete
  2. Salam okje....tak abis lg ke cuti? Lama ros tak Singgah sini. Maap ye, tiket nak terbang ke rumah okje sold out sbb cuti.hehehe.....btw Comel je adik jd model turban ibu.tgk papa chop mama grill rindunya plak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yelah tu ..... padahal tak ingat kat kitalah tu...hehe

      Alah bukan susah sangat nak buat chicken grill tu setakat benda tu kejam mata pun Rostina 76 boleh buat sebakul! hehe

      Delete
  3. Yang adik kena mangsa buli emak jer ker ker kakak ngan abang tumpang sekali...heheh..tp adik nie kira bijak lah jgk,nak dipergunakan pun mesti berupah ..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haruslah jugak jadi mangsa buli kakak ngan abang dia sekali UA ...hehe..

      Delete
  4. hehehe...lama bbenor hilangnya kak...tau tak org rindu?? hahahha :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sapa yg lama menghilang ni SS....hehe awak ke OKje?

      Delete
  5. chicken grill tu membuatkan lapar di awal pagi ni....nyum nyum hehe

    ReplyDelete
  6. memang nasib anak bongsu kan. sama la dengan nasib adik kira tue ihihhi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Standard je rupanya nasib si Anak bongsu ni yeh Kiera...hehe

      Delete
  7. tak pe la dik.... nanti mama sayang lebih =)

    ReplyDelete
  8. Haha..sama jer ngn family Teena, biasanya adik2 KENA ikut arahan kakak2 nya.

    ReplyDelete
  9. nasib baik pempuan ..
    klu laki sah bagi pakai helmet ..
    he..he...

    ReplyDelete
  10. redhoooo je lah tlbd ye...tak pe2...bergaji jugak.kalau cik pon suke jugak jadi mangsa suruhan janji ade gaji jugak...kekekkee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bukan semuanya berupah Cik....... kadang....kadang.....hehe

      Delete
    2. tak pe...berbaloi jugak tu biar pon kadang...kadang...

      Delete
  11. Siannya adik..jadi mangsa mak ya....tak pe, nanti dapat upah...
    Comel jer adik pakai turban tu....

    ReplyDelete
  12. mama kena bagi upah setiap kali jadi model tau ... heheheee

    ReplyDelete
  13. Hahhaha anak bongsu memang target jadi "suruhan". Nak tak nak depa buat, and mmg selalu pun dapat upah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yelah... Dah dia paling kecik! Sasaran utama tuuu... Hehe

      Delete
  14. kesian si anak bongsu...hahaha

    ReplyDelete
  15. Amboii.. kalau suruh slalu pun xpe kalu upah cam gini..hehe

    ReplyDelete
  16. sekali sekala makan western.. sedap juga... ok lah anak bongsu hainom tu, lepas ni boleh jadi model blog ni... hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Model Blog tu dah semestinya Mia, contract seumur hidup hehe

      Delete
  17. wajib bagus la adik, ikut jer apa yg ibu... ringan tulang :)
    sedapnya yg dalam pinggan tu... pilihan saya juga kalau makan kat papa chop :)

    ReplyDelete
  18. ee..teringin sangat nak masuk restoran mama chop papa grill tu..! >_<

    ReplyDelete
  19. hahhaa sama lah dengan Khairine & Danish, asek jadi mangsa mummy diorang je kalau kt rumah :p

    ReplyDelete
  20. x pe x pe... jadi mangsa...tapi dia boleh demand apa yang dia nak jugak...he he he... pasti dapat...

    ReplyDelete
  21. hahahaha upah ttp ada kan.. :)

    ReplyDelete
  22. tu versi turban ke serban? hahahaha... comel.... ;)

    ReplyDelete
  23. buli anak eks...balas dendam ker ?..hihi..tau mak dia pun anak bongsu gok...

    ReplyDelete
  24. Kami pun suka juga mkn kat situ.

    ReplyDelete
  25. Qaseh ~ cite psi anak bongsu nie mmg mcm2. Dh nama pun bongsu.... anak teruna bongsu Qaseh pun sama. Walau dah hampir sama besar n tinggi dgn mama dia but bab nak memerap mmg ada lg. Mentang2 lah xde adik so manja tahap over walau xde oun kita org treat special manja pun. Bgn pagi2 blh merenget seround dulu. Tu blm bab mintak dukung dgn papa dia. Layan je lah... dah itu je 'baby' yg ada.
    [Q : cuma Allah kurnia kan permata hati ~ abg n adk]

    ReplyDelete
  26. anak bongsu memang selalu kena suruh sebab dia yang paling manja pun...upah dapat manja lebih tu...

    ReplyDelete