Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, 4 July 2013

Mangkuk ROTI

MOOD Tukang Karut jauh ke tengah laut hari ni......... tak taulah bila akan sampai semula ke daratan.....huhu.....

Layan ajelah Mushroom Soup dalam MANGKUK ROTI  ni.......
Bukan sup dia je yang habis dibelasah, tapi tak de apa yang tinggal kat pinggan tu! hehe........ Anak beranak punya kerja!







41 comments:

  1. OKje buat sendiri ke ni??? amazing sangat tak pernah tengok mcm ni hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hei tidaknya teman membuatnya Zaza haha....
      Mana nak dapat mangkuk tu hehe..

      Delete
  2. Hmm, dah lama nk makan mushroon soup kt pizza, tp aritu take away jer, takde soup...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yelah takeaway mmg tak de soupkan Teena.... hari tu OKje buat tau ...tapi 2-3 hari gak le nak habis hehe... tak sedap gamaknya...

      Delete
  3. sedak nampak tuu,,
    er jangan jauh sangat ke tengah laut beb, jerung banyak kat sana, cepatlah kembali ke daratan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Biarkan ...lagi puas hati kena ngap dek Jerung hoho

      Delete
  4. yummylicious...takper makan boleh release stress...muahahaha...Farah selalu cenggitu cause I'm a stress eater...sebab tu tak mo stress2... lagi satu habit yang tak boleh nak dielak... shopping theraphy...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yang mamam tu harus jugak Okje buat tu farah ...tp yg shopping kena fikir banyak kali hehe

      Delete
  5. Sedapnya tengo sup...ni sure licin abiss.. :D

    ReplyDelete
  6. Ini makan di Mama chops Papa grill ke dinda? Gaya roti dan mushroom soup tu macam di restoran itu.
    Memang lawan dialah roti dgn soup macam tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pandailah kanda....betulllll!!! Dah lama gambar ni sebenarnya, baru muncul sekarang heehe!

      Delete
  7. amboi2 tak ada mangkuk ke?..
    gurau je he~

    ReplyDelete
    Replies
    1. heehe...nak guna mangkuk special Knor...

      Delete
  8. kreatifnya..blm pernah lg mencuba minum sup dlm mangkuk roti..nak try jg nanti

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. Kat Mama Chop Papa Grill Lin...trylah...

      Delete
  10. sy selalu piker roti ni tak lembek ke nanti..teringin jugak nak try.

    ReplyDelete
  11. Huhu..besaqnya roti...sgt sedap gn sup cndawan didlm..lalalala :D

    ReplyDelete
  12. nampak menarik.. nak kene cube ni..

    ReplyDelete
  13. roti keras ke ? tak bocor lakkk ??

    ReplyDelete
    Replies
    1. roti dia sedang sedang Syuk...idak le keras mana...agaknya asal dia keras kot!

      Delete
  14. mungkuk sup? comeinye....pndai dorg buat deco...

    ReplyDelete
  15. Wah, mangan2 ala wong potih yor!,
    Kebelakangan ni. tk dapat nk masuk blog reko, kerap jadi mcm tk ada network la

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alah ....bukan ney aben ndino....hehe
      Ye ke..... kuey nganggo line opo yo

      Delete
  16. uiks... nampak sedap roti tu..yummi je tgk kuah nya:)

    ReplyDelete
  17. skrg mmg trend kat restoren buat sup letak dlm mangkuk roti gitu kot

    :D

    tp mushroom soup mmg sedap!

    :D

    ReplyDelete
  18. Hmmm...selalu makan roti cicah soup...kalau mcm ni mcmne ye??

    ReplyDelete
  19. bila la boleh makan sup dalam roti cenggitu... nak buat sendiri sah2 tak jadi.. ekkeeke

    ReplyDelete
  20. assalam Hainom.... salam kenal dari saya..

    Nampak sedap sangat mushroom sup dalam roti tu. Saya memang suka betul makan mushroom sup bebenornya

    ReplyDelete
  21. kan ke siang td UA dah komen? mesti tak masuk ni sbb line masa tu slow bangat..

    ReplyDelete
  22. 1st tyme cik nampak...jakun jap :3
    hahhahhaha

    ReplyDelete
  23. Sedapnya mushroom soup..lunch kat pizza hut lah hari..tq okje for the promotion...he.he

    ReplyDelete
  24. idak ler pernah makan sup dlm roti lg...ketinggalan zaman ler...

    ReplyDelete
  25. terbaiklah..mushroom soup dl roti ke ni?takkan tak tembus kot..nmpk cantik

    ReplyDelete
  26. Bestnya....menarik makan dlm mangkuk macam ni.
    Pandai yg rekanya ni..

    ReplyDelete