Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, 5 August 2013

Last minute SHOPPING

Salam 27 Ramadhan .......

Apa khabar SAHABAT...... terasa lama tak berblogging, lama tak blogwalking, dan tentunya OKje dah banyak ketinggalan cerita korangkan.......

Biasalah...... semakin dekat nak RAYA, rasa macam semakin banyak pulak benda yang tak siap lagi, anak-anak dara OKje sebok mengajak nak menambah bajulah, tudunglah....... ( hehe...  tapi ini serious, ibu dia tak ambik kesempatan langsung, ibu dia cukup bersederhana dengan apa yang ada........ hehe cheewah! )

Semalam, sempat lagi LAST MINUTE SHOPPING.......   Dari MINES terus ke PKNS Shah Alam. Kira buka pose pun kat sanalah! Ada sesiapa yang pergi? Manalah tahu kita berselisih bahu......

Dah pergi jauh-jauh tu, nak tak nak kena dapatkan jugak baju, kalau tak, tak pasal pasal kena bebel dengan darling OKje tu .......hehe....... Lega OKje, bila anak dara dua orang tu akhirnya jumpa baju kurung dan jubah yang berkenan dihati mereka!...... Bab-bab macam ni kerenah anak bujang jugak yang senang! huhu...

Paling tak menahannya, bila ada 'orang tu' buat pertama kalinya  tulis status kat FB masa menunggu waktu berbuka semalam ..... Dah kira pandailah tu bang.....hehe...



33 comments:

  1. samalah kita kak. semalam pown didiey shopping juga.
    ke sogo...tu pun xsempat nak beli kasut. haiyo!

    ReplyDelete
  2. hah
    camana leh tak terserempak ???
    hahahaah..
    kering poket dikerjakan mereka,,,

    ReplyDelete
  3. mama malam ni shopping kak... baru nak shopping raya ni... hadoi lahh...
    kuih lagi tengah buat..

    ReplyDelete
  4. Lega kan bila dah sttlekan kan brang2 raya anak....

    ReplyDelete
  5. sekali sekala, apa salahnya kan.. tapi ye ke sekali sekala.. rasanya tak raya pun cam "orang tu" kena sponsor sokmo2... :)

    ReplyDelete
  6. Saya punya je blm dpt lg OKje..nie semua cerewet pya psl..uhuhuhu

    ReplyDelete
  7. saya pon ada lagi nak beli nie..hehehe

    ReplyDelete
  8. org bujang cm shark x shoping lg nie..
    hehe..
    besa tunggu mlm raya jer..
    bau kdai sket nnti bila pakai :p

    ReplyDelete
  9. last weekend zaza tak kemana pun utk shopping sebab dah selesai semua.. so dok rumah mengemas sajo hehe

    Alolo arjuna OKje tu sgt sweet tau hehehhehe

    ReplyDelete
  10. **selamat hari raye aidilfitri...mohon ampun maaf zahir dan batin...moga2 kite mendapat keberkatan di syawal yg mulia .....

    hati2 pulang ke kg yeak...

    ReplyDelete
  11. heheheh... selamat hari raya aidilfitri kak

    ReplyDelete
  12. Poket kering tak apa asal bahagia...:)

    ReplyDelete
  13. hehe kering poket dikerjakan ya hehe.selamat hari raya okje...maaf atas segala salah silap.sy pun x sempat beli tudung raya tahun ni

    ReplyDelete
  14. poket kering dan bocorrr....
    yg penting brg anak2 dah siap semua...

    ReplyDelete
  15. Jangan terkejut jika suatu hati nanti si dia bakal seorang BLOGGER terhebat di alam maya ini..

    ReplyDelete
  16. Askum okje...amboi sempat bershopping sakan last minutes ye.. Macam saya gak, jumaat aritu target shopping kali last.. Mujur ada baju yg berkenan di hati.. Adalah juga baju raya ....

    ReplyDelete
  17. hahaha.. kelakar la ... poket kering dikerjakan tu yg tak menahan..deqla pun last minit soping kak.. huhu..

    ReplyDelete
  18. poket kering...hehe..takper big boss, sekali setahun kan..bukan selalu..
    yg penting semua orang hepi kan.
    selamat raya okje, maafzahir batin

    ReplyDelete
  19. kadang2 last minute shoppingtu membahagiakan tapi kalau tak jumpa jugak benda di hajati memang bengang...
    selamat hari raya untuk OKje sekeluarga...

    ReplyDelete
  20. hehe kak okje , bukan hari3 :D

    ReplyDelete
  21. slm singgah & ucap selamat hari raya maaf zahir & batin yer !

    ReplyDelete
  22. Selamat Hari Raya Okje..Maaf Zahir & Batin k...And Enjoy your holiday...

    ReplyDelete
  23. saya hari nih baru shopping last minute . tapi x dpt apa yg saya nak . lengang jer suasana . dah ramai yg balik kg gamaknya ...

    ReplyDelete
  24. koyok wes ngawe reply ..
    tp di delok2 meneh kok orak enek ..
    kuwei seng ngawey meneh ..
    dah sampai kt PKNS S Alam ..
    nape tk pergi Jakel terus ..
    kt sana lagi heppening jualan ..
    boleh beli Arjuna baju melayu Aaron Aziz ..
    pasti nanti tampan mcm AA tuh ..
    kapan arek balik kampong ..

    ReplyDelete
  25. 3 hari 2 mlm shopping he~

    maaf zahir batin, minal 'aideen wal-faezin, kullu 'Amin wa antum bi Khair..

    ReplyDelete
  26. Sama ler kita ..last minit shooping ..

    ReplyDelete
  27. persiapan raya kira xde sgt pun. pakai bju lama je. suami je yg sungguh2 nak belikan jubah baru hihi

    ReplyDelete
  28. sape yang kerjakan poket sape ni...hahaha...sampai kering tu;p

    ReplyDelete
  29. tahun ni habis shopping kat ank2 je..kita yg tua ni tak berganti..huk2

    ReplyDelete