Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, 7 August 2013

TERIMA KASIH Laling!

Highlight siap-siap.......ini adalah entri autopublish yeh....

Nak inform berita 'GEDIKS' ni.....hehe.....
Ni mesti ada yang marah ni hehe...... Sorry banyak-banyaklah, tak de niat pape cuma nak filekan sebagai kenangan.

OKje terpaksa dan dipaksa.....hoho...... Dipaksa oleh Arjuna untuk buat entri ni.........
( Elehhh...... sajalah tuuuuu!! ...... )

Apakan daya, sebagai bini mithali..... OKje terpaksa menuruti hehe.......
Sebenarnya OKje tak nak HP ni..... ( gediks!!.... hehe ) tapi terpaksa menerima hadiah ini dengan hati yang lapang haha......( ececeh..... )

Jangan tanya OKje kenape dia bagi...... hadiah special Hari Raya kot, ke in advance Aniverssary bulan November nanti !!!  haha......
Ke ada udang di sebalik mee? Jangan bang..... jangan berani nak try.......
Apa pun TERIMA KASIH Laling!.....




Nilah masalahnya my Arjuna tau....suka sangat membazir beli benda gini...... OKje, ok jer pakai HP yang sedia ada tu, android jugak.... tak kisah pun..........


22 comments:

  1. hahahaha!!! lawak lah akak ni..
    ada pulak dikatanya ada udang di sebalik mee???dia ikhlas tu kak..menghargai akak tu :)
    hehe

    ReplyDelete
  2. amboi2 Okje, sok dah nak raya, sempat lagi nak ugut2nya, in shaa allah setia pada yang satu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ** alorrrrr silap lagi, buang perkataan ugut, diganti 'beri amaran'

      Delete
  3. Tangan dihulur maaf dipinta,
    Erat hubungan sesama kita,
    Semoga gembira di hari yang mulia ini,
    Salah dan silap harap dimaaf,
    Selamat Hari Raya Aidilfitri,
    Maaf Zahir dan Batin.

    ReplyDelete
  4. hehe alhamdulillah.. ini namanya Arjuna sayang kan Isteri dia yg omeyyy tu hehe..
    Mungkin jg Arjuna terfikir, dgn hp baru ni senang lah nanti OKje nak berblogging dgn hp canggih ni.. hehehe *gurau je ye* :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe....mmg itulah yg dia ckp zaza....senang nk berblogging...
      Hish...tak yah le risau....okje ok jerrr....hehe

      Delete
  5. wahhh untung la akk dpt henpon raya! haha.. cantik.. deqla plak teringin sambung s4.. huhuhu...

    ReplyDelete
  6. COMEII GITU .. DEQ DA LAME TINGIN NAK TUKAR HP . HEHEHE . XDANG DUIT AG

    ReplyDelete
  7. Kasih sayang tu. wahhhh, kak okje kena hargainya :D

    ReplyDelete
  8. selamat hari raya, OKje..berhenpon baru wehh sempena raya tahun ni yerr..tahniah

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah , rezeki raya . Selamat menyambut lebaran , mohon maaf zahir dan batin ...

    ReplyDelete
  10. Selamat Hari Raya Aidilfitri Buat Semua Rakan-Rakan Blogger ..
    Blogwalking Malam Raya...hehehehe.

    Dari Hanif Idrus Blog and Family.
    Thanks be my friend

    ReplyDelete
  11. Wow...bestnya dpt hadiah!tu tandanya dia sayang n mhargai isteri dia.x mintak pun,dia dgn ikhlas gitu bg hihi...selamat hari raya

    ReplyDelete
  12. Ok la tu. senang nak update blog.

    ReplyDelete
  13. wah wah wah kak okje, dapat grand lagi tu. best la.. syok syok =) tahniah sbb lalink syg sgt kat akak hehehe,
    Selamat hari raya kak okje, maaf zahir batin ye

    ReplyDelete
  14. wahhh bestnya... raya dengan smartphone baru....

    ReplyDelete
  15. cecec....dipaksa ye okje... kalau saya dipaksa macam ni seronok, yabedabedoooo...syoknya okje dpaat hadiah raya ho baru....

    ReplyDelete
  16. Okje... kalau tak mahu... boleh buat giveaway... mesti beratus2 org join... termasuk saya.... Hahahah

    ReplyDelete
  17. Bestlertu... ini baru raya... syukurlah punya Arjuna yg baik budinyer

    ReplyDelete
  18. wah., untung la dpt gajet raya eik.,

    ReplyDelete