Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, 9 September 2013

Pengantin lama vs PENGANTIN BARU

Salam Isnin yang cerah tapi mendung......
Lambat bersiaran hari ini, 10 lebih baru nak mengadap lappy. MONDAY BLUES sudah mali!!! huhu.....

Hari Sabtu baru baru ni, sebelum ke Nilai 3, kitaorang pergi kerja kawen kat Beranang, ex-officemate anak Pak Rahman, OKje mengekor ajelahkan. Nampaklah tu ..... tak mengingat OKje ambik lauk hehe....
Yang membuatkan berselera makan,  tentulah acar buah tu.....


Atenya pergi tengok orang kawen, pengantin lama kenalah berposing dengan PENGANTIN BARU ...ye dak! hehe ....... Nak jugak ambik AURA pengantin!...... Ada sesiapa orang Beranang kat sini yang kenal dengan pasangan pengantin baru dua sejoli ni?

Amboi pengantin........ melekat betul tangan tu!! Jeles mak! hehe
Apa pun, Selamat Pengantin Baru buat mereka, semoga kekal bahagia hingga ke syurga.....

57 comments:

  1. pengantin baru tu sama comel ngan pengantin baru

    ReplyDelete
  2. pengantin lama maintain ayu menyerlah lagi dgn pink kaler

    ReplyDelete
  3. cantiknya kedua-dua pengantin baik baru atau pun lama... hihihi

    ReplyDelete
  4. heheh..miut je dgr perkataan pengantin lama...suke3.mabruk tok kwn akk

    ReplyDelete
  5. heheheehh takde lama tkde yg baru kak... boleh gitu?

    ReplyDelete
  6. pengantin lama pon mengacam lagi..hihi

    ReplyDelete
  7. berseri muka pengantin lama..terbaik OKje..

    ReplyDelete
  8. moga bahagia ke akhirnya...buat pengantin lama....juga yg baru....hehe...

    ReplyDelete
  9. PENGANTIN LAME PUN BUAT MELEKAT GAK R . HEHE

    ReplyDelete
  10. apa yang penting pengantin lama tu masih dapat mengekalkan hubungan sampai ke detik pengantin baru tu punya hari perkahwinan.semoga pengantin baru dan lama kekal hingga ke hujung nyawa. haah kan erat sungguh genggaman tangan pengantin baru tu.

    ReplyDelete
  11. last weekend kita pun attend one the weddings and acar buah dia memang first class..sedap sangat Okje. Kalau boleh bawa balik kita pun nak..he..he. Tahniah to the pengantin baru and pengantin lama tetap vogue gitu..

    ReplyDelete
  12. Pengantin lama pun tetap mengancam ....

    ReplyDelete
  13. bestnya kawen...mak nak kawennnn! ngeeee ;p

    ReplyDelete
  14. Selamat pengantin baru untuk dorang......yang pengantin lama tu pun tetap berseri2...hehe

    ReplyDelete
  15. Selamat pengantin baru buat mereka berdua... tak boleh tahan ayat Hainom... melekatnya tangan :)

    ReplyDelete
  16. pengantin lama sama menyerlah hehe..

    ReplyDelete
  17. selamat pengantin baru okje..opppss mrk berdua, salah type lak..huhu
    kalau okje berdua dok ditengah tu diapit pengantin memang tenggelam pengantin tuh..aura yg kuat sangat tuh ..heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau pengantin lama duk tengah....memang melampau tu UA hehe....

      Delete
  18. tak kira penganntin baru atau lama , moga berbahagia hingga ke anak cucu dan setia ke hujung nyawa.

    ReplyDelete
  19. selamat pengantin baru
    comel pulak tgk hok sebelah pengantin perempuan bertudung pink tuu ...

    ReplyDelete
  20. sebenarnya pengantin baru tu yang ambil aura pengantin lama..:-

    ReplyDelete
  21. Pengantin lama pun menten lagi :)

    ReplyDelete
  22. amik aura eik., untung2 bertambah lagi sorang tentera..., hehehe peace :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tentera yg ada dah cukup, pengantin lama yg baru anak sorang tu patutnya kena tambah tentera hehe

      Delete
  23. Pengantin baru masih HIJAU dalam berumah tangga... Pengantin 'lama' pula umpama masih MERAH inai di jari...
    Selamat pengantin baru baru dan 'lama'

    ReplyDelete
    Replies
    1. ececeh... berfalsafah nampaknya tu...

      Delete
  24. amboiii ... nak jeles apanya.. akak ngan arjuna terlebih dulu rasa la..hahahaha.. tahniah dan selmt pengantin baru buat pasangan mempelai..

    ReplyDelete
  25. patutnya suh le pengantin baru tu apit pengantin lama... hehehe

    ReplyDelete
  26. sama cantik ngn pengantin baru tu..kelass mak...hihi

    ReplyDelete
  27. Pengantin lama sebelah tu kalau nak lekat tangan pun apa salahnya tak ada siapa pun nak larang:)

    ReplyDelete
  28. cantik pengantinnyer...pengantin lama apa kurang lawo jugak..lawa la tema kaler hijau tu menyerlahkan keserian pengantin...

    ReplyDelete
  29. pengantin lama pun masih maintain cantiknya.
    Selamat pengantin baru kepada pasangan mempelai.
    Okje..ummi dulu ada housemate dari Beranang, dah berbelas tahun tak jumpa lost contact, cikgu Khamidah namanya, rindu pula bila sebut beranag ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye ke UR..... seronok bila dapat jumpakan UR...cubalah cari kat FB ke!

      Delete
  30. pengantin baru tangan mesti la pegang rapat2..pengantin lama tak tunjuk,kt rumah je romantik.huhu

    ReplyDelete
  31. Yang sebenarnya pengantin baru kena amik aura pengantin lama supaya boleh kekal bahagia mcm pengantin lama tu..ehehehe

    ReplyDelete
  32. pengantin lama nak naik pelamin lg sekali pun boleh juga ..
    tp kali ni biar anak2 yg jd pengapit ..
    meneh 10 thn pengantin baru pun dhadhi pengantin lawas jugak

    ReplyDelete
    Replies
    1. wes... weslah kueey.... ka'ei chance seng baru haha...
      Seng lawas didandani koyo opo pun dak podo seri ney kambek seng baru hehe

      Delete
  33. tp UA lebih berkenan ngan pengantin lama, secocok gitu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe... ni bukan statement 'jeck kawan' yeh UA...

      Delete
    2. 'jeck' tu IDOK le tp kalu rasa2 nak kasi hadiah, teman terima ngan hati yg terbuka, huhuhu

      Delete
  34. pengantin lama tu masih ada aura dia... hihihi

    ReplyDelete
  35. pengantin lama tetap chantek,.. berbaju pink lagi.. hehhe
    kampung onyang zaza kat beranang tau Okje tp sempadan selangor lg, blom sampai ke n.sembilan ;)

    ReplyDelete
  36. ammvoiii kawen sonok mak kannns.,harhar2

    ReplyDelete
  37. mmg nampak lazat acar buah tu...ate pengantin lama tu teringin nak bersanding lg ke?? hehehe...pengantin lama tu pun mengancam mcm pengantin baru...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hish....tak yahlah Noe ....dah tak de seri dah hehe...

      Delete
  38. Pengantin lama tu pon nampak berseri2 mcm pengantin baru ☺☺

    ReplyDelete
  39. Harap pengantin baru dapat aura romantik pengantik lama yang tak pudar. Tahniah to them.

    ReplyDelete