Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, 3 October 2013

LUCKY DRAW ~ Saga BLM

Salam Khamis.....
Khamis yang sangat ceria...... moga begitu jugak cerianya diri Sahabat Alamaya sekalian......

Malam tadi Arjuna ada DINNER!.... Dinner PROTON, memang tiap tiap tahun Vendor adalah diwajibkan untuk join. Yang bestnya, kalau Arjuna tak makan rumah, OKje boleh BERSAMBA COSTA RICA!! haha.... Percayalah korang.....
  
Semalam kitaorang dinner KFC je sambil melawat kawasan!.... biasalah permintaan TLBD. Itupun OKje kacau seketul ayam Snack Plate Angry Bird.
KFC ni, kalau lama tak makan, boleh jadi teringinkan, tapi bila dah makan muaklah pulak.... Nak menghabiskan seketul pun, macam terpaksa! Tekak dah kertu kot hehe......

Tepat 12 malam baru Arjuna sampai rumah, termasuklah sesatnya yang alih alih keluar kat TESCO MRR2! hehe..... Dinnerya kat Vistana Hotel! Kitaorang ni, nama je duduk KL dah berbelas tahun, tapi memang BUTA JALAN!

Ingatkan dapat le LUCKY DRAW grand prize.... SAGA BLM tau malam tadi...... tapi ni je le yang luckynya..... itu pun door gift, hehe...


Kalau dah bukan rezeki..... ikut mana pun tak dapatkan! So bersyukur aje le dengan MUG yang ada
picto kereta tu hehe.... jadilah....

44 comments:

  1. fuh dasattt grand prize die...saga BLM tu...bertuah sape yg dpt tu.....tapi takpe laa, takde luck je tu OKje...mane tau next time ade rezeki plak kan....

    ReplyDelete
  2. Sama jer dgn akak hainom... kalau gi KL tu memang sesat barat... Cantik jug MUG tu :)

    ReplyDelete
  3. fuhhh...termengah mengah klik mai sini..igat dpt sungguh BLM tuu...hahahah...takpalah tak dapat keta dapat mug gambar keta pun ok..hihihi...
    asyik melawat kawasan je depa nooo...tak lenguh ke lutut tuu...hahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah....kalau laki okje dapat keta, lzan confirm okje belanja hehe
      hehe..... lenguh pun tahan le dah kata DUTA hehe...

      Delete
  4. takpe, dapat jugak kan mug.. cantik pula tu..:)

    ReplyDelete
  5. eh..hainom pn one of proton nye vendor ke..smlm pn budak ofis ada yg join dinner tu...tp sy xpegi :( uhuk uhuk..hehe..sape dpt BLM free tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suami kita Ummi.....hubby cakap chinese guy kalau tak silap le...

      Delete
  6. jadi lah kannnn janji ada gambar kereta proton hehehe

    ReplyDelete
  7. tak dapat kete dapat mug gambor kete pon jadi la..hikhik..

    ReplyDelete
  8. nak buat camner yerk namanyer pun lucky draw... tapi cantik gak kan...

    ReplyDelete
  9. Lorrrrrrrrrr UA ingatkan dpt le SAGA BLM, nak numpang sekaki tadi.. Dapat Mug gmbar ketapn ok gak, rejeki Allah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulah...hubby dah siap siap solat Isyak, tak mo lewat lewatkan hehe

      Delete
  10. cntik juga mug tu okje....nak buat cmne....dah bkn rezki kita...

    ReplyDelete
  11. ok la dapat mug keta kan...waa saper yang dapat grand prize tu bertuahnyer...

    ReplyDelete
  12. asben saya dinner compony dia last week ~dpt ler beg balik kg .jadi la kan

    ReplyDelete
  13. Betul tuh okje kalau lama tak makan kefci mmg teringin kalau sll makan mmg leh naik muak..
    takperlah tak dapat saga pun..dpt mug pun ok gak..le wat minum kopi sambil BW kan okje

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah...kira rezeki le tu....dpt juga mug.....

    ReplyDelete
  15. Kanda pun sama KFC ni aorma dia aje yg mengamcam, bila makan sikit dah muak...
    Souvenir mug jadilah, nak dapatkan keretanya belum ada nasib... susah-susah sendiri belilah..

    ReplyDelete
  16. OKje..saya kalau ada cabutan bertuah memang tak pernah dapat..melainkan kalau semua orang akan dapat hadiah baru la saya dapat..kalau tak memang tak merasa la gamaknye :)

    ReplyDelete
  17. bestnya dpt hadiah...bersyukur lah kn ada juga mug tu kak..lawa tau...hehe..
    boleh plak sesat di KL...hehe

    ReplyDelete
  18. Kalau dapat hadiah Saga BLM 5 taun tak yah claim hadiah bufday...ehehee...

    ReplyDelete
  19. assalamualaikum,

    salam perkenalan...kawan2 dgn ain ke
    sbb di pun kerja proton juga

    belum ada rezeki lagi ye...nx year maybe :)

    ReplyDelete
  20. Klu dapat keta comform lompat bintang time tue jugak! hehe

    ReplyDelete
  21. okeh dah tuuuu.. pic kat mug pon kira ok dah tuuu.. hehehehe

    ReplyDelete
  22. Dah lebih tiga tahun tidak hadiri dinner vendor proton...Menarik door gift tahun ini.
    Saya memang xpernah bertuah dgn lucky draw...

    ReplyDelete
  23. tu kira alhamdulillah dah tu kak... janji dpt.. x dpt langsung kang muka pun turut kertu... hihihi....errkk.. kertu tu sebnrnya apa eh? hahhahhahaa..

    ReplyDelete
  24. Alhamdulillah dapat juga mug tu.. dari balik tangan kosong kan :D

    ReplyDelete
  25. Okje, cantik juga mug tu, ada kereta kaler hitam tu jadi nampak macam klasik, kacak bah!

    ReplyDelete
  26. Tak de rezeki nak dpt keta..dpt mug pun okey gak..laa.. dari balik tangan kosong kan.. :)

    ReplyDelete
  27. redha je la rezeki yg ada tu ye..ade jgk gambar keta..hihi

    ReplyDelete
  28. takleh saga BLM betul pun, dapat mug dari proton tu pon kira ok la kan... jaa xde mug camtu tau...hehehehe....

    ReplyDelete
  29. Pergh saga BLM tu..
    .hehe, mug pun boleh laa kan..

    ReplyDelete
  30. kakak saya pun dah berbelas thn dok kl . tapi klu suruh masuk kl , mmg x nak . takut salah masuk jln ... dia lbh rela naik LRT ... heheheee

    ReplyDelete
  31. gempak jer tajuk... baru nak ucap tahniah... huhuhu

    ReplyDelete
  32. Lama tak mengarang komen kat sini.. hihi..

    Kalau dapat kerete tu korang, tidaknya okje mengarang entry ni... tau kenapa? Okje n TLBD pasti dah bawa Saga yu meronda kawasan.... kan kan?

    ReplyDelete
  33. betul.. dah kalau bukan rezeki kita, berangan camane pun takkan dapat.. ;)

    ReplyDelete
  34. tak pe lah sis..janji adeee darpipade non adooooooooooo....Alhamdulillah yeee.

    ReplyDelete
  35. rasa nak duduk dalam cawan tu he..he..cantik desingnyer

    ReplyDelete
  36. klu dpt grand prize mmg betul rezeki la..utk insan terpilih je tu..huhu

    ReplyDelete