Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, 1 August 2016

Princess in my heart

Salam Isnin.....

Jumaat lepas, 29 Julai bezday TLBD...... gigihlah dia mengingatkan seisi rumah. Esok hari jadi adik, ibu nak bagi hadiah apa? Sajalah adik tu kan, lagi mau tanya!

Oleh kerana bezdaynya jatuh pada hari Jumaat, kakak sekolah, ayah pulak kerja, disamping Open House silih berganti, tak berhenti henti, meh le ibu belanja guna duit ayah, kita makan kek. Ibu pun senang jugak, tak payah masak tengahari tu! hihi.....


Weekend tu barulah dapat celebrate sama sama katanya. Itu pun lepas memenuhi undangan jiran tetangga, cepat cepat mak bergerak ke IOI Putrajaya   

Best jugak celebrate bezday kat sini weyh, siap ada lagu Bezday lagi...... Macam terperasan pulak mak yang jadi bezday gegurlnya hihi....  

video


Ibu ayah sentiasa mendoakan adik sentiasa berjaya dunia dan akhirat dalam limpahan rahmat Allah. You are always Princess in my heart..... gituuuu

25 comments:

  1. sedapnya...rroti ke kek gmbar bawah tu....banyak coklatnye....yummy....

    ReplyDelete
  2. Alahaii..kek besday coklat nya ya ampunn..happy birthday, gurl..

    ReplyDelete
  3. Happy belated birthday, TLBD! Nasib baik ada video, nampaklah Maknya tak over sakan semasa birthday anak!

    Oh, padanlah Jumaat sibuk aje ya! Tolong celebrate harijadi anak rupanya...

    ReplyDelete
  4. oh! my Allah !!! adakah itu dipndip >_____< dapppppnyeeeee lama x makan...tapi manis sangat...tak bole...tak bole...tapi makan skit je takpe kan...hahahaha...pompuan meroyan...ehem2 !! sori ye mak...memula nak ucap happy besday kat TLBD...moga dipanjangkan usia,murah rezeki dan berjaya di dunia dan akhirat...eh! ada satu lagi...moga comey2 selalu cam mama awak gak :p

    Hahaha...jangan cakap hakak tak payung ye mak...buwekkkk...larikkkk :'D

    ReplyDelete
  5. happy birthday adik ... xde gambar mak kiss2 pipi adik .. keh khe keh

    ReplyDelete
  6. eppy belated birthday TLBD.... moga jd anak solehah yg berjaya...

    kak nom nih asik perasan bday dia je... nsb dia tak sibuk2 nk tiup lilin bagai

    ReplyDelete
  7. Happy Birthday Ezryn! Moga jadi anak solehah.

    Menarik kek tu kak, celebrate mana? siap ada lagu besday bagai tu?

    ReplyDelete
  8. Hepi bezday adik...moga terus menjadi penyejuk mata dan hati ibuayah.
    Semakin remaja semakin cun...macam ibu nya juga.

    ReplyDelete
  9. Hepi bezday adik...moga terus menjadi penyejuk mata dan hati ibuayah.
    Semakin remaja semakin cun...macam ibu nya juga.

    ReplyDelete
  10. happy birthday TLBD, makin menyerlah pulak tahi lalat tu...hihi
    semoga menjadi anak yg baik dan penyejuk hati ibuayah ye, nak.

    ReplyDelete
  11. Hari sabtu aku sompek lalu je tepu IOI putrajaya tu pi umh adik ipar kt Pucong.
    Eh, nak ucap ni ha.. sanah helwah adik TLDB, moga jadi princess yang solehah gitew, membahagiakan mama papa dunia akhirat.
    Amboii ko mak, tak habih2 open house ye..jago2, nanti pocah penimbang, mak tak tau, hehe

    ReplyDelete
  12. Happy birthday adik. Lebih kurang dgn adik anak auntie kisahnya awak berdua. Hujung minggu ini adik anak kanda pulak dinda. Anak-anak ni bukan apa selagi kita tak wish dan buat sesuatu dok menagih tak sudah dinda. Bila dah buat special sikit legalah tu..

    ReplyDelete
  13. hepi birthday dear! semoga menjadi anak solehah...meh claim duit raya kat bakal kakak ipar

    ReplyDelete
  14. Sanah Helwah Adik..
    Semoga menjadi anak solehah..

    Nampak sedap pulak kek yg kat bawah tu..
    Apa nama kek tu Nom ..

    ReplyDelete
  15. Happy belated birthday dik
    Bestnye kan ada mommy yg sporting sanggup turun padang belanja adik ya, semoga Allah murahkan rezeki adik dan mommy ya

    ReplyDelete
  16. Semoga jadi anak yang solehah,
    berbakti kepada ibu bapanya kelak.
    SHL.

    ReplyDelete
  17. Happy belated birthday adik.Sedap nampak kek tu.Nanti mesti papa n mama beli hadiah special.

    ReplyDelete
  18. Hepi bezday adik, comel sama dengan maknya

    ReplyDelete
  19. exited sambut hari jadi anak ni..hehe

    ReplyDelete
  20. Hepi bezday larling
    Tomeiii n tmbamm..hihi

    ReplyDelete
  21. happy belated birthday dik..semoja jadi anak yang solehah... ni yg ke berapa dah?

    ReplyDelete
  22. selamat hari lahir buat adik, moga berjaya dunia dan akhirat.

    kek yang bawah tu nampak sedap sangatlah

    ReplyDelete
  23. Happy belated birthday adik..lmbt pulak anty wish besdaynya..anty ke bukan kakak kot.hahahaha

    ReplyDelete