Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, 13 November 2012

Times Square dan makan-makan......

Monday Blues datang lagi, walaupun dah nak masuk Tuesday....... hu..hu.... baru sempat duk depan lappy ni...

Rasanya tak complete weekend OKje, kalau tak window shopping!!!! ..... Tak dapat semalam, hari ni ...... he..he..... Kitaorang gi TIMES SQUARE.....   Tapi OKje tak masuk pun Theme Park, cuma duk kat tepi-tepi je, tumpang seronok tengok orang naik roller coaster !!.....  he...he....

Memang tujuan asal bukan nak masuk Theme Park pun, memang datang nak makan-makan, jalan-jalan tengok kedai. Dah lama jugak tak merayau area KL ni.......

Memang banyak pilihan kedai-kedai jual baju, long skirt ala-ala uptown tu, harga dia pun reasonable......

Oleh kerana dah boring, OKje balik cepatlah jugak, tapi bukan nak balik rumah, he...he....menyinggah pulak kat Jusco...... makan kek!


Nampak tu....... Hish ! menambahkan kalori OKje je tu semua........ tapi nak buat cam ne, orang  tukang bayau yang teringin!!! Ikut ajelah......  

Nak tau?  Malam baru OKje sampai rumah.......
Sebelum sampai rumah tu try pulak gerai tepi jalan dekat dengan rumah OKje ......  Western Food! Lama jugak Arjuna dah 'USHA' gerai ni, tapi baru malam ni berkesempatan.......

OKje makan berger je.....


Yang lain Chicken Grill Black Paper! Arjuna? Salmon grill!

Kuah dia lain sikitkan..... selalu hitamkan, tapi yang ni warna putih.....

Rasa dia?  Anak-anak OKje macam tak complaint je...... sedaplah tu agaknya!! he.....he...  Bagi OKje, biasa-biasa aje.....  bolehlah......

Dah panjang dah ni...... ada yang baca lompat-lompatlah tue! Tak pun tengok gambar aje! Kannnnn...... eleh macam OKje tak tau!


Okaylah, tak sempat nak blogwalking malam ni......
BYE........


32 comments:

  1. HAMBOI KAK OKJE .. BESH JE KEN .. DEQ NEK KL RABU NII .. KAMIS NK G TGOK WAYANG N SHOPING AT TIMESQUARE .. HEHE .. JOMJOM

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah...wah...bestnya....elok-elok gi kl tu....

      Delete
  2. seram naik rollercoaster...sekali naik kt genting..rasanye cam xnk cuba lg...
    okje suka bc blog sekerat2 ke...kantoi ni...hikhik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tul tu intan... Okje pun tak mo naik dah... Seram mak!!!! He..
      He....
      Ha..ha...kadang kadang ada jugak kalau cite boring dan panjang sangat! Hi...hu....

      Delete
  3. OKje...kita baca sampai habis tau...tapi gambar-gambar food tu semuanya menyelerakan...yummylicious... ^_^

    ReplyDelete
  4. salam sis hainom
    Sodap dan myelerakan.
    Maaf jama x lawat sis.

    ReplyDelete
  5. sedapppp..hummm..sy bca tak lompat, kikiki

    ReplyDelete
  6. Terliur aih duk tgok makanan . huh kerja serbu ni!

    ReplyDelete
  7. best nyer jenjalan..... dari time square ke mkn besar.......he3
    time square tu dulu time masuk 20 hinggit ...remy rajin ler...sekarang mahal sangat.......

    tapi dinner tu memang penambah kalori terbaik...nampak menarik sangat!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alah Remy.... Kitaorang tak masuk pun.... Cuci mata je...he..he

      Delete
  8. wah yang mengancam jiwa , kalori ? dah tentu banyak

    ReplyDelete
  9. da lama tak p times square, dan burger tu nampak sgt sedap

    ReplyDelete
  10. baca sambil jeling2 gambar... terliur tengok makanan... dah la tengah lapar ni...

    ReplyDelete
  11. btul punya jln2 cri mkn nih., kekeke :D

    ReplyDelete
  12. pppsssttttttttttttt..i'm back nak semakkan blog sis..
    ewahhhhewahhhhhh...sesi penambahan lemak2 ke....

    ReplyDelete
  13. Na slalu shopping kat snae sbb MURAH..tp xpernah try themapark dye lagi ;))

    ReplyDelete
  14. Betul tu na.... Harganya oklah...mampu milik! Dan cantik cantik... Cuma tak de size okje....he..he...

    ReplyDelete
  15. perggh, kek kat secret recipe pastu western plk.. baby kalau bab makan ni memang teruja sgt kak! :)

    ReplyDelete
  16. Saya ada kisah kat SR sana. Hahaha...one day Sha buat post tu. Alamaaakk..jeles jugak tgk org berjalan ke Toys R Us!!!

    ReplyDelete
  17. Eh...pandai je aku. Ya Allah...mana ada Toys R Us kat Timesquare. Hahaha. Typo. Salah taippppp...sorrriiii...!!!

    ReplyDelete
  18. Sha.... sebab warna warni tu yg mcm Toys R Us kot..... he..he... ni mesti tak baca OKje punya entri ni....

    ReplyDelete
  19. jemput makan..hihii..xpernah sampai ctu..

    ReplyDelete
  20. tingin nk mkn beger bakar wuuuuuu

    ReplyDelete
  21. amboii..sedap2 menu nye..m3h pernah sampai time square ujung thn lps..bwk bdk2 main kt theme park..mmg seronok..smpai bdk2 xmo blik

    ReplyDelete
  22. Simply because, cooked poultry may be an extremely great with regard
    to your existing balanced diet decide. And so, take a look at understand how to develop prepared mozzarella snacks.
    Burners a bit too may be multi varieties. It's not essential to attain irritable bowel syndrome suitable for grain to cause digestive problems. Much will product of eating routine, habit, what you could and should not provide, here is what and should not run for all your kitten fowl?

    My web blog - 27 wall oven microwave combo reviews

    ReplyDelete
  23. mmg syok pegi time square ni..tp nampak makanan yg ok je tayang tu lagi menarik..terus lapo..haha

    ReplyDelete