Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, 12 December 2012

Candylicious.....

Public Holiday untuk Selangor semalam, memang OKje gunakan sebaik-baiknya untuk membeli barangan sekolah! Kena beli awal-awal.... kalau tak, macam-macam masalah yang timbul, tak de sizelah..... apalah..... so untuk mengelakkan tu semua,  kena beli awal sikit!..... Sambil tu macam biasalahkan boleh jugak mengukur jalan!  he..he...

Ingat nak gi Mid Valley... ..tapi, Ya Allah.... jammed  bukan main lagi!

So tukar tempat gi ONE UTAMA pulak....  nak cari parking bukan main susah. Hampir 45 minit jugaklah Arjuna tawaf basement tu! Nasib bukan OKje yang ajak jalan, so dia tak bolehlah nak marahkan!! he..he.... Last last tu dapat jugak parking kat Avenue, bangunan sebelah dia! Legaaaa.....

Sebenarnya jarang jugak OKje gi belah-belah Taman Tun ni......  tapi yang bestnya OKje jumpa ni!

Memang OKje tak pernah jumpa sebelum ni. Pelbagai jenis candy ada!.....  bukan tu aje, ice cream, pop corn dan kusyen yang berbentuk candy pun ada! Hish! Sangat cantik!

Nak makan pun sayang sebab cantik!

Tu dia,  nampakkan...... geram tengok! Tak beli pun .... ambik gambo je! he..he...

Biasalahkan.... tempat macam ni,.... sebatang candy yang colourful tu.... ( tak tau nama apa! ) pun RM8.00...... Si kecik tu lah yang beria nak sangat! Ikutkan jugaklah!

Bila rasa..... ha..ha... bau dan rasa macam ubat budak-budak pun ada...

Last-last .... tak makan!...

Tapi pop corn dia memang sedap..... macam-macam jenis ada, coklat, cheese, karamel, almond...... dan macam macam lagi.... sampai OKje pun tak ingat!...

Sebab tak pernah rasakan.... so teruja jugaklah nak mencuba!   Emm..... rasa dia memang sedap, macam coklat 'Daim' tu...

Karamel flavour......... 
Cubalah.....  Rugi tak cuba!

16 comments:

  1. SEDAPNYE AKAK .. NI CAM TINGIN NAK PEGI NI .. SELAME DUK KL .. XPNAH G LAGI SANE

    ReplyDelete
  2. Emmm..popcorn..snack kegemaran kak zan!

    ReplyDelete
  3. amacam jalan? cukup panjang tak? rajin mengukur nampak ;)

    ReplyDelete
  4. sedapnye kak,,pegi sini mesti geram kn semua comel2,,

    ReplyDelete
  5. rasanya saya sorang je lagi belum beli baju sekolah. sob sob

    ReplyDelete
  6. wahhh comelnye bantal tu...first time gak dgar candylicious

    ReplyDelete
  7. cantik laa..tapi mahal kan..hihihi

    p/s...saya mmg lambat publish komen...selagi saya tak terjah blog berkenaan...hihih

    ReplyDelete
  8. Dah lama tak pi OU.. nnt akan terjah OU nnt la sis....

    ReplyDelete
  9. sangat comel bantal2 tue grrrrrr

    ReplyDelete
  10. nampak entry ni hari tu...tapi broadband problem tak ley lak nak load page...hu hu hu... tapi akhirnya hari ni berjaya... ^_^....

    candylicious yang yummylicious...

    ReplyDelete
  11. 1st time aqis dengar candylicious. tapi tgk popcorn tu memang terlioq! hehe

    ReplyDelete