Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, 19 December 2012

Salah masuk CHANNEL ke?....



Baru je lepas blogwalking........ cari idea nak buat entri!

Dah dapat pun! Tu yang cepat cepat gi balik  'New Post'! Sebelum idea hilang!.... Banyak kelebihannya berblogwalking ni!


Emmm..... rata-rata sahabat bloggers OKje ni semuanya muda-mudakan!!!

Ada pertengahan 20an, macam Dysha Sahhir, umur baru 25 ( baru tau sebab tengok dalam entri hari ni...he..he...), macam Mama Jelita, Atie YusoffIzan~miaduniaku! Confirm! 'Mike' semua mesti masih muda lagi sebab anak 'mike' baru sorang!

Tu tak termasuk blogger yang masih anak dara, kalau nak listkan kat sini, maka panjanglah entri OKje hari ni..... nanti boring pulakkan!!!

Persoalannya.......

Adakah OKje SUDAH SALAH masuk channel????? he..he...

Masuk channel 'pucuk muda' dan yang paling teruk lagi, masuk channel 'biji benih'!!! ha..ha....... Biji benih tu macam anak dara le! Hish ...... buat-buat tak faham pulak 'mike' ni!!!

Yang penting, ''mike' semua sudi menerima OKje seadanya.... ( chewah! ) macam sedih aje bunyinya!... Walaupun tak sama usia, tapi sama cita rasa, sama-sama seronok berblogging! Tak gitu dikkkk?

Kata orang, kalau berkawan dengan penjual minyak wangi, dapat jugak tempias wanginyakan......

Ada ke 'mike' terfikir..... berapa agaknya umuq akak ni yek! hu..hu....



44 comments:

  1. hahahahhha...saya perasan guling-guling bila dikata masih muda...maka terperasanlah saya ....hahahahaahah..sambung gelak...pembetulan okjer,....saya nie....kawen dah 12 tahun dah...tapi tgg nak dapat anak 9 tahun...mia itulah nyawa saya sampai buat tajuk blog.....agaknya kita sebaya saja..atau saya lg byk umur kot...hehehehhe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. He...he...ssmbung ketawa guling guling balik sekarang.....teman ni anggapp kalau anak sorang...pas tu kecik lagi....anggap pucuk muda aje le..he..he..

      Delete
  2. Blogging tak boleh ukur umur hainom. Kakak ni lagilah anak sendiri pun dah pandai berblog, tapi mama dia tak mahu ketinggalan nak juga.

    Itulah sebab kakak malu nak tayang muka kerepot nie.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apalah Kz ni....kerepot ke apa ke bukan ukurannya....janji jiwa kita sentiasa muda...he.he..

      Delete
  3. aku tau bebenor umur hang Nom... kalau aku teka kacang jawapan betul, dpt hadiah tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha...ha...ko tak kira linda...nk post hadiah pun mahal...nun kat amarika tu...

      Delete
  4. Oh no , I wanna look young forever! HAHA

    ReplyDelete
    Replies
    1. I m tooo Ty...tapi okje makan tak ingat dunia? camne nk awet muda ni Ty

      Delete
  5. EWAHHH .. IDOK LERR .. CHANNEL BTOL DA .. KITE KAN 1 MALAYSIA .. ERK ? HAHAHAA

    ReplyDelete
  6. kadang-kadang terfikir jugak sama ada tersalah masuk channel ke tak? ekekekeke... tapi x kisahlah...janji kita ikhlas dan jujur berkawan... ^_^

    habis tu kalau OKje lagi tua dari Farah kena panggil kakak OKje la lepas ni ek? he he he... Farah pown bukannya muda lagi pown... dah masuk golongan belia dah... 3 series dengan 0 di belakang...ekekekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. He..he... Hish tak yah le panggil kakak....maintain mcm skg....he..he..tak sedar lagi org tu gamaknya cik farah oi...

      Delete
  7. hihihi cr tak pernah terfikir....sebab kita nak happy2 berblog...

    ReplyDelete
  8. Hehehe...apa ada pada umur... ngeh3...

    ReplyDelete
  9. hahaha...blogger x mngenal usiaaaa......cewah!btw, br sy tahu istilah biji benih tu..toing!hahaha

    ReplyDelete
  10. wakakakaka..hihihi...adoiii akak ku yg tercyg.. nama ku terpahat dlm entry baru ni..
    Ohh kak..atie pun dah tua dah..dah 32 tahun..hihi anak bru sorang coz susah nak lekat hihi..dpt Pa'e pun lambat..kesian kt kamek tok..haha.. Mama Jelita lg muda kot..kan..kan mama JJ???..
    alaahh kak...geng je dgn kami..tak salah apa pun...hahaha:)
    Daku rasa umur kak OKje ni dlm 36,37,38 @39?? betul dok tekaan mike ni?? haha:D

    ReplyDelete
  11. Biarlah rahsiaaaaa.....he...he... Sajalah tu teka bagi muda...nk ambik hati eh Atie....he..he...

    ReplyDelete
  12. hNTm jer..yg pntg happy n bahagia..:)

    ReplyDelete
  13. hahha...same le apa yg saya pikirkan...kdg2 masuk blog anak2 muda ni..cite pasal K-pop...x tau nk komen ape sbb xtau sgt pasal topik tu..tpi ade juge yg muda tp tajuk nye mudah nk komen..heheh

    ReplyDelete
  14. He..he...okje layankan she intan...he..he..habis kuat pun ketawa je...macam paham!

    ReplyDelete
  15. yg penting kita xkedekut berkongsi ilmu, kongsi cerita...dunia blogger nie lg indah sebab kat sini mcm2 kita leh coretkan...umur bkn ada apa2 pun..bg as...semua rakan blogger turut jd pemangkin semangat utk as terus berblogging....:)

    ReplyDelete
  16. Rasanya hainom dlm lingkungan 35..betul kan? Kak zan dah 42 baru tahu apa itu blog,,hahaha..tengok blogger lain..mak aiii..tak habis sekolah pun ada..macam Intan kata..baca entri dia org tak tau nak komen..tak boleh nak campur!

    Reply komen@'Tahniah kakak..'
    cikgu BM dia pun terkilan..dia kebetulan berpantang pada bulan 8..tak pe lah cikgu..

    ReplyDelete
  17. cik Que suke berkawan ngn akk okje..mesra orgnya..=)

    #rase2nya umor akk okje mgkin dalam 30 an camtu..tengok muka masih lawa..^____^

    ReplyDelete
  18. umur dah 90 dah....

    kalau kak hanim takpe la :D
    kak hanim nnti masuk masterchef..mesti menang : $

    ReplyDelete
  19. alaaaaa kesah la dgn umur. berkawan tak kira dgn sape kan hihihihi

    ReplyDelete
  20. Tapi OKje nampak macam belasan tahun, kalah anak dara hokkay. BTW saya ni umur dah 30 la.... nampak muda pasai loklaq. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha..ha...MJ ni nmpk sangat perli okje

      Delete
  21. tu la kekadang kita bukannya nak check setiap blogger. umur dorang pun kita tak tau. saya pun main gak agak je la bila komen. suka bahasakan diri ni kakak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. He..he.. Okje... le perasan muda ni Wantie ....suka bahasakan nama je...lagi mesra kot

      Delete
  22. Umur tu hnya pd angka kak okje.. Baby pun dh tua jgk. Dh 25thn pn.. Nk berkawan ni xkira la dgn org tua ke muda ke janji kita sudi bersahabat setia bersama :)
    Hehehe.. Baby agak2 akak bru dlm 30somethig je. Kan??

    ReplyDelete
    Replies
    1. birthday okje tahun depan le baru bagi tau BC he...he...

      Delete
  23. umur skit ke bnyak bkn mslah kot., umur aku lg bnyak., lbih kurng 10841 hari., hmm agaknye la kot., kekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zuhdi...ko kali tahun ngan 365 hari eh...he..he.. Rajin lak tu!

      Delete
  24. blogging tak kira usia..
    kak okje awet muda... ^_^

    ReplyDelete
  25. berblogging jgn la kira usia..yang muda cara yang muda dan yg berusia cara orang yg lebih matang la..

    ReplyDelete
  26. alaa....mana ada perli, betul2 ni. u untung tau, anak dah besar tpi still mantain muda, serious kalau tak tau, I ingat ur doters tu adik2 u ok.

    ReplyDelete