Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, 8 April 2013

Cuci mata di PAVILION

Semalam seharian tak bersiaran....... bizi jalan! haha......
Malam tadi layan ABPBH....... tapi separuh jalan je, tak laratlah nak layan sampai habis.........
Tahniahlah untuk Shaheizy Sam sebab menang anugerah BINTANG PALING POPULAR! Awak memang bestlah Sam!

Semalam 'melawat kawasan' ...... kat MIDVALLEY....... hehe.... Lama dah tak pergi sini, walaupun jaraknya dari rumah OKje bukan jauh sangat macam ONE UTAMA ke, macam KLCC ke tapi entahlah...... sebab crowded sangat kot! Kalau teringin nak pergi sini, kena pergi pagi-pagi, walaupun parking dia punyalah banyak, tapi kalau tidak bernasib baik, mau setengah jam baru dapat parking!

Ini view kat PAVILION, sebelah Midvalley tu, kat sini memang lengang...... sebab banyak kedai-kedai 'branded'..... Kalau datang Pavilion, selalunya OKje cuci mata jelah! Nak beli, belum mampu lagi!  hehe....


Snap pic  sementara Arjuna masuk kedai Hp!....
OKje pulak, kalau tengok baju ke, handbag ke, sukalah ! Ini gadget2 ...... hehe
Penat cuci mata, TLBD nak makan Kuey Teow sup dalam AEON, Midvalley pulak........ apa yang sedapnya pun OKje tak tau! Baru nak try makan lain! Emmm.....   Ikutkan ajelah permintaan dia.......


Pilihan OKje kalau kat sini, dah tentu Laksa Penang......
 Nasi lemak dia pun sedap jugak, tapi takkan nak ambik dua-dua kot .....
 Kalau ikutkan nafsu, nak aje! haha...

38 comments:

  1. wahh sakan berjalan...sdp eh laksa tu ???

    ReplyDelete
  2. Arjuna belanja apa lagi di Pavilion? Tak apa bini dan anak punya pasal apa dia susah selagi dompet masih kembong, tak pun swap aje cc yg ada janji happy...

    ReplyDelete
  3. Tak beli apa-apa pun KZ....hehe.. Arjuna tak jugak gitu....rasa mampu dan perlu, barulah on, kalau tak ....idaklah jugak dia tu, hehe
    Tengok ajelah haha....

    ReplyDelete
  4. wah menyakan depa g melawat kawasan... camana ? ok ker ? hahaah kiter belum pernah jejak ctu...dan rasanya tak akan terjejak laa.. gamaknya...

    wah laksa peneng mai nooo... sedap tak sangga tuu.. lama tak pekena...

    Yes,..kiter sama... kalau tgk baju,..kasut, beg..suka lah kiter..kalau hubby ajak tgk brg keta,..ke gajat ker..huhuuh... boring..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Semuanya terkawal beb....hehe
      Pegilah pagi pagi...ambik berkat kawasan wa....haha....
      Betul betul....apa kes tgk gadget hehe...yelah tulah bezanya lelaki dengan perempuan

      Delete
  5. laksa tu yg tak menahannya..

    ReplyDelete
  6. Midvalley..
    Sekangkang kera je dari rumah AJ...
    Heheheheheh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. AJ mesti selalul bekfes kat Midvalley ni...hehe

      Delete
  7. wahh kemain OKje mengukur jalan sambil cuci2 mata kat suping mall yer.. hehhehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mestilah Zaza....weekdays kan dah selalu terperap kat rumah....kasi chancelah okje hepi hepi time weekend!

      Delete
  8. amboi..bestnya window shopping..:)

    ReplyDelete
  9. hari sabtu ni bakal ke pavillion...he he he... ^_^

    ReplyDelete
  10. oooooooooooooooooooooooooooooooooo....kat sini pavilion upenye sis ek.
    Tak pe,tak dapat beli branded2..dapat makan pon ok lah ye tak sis.'REHAT' jugak kuali belanga kat umah tue :DD

    ReplyDelete
  11. Midvalley mmg tak minat, OU pun tak minat.. KLCC pun tak minat (walaupun dekat amat).. i minat 99 speedmart muahaha

    ReplyDelete
  12. BESHHHHNYE .. DEQ XPENAH SAMPAI PUN AG SITU .. HIKHIK

    ReplyDelete
  13. pavilion sebelah mid valley... ehm tak tauler pulak yerk... kalau mid valley memang tak sukaler.. anak2pn tak penah sampai sana sebab ayah dia tak suka ke sana...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau tak ye ye CZ...mmg malas sebab ramai sangat!

      Delete
  14. Kak tak pernah jejak..lalu je adalah

    ReplyDelete
  15. pernah sampai pavi thn lps..hee

    ReplyDelete
  16. p dating eh akak..suka la tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak tercabut kaki zaniff oiii...haha

      Delete
  17. Tak pernah pi lagi kat sini..tapi kalau kat KLCC tu satu hari mesti tak cukup..he..he

    ReplyDelete
    Replies
    1. okje pulak Raudzah...jarang gi KLCC...

      Delete
  18. Hehe dah turun melawat kawasan tu. Mcm mana?agak2 boleh menang tak btanding nanti hihi.kami mmg suka tu gi midvalley

    ReplyDelete
  19. Dah lama tak kesini, bertahun dah kot, malas kesini sebab susah mencari parking. Pergi tempat camni cuci matalah best, hehe..... Duk tengok KT sup tu teringat lah pulak kat KT kungfu...

    ReplyDelete
  20. macam lengang je shopping mall tu...

    ReplyDelete
  21. amboi...berchopsticks bagai..

    ReplyDelete
  22. liya pun layan ABPBH tu sekerat jalan je.... lagi sekerat tgk kat tonton jer... hehe

    ReplyDelete
  23. kalau dah ada yang 'ngidam' ikut kan aje la kan hihihi

    ReplyDelete
  24. sejak2 kwen ni jarang sgt nak pi pavilion or midvalley. hehe

    nik layan abpbh jugak. sekejab jugak la.tak sempat tgk abis..hehe

    ReplyDelete
  25. Assam Laksa feberet sally tetap yg kat Ampang Park tu! chop...Penang laksa dgn Assam laksa sama ke??

    ReplyDelete
  26. Daku merindui tempat2 ini! lame betul tak pg sini sejak balik ganu lps habis belaja nih...bile lah kat tganu nak ade tmpt shopping mcm ni...masih menunggu...haha;p

    ReplyDelete
  27. Sedapnya laksa tu... lama dah x pi midvalley... dulu masa muda remaja rajin gak nyinggah... sekarang ni rindu2an jadi kenang2an je la...

    ReplyDelete