Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, 3 April 2013

Happy Bezday to me!

Beri laluan....... beri laluan....... hehe....

Assalamualaikum..........
Dengan lafaz Bismilahirrohmanirrohim, dengan membayangkan suasana ROMANTIKA DE AMOR di bawah sinaran samar Candle Light Dinner sambil membayangkan Sang Arjuna berada di sisi, ( huaaaaa ....) tapi tetap dengan penuh 'FEEL' ........ OKje nak bisikkan pada diri sendiri.....

credit pic scienceinseconds
Walaupun hakikatnya sorang-sorang je depan lappy ......haha.......

Syukur, Alhamdulilah......... kerana pada hari ini, 3 April 2013, Allah masih memberikan peluang kepada diri ini untuk menikmati kehidupan sehingga ke angka ini.

( Izan, Aimirizal, Pinky Cat, Ceqgu, Atie, MJ, Cik Bubbly, ...... gelak guling-gulinglah tue! hehe....)

Shhhh........ dah..dah.... serious please!......
  
Ya Allah,
Kau ampunkanlah dosa-dosa yang telah aku lakukan sepanjang kehidupanku,
Ya Allah,
Panjangkanlah usiaku, agar aku dapat lebih lama untuk mentaati Mu,
Jadikanlah kehidupanku ini sebagai ladang, moga di akhirat kelak, aku akan dapat mengutip hasilnya,
Ya Allah,
Kau tambahkanlah amalanku disaat bertambahnya usiaku,
Jadikanlah cahaya Mu yang bersinar, menyinari jalan hidupku,
Ya Allah,
Kau jadikanlah rehatku ini adalah rantaian zikir sebagai tanda cintaku pada Mu
Ya Allah, moga engkau sentiasa memberi rahmat kasih Mu untuk mengiringi usahaku dalam  mencari haruman Syurga ciptaan Mu......

Aamiin.......

So, dik .....petang ni kita makan TOM YAM tiga beranak! Kita order lauk banyak-banyak ......haha... Makan BEST tunggu ayah balik!.....

42 comments:

  1. wahh besday okje harini.... hepi besday kak...hihi... may Allah bless u!!... sedap tu mkn tomyam reramai...

    ReplyDelete
  2. Selamat hari lahir kak... Semoga sentiasa diberkati Allah, bahagia di samping keluarga tersayang.. :)

    ReplyDelete
  3. Nak nyanyi nie..hepi besday 2u..u were born in the zooo...ishshh..kang kena marah ngan okje..semoga panjang umur, murah rezki..melimpah2 cinbta si arjuna n selamat bercelebrate ngan tomyam yer...:)

    ReplyDelete
  4. hepi bday okjer, agak2nya kalu saya join sama ntuk jamuan petang nnt boleh tak?

    ReplyDelete
  5. Selamat hari tua sis.Semoga di panjangkan lagi usia dan di bukakan lagi pintu rezki seluas-luas nye.

    ReplyDelete
  6. Kak..Happy Birthday..moga terus sihat ye, panjang umur, murah rezeki.. moga jadi IBu & isteri terbaik pada anak2 & suami..amin!
    Bahagia selamanya bersama org2 yg akak sayangi....

    ReplyDelete
  7. happy birthday OKje...semoga panjang umur, murah rezeki, diberikan kesihatan tubuh badan, diberikan kebahagiaan dunia dan akhirat... heee...nak cakap ni... I LOVE YOU! Ahaks...

    ReplyDelete
  8. hepi bufday akak! may Allah bless u ;)

    ReplyDelete
  9. hepi bestday..semoga panjang umur dan dmurahkan rezeki..aamiin

    ReplyDelete
  10. Selamat hari lahir akk..akhirnya terjawap sudah..semoga panjang umur,di murahkan rezeki,semoga sihat2 selalu&ceria di samping keluarga..Amin..

    ReplyDelete
  11. happy birthday okje.....semoga sentiasa sihat walafiat & dlm lindungan ALLAH....c.abe blk mesti dpt hadiah bday best ni ;)

    ReplyDelete
  12. akak..sori bnyak2..cik nor pon tgk buntu knapa kotak komen tak kluar pagi nie.smlm ok jer.apa masalah dia pon sy tak thu.nak bls komen org pon tak blh nie.saper thu blh tlg ajar tak?huhu

    ReplyDelete
  13. hepi birthday kak..semoga dipanjangkan umur, dikurniakan kesihatan yg baik2 & hepi2 sellau yer

    ReplyDelete
  14. happpy birthday okje.. semoga capai semua yg diinginkan...

    ReplyDelete
  15. Allah selamatkan kamu....
    Allah selamatkan kamu...
    Allah selamatkan puan sri Ok je....
    Allah selamatkan kamu....

    Selamat hari jadi, selamat hari jadi...
    Selamat hari jadi kak Ok je...
    Selamat hari jadi.....

    Jap3..
    Ada lagi....
    Errrr... Lamak tak hafal pulak bahasa cina dengan tamil nye....
    Hahahahahhaha... *merepek*

    ReplyDelete
  16. ehh..besday okje ker?? anyway selamat hari lahir..moga pjg umur,murah rezeki,ditetapkan iman..bahagia dgn keluarga & yg penting dilindungi segala wabak penyakit :)

    ReplyDelete
  17. Selamat ulangtahun kelahiran dari kakak juga. Moga terus mendapat limpahan keberkatan dan rahmat selagi nyawa diberi pinjam Allah... syukur diberi peluang lagi...

    Arjuna mesti tak sabar-sabar nak balik M'sia dah...

    ReplyDelete
  18. Selamat hari lahir....ooo April baby yea...sama macam mak rietta....

    ReplyDelete
  19. Happy birthday to you
    happy birthday to you
    happy birthday to OKje
    Happy birthday to youuuuuuu..

    semoga panjang umur muroh rejeki
    mwahhh =)

    ReplyDelete
  20. hb kak.. semoga akak sekuarga bahagia hingga jannah

    ReplyDelete
  21. Salam manis...

    Keramat bertahun harapan dicari,
    Jelaga pekat bahaya terukir mulia,
    Selamat ulangtahun ucapan diberi,
    Semoga sihat bahagia keakhir usia....:)

    ReplyDelete
  22. Selamat hari jadi ... selamat hari jadi... syukur atas nikmatNyakan.... semoga pertambahan umur menjadikan OKjer bertambah bahagia dan sejahtera...

    ReplyDelete
  23. Happy birthday!!! May you have more wonderful years ahead.

    ReplyDelete
  24. hepy besday akak..besday kita sama bulan eh..
    hope ceria2 selalu eh

    ReplyDelete
  25. assalam okje..selamat hari lahir..semoga bahagia disamping keluar dan dibawah rahmat yang Esa

    ReplyDelete
  26. selamat hari lahir..moga bahagia selamanya.

    mkn besar mlm ni ye..

    ReplyDelete
  27. Selamat menyambut hari lahir, semoga panjang umur, murah rezeki dan hepi selalu....amin
    psstt...apa rahsia awet muda??....hehe

    ReplyDelete
  28. aminnn...selamat hari jadi "kak"okje..ai muda setahun yuuu...

    semoga senantiasa dibwah kasih sayang ilahi...

    ReplyDelete
  29. selamat ulang tahun....hainom...moga panjang umur murah rezeki dan berbahagia di dunia dan akhirat Amin.....

    ReplyDelete
  30. moga kekali bahagia & sejahtera, dikurniakan kesihatan & rezeki yg berganda sempena pertambahan usia ni yer... maintain muda ok !

    ReplyDelete
  31. happy birthday to you
    happy birthday to you
    happy birthday to you
    happy birthday to kak Hainom ok je...

    ReplyDelete
  32. "SeLamAt uLanG tahun Kelahiran buat sis okje, I Pray to ALLAh moga diberikan kesejahteraan, keharmonian dlm rumahtangga dan dimurahkan rezeki..Moga diberikan kekuatan dan ketaqwaan dlm perjalanan setiap DetIk Masa Dsamping keluarga tersayang...rakan rakan blog juga muslimin muslimat......."

    heheh...mg impian tercapai,...yer laling...

    ReplyDelete
  33. appy besday.. semoga sentiasa di rahmati allah selalu..

    ReplyDelete
  34. Perghhh dah ramai wish tu... OKje... selamat menyambut Hari Lahir yang ke hehehe.. ala, lebih 2 je dari kita...

    Moga senantiasa dalam Rahmat Allah, panjang umur berserta kesihatan yang baik, dipermudahkan dalam segala urusan, keluarga bahagia yang senantiasa bersama susah dan senang...

    AMEEEENNNNN......

    ReplyDelete
  35. Selamat hari jadi okje,semoga pjg umur,murah rezeki dan sihat selalu ya.......

    ReplyDelete
  36. wah...ramai giler kot yang wish.happy bday OKjea.moga segala yg di impi akan tercapai, bahagia bersama family tersayang dan di murahkan rezeki.

    nanti suh mintak Arjuna belikan kek besar punya..hehe

    ReplyDelete
  37. moga terus dipermudahkan, panjang umur dan sentiasa menjadi yg terbaik utk mereka yg menyayangimu kak Okje..

    ReplyDelete
  38. Salam hainom,
    Selamat dtg ke dunia 4 series ....
    Celebrate sndiri la yer. Aby br ada masa buat reply... Awal2 lg pg tadi dh vroom ke Pekan

    ReplyDelete
  39. HAHAHAHA...romantika de amor yang tak tahan tu...dah gelak dah Okje...jgn marah yer;p

    Happy birthday laling! semoga kebahagian sentiasa menjadi milikmu, insyaAllah.

    Share tarikh same dgn En hubby PC lah...kebetulan kan...dulu rasenye birthday si arjuna same dgn MFM kan... byk betul kebetulan kan...hehehe. Semoga ikatan ukhwah ni berkekalan:)

    ReplyDelete
  40. Terima kasih kpd semua yg mengucapkan dan mendoakan okje sempena bezday okje hari ini
    ...Tak kiralah samada di FB ataupun diblog....Sangat tak sangka walaupun okje kehilangan officemate tp Allah menggantikan pulak dgn sahabat alamaya .... Begitu hebatnya perancangan Allah....

    Ingatan kalian sangatlah okje hargai...walaupun hanya sekadar ucapan tp yg penting tu ikhlas dpd hati kaliankan...
    Semoga ukhwah yg terjalin terus berkekalan...

    ReplyDelete
  41. Dah wish tadi.. so skang ni saya amin amin kan sahaja doa2 okje la yer. moga makbul semua nya :D:D. Insya Allah.

    ReplyDelete