Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, 9 April 2013

'SESUATU' itu.....

Ingat lagi tak OKje 'VEANGAN' nak bagi SESUATU yang Arjuna beli kat China kepada  'PENGOMEN LALOK' di blog OKje?
Elehhhh..... malu-malu pulak....... ingatkan sebenarnya..... hehe...

Tapi 'SESUATU' tu taklah berharga mana pun....... barang biasa-biasa aje........ janganlah bayangkan barang yang best-best tau......... SERIOUS ni.......... MALU mak!!! haha......
Faham-faham ajelahkan........ OKje ni dahlah tanam anggur, anggur pun tak buah-buah.... hehe....
'SESUATU' ni pun harap simpati dari Arjuna je, so REDHO ajelah dengan pilihan dia dan apa yang sahabat dalam list tu bakal dapat sebagai TANDA PERSAHABATAN ....... hehe.....


Oleh kerana barang dari China tu hanya ada 5 ketul je....... tak sampai hati pulak kat 5 commentor yang lain tu so, OKje akan tambah 5 lagi dengan benda lain.......

Tolong bagi Nama, Alamat dan No HP kat email OKje atau FB yeh..... hainomharyani@yahoo.com.....
 
TATA........

48 comments:

  1. eh eh... ader gaks ker...walaupun tetiba dah menjunam ke no. 6...ekekeke...tima kacih OKje... love you... he he he...jap gi ai e-mail ek? *_^ wink...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Luv u 2, biar menjunam tp masih ada....hehe

      Delete
  2. tahniah tahniah...
    tak kiralah 'sesuatu' tu barang biasa atau luarbiasa...
    mahal atau murah...
    yg penting keikhlasan dan ingatan kan sis....
    rezki jangan ditolak...
    tahniah again kepada mereka...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sangat suka dgn statement tu Rasp!...

      Delete
  3. hihihii.. Nama i termasuk lah Kak...hehehe...
    TQ...tQ kak.. nti sy email k..
    (amboi cepat je klu dpt brg free..hahaha)

    ReplyDelete
  4. aggh... nama kiter dah menjunam dah... nie mesti angkara kak laila komen byk kali satu entry...hihihihi... nnt kite balik gerik,..kite cubit dia..hehehe... sis okje ada no dia tak nnt pas kat kiter jab...

    wah xkiralah benda tu berharga atau tak sis,..janji ianya ikhlas dan luhur dr hati sis yg suci nan murni,..kiter terima dgn rasa gumbira....

    ReplyDelete
    Replies
    1. lega rasa okje kalau izan cakap gitu...
      Yelah Izan....tu ngelat namanya haha...

      Delete
  5. Tahniah lah pada semua pengomen semua. Kalau dah dapat kenalah tayang-tayang bagi kakak tengok biar kakak jeles hahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. KZ....harus bukan jeles tengok bendanya...sebab kalau KZ nk bila bila pun boleh beli...
      Hehe

      Delete
  6. Lolllllll rejekinya ader dimana2 iya.. terkejut layie..

    tak sangka akak leh lalok jugak kat sini, ahakkkkkkk..

    ReplyDelete
  7. Saya bukankah top ten??? Hahaha...

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah..dapat jgk sesuatu dr okje..:)

    ReplyDelete
  9. tahniah kpd yg berjaya..ygtak berjaya blh cuba lagi kan okje tahundpn..heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha....insyaallah kalau ada rezeki...

      Delete
  10. Ehhhh....Apehal,kenape,why?? name cik ade kat atas tue(cehhhhh pura2 tak tahu pulak kan)

    Tq sis,berbulan2 menyepi..top2 name cik 1st pulak..

    ReplyDelete
  11. ehh... (sambil gosok2 mata)...
    betul ke ni??? nama dqla pun hado??? hahaha...
    sukeeeeeenyeeee....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betullah Deqla...okje pun tak sangka. ... Huhu

      Delete
  12. owh yer.. deqla dah emel tau.... hihi

    ReplyDelete
  13. Tahniah pada semua pengomen setia....bak kata org....kesetiaan, akan sentiasa dihargai....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alah Rietta kebetulan je...tak de souvenir tak semestinya tidak dihargaikan...tetap dihargai dlm hati ni...ececeh...

      Delete
  14. tahniah buat mereka yg lalok ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mereka dah lalok lalok belaka QR...hehe

      Delete
  15. seronoknya dapat teman blogger yg pemurah macam hainom okjer dari 5 ditambah jadi 10. Tahniah kpd pengomen2 lalok(tak berapa faham maksudnya).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha....jangan cakap mcm tu.... malu kite, lagi pun cenderahati tu barang biasa biasa aje...
      KZ saja je guna lalok ganti tegar...istilah sendiri...huhu

      Delete
  16. tahniah pada yg dapat. untung la.hehe

    ReplyDelete
  17. wah bestnya dapat hadiah...bagusnya okjer.tahniah pada yang dapat ya hehe

    ReplyDelete
  18. TERIMA KASIH AKK OK JE..tibe2 je rasa lalok..he3..ok nanti m3h bg details kat fb akk ye,,,muaahhh..

    ReplyDelete
  19. Haha...buat lawaklah tu hehe....ok m3h...

    ReplyDelete
  20. hihihi, ni bukan lalok sebarangan... lalok2 pun dapat hadiah :)
    Hadih tu tak penting, yg penting ingatan dari Okje utk kwn2 lalok tu.. bila la nak jadi lalok juga ni.. hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe...alah biasa biasa je pun bendanya Bijen..
      Mehlah join lalok hehe...

      Delete
  21. tahniahhhhhhhhhhhhh... saya tak berapa lalok lagi..

    ReplyDelete
  22. kalau kira skang suka kumpul fridge magnet kalau travel ke mana2

    ReplyDelete
  23. Ouchhhh... Malulah... Tapi MAHU... hahaha... dah email pun... :)

    ReplyDelete
  24. Wahh bestnya dapat gift nun jauh dari China....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alah bendanya biasa biasa je Mia...

      Delete
  25. Aik..ada hadiah ke...tak pa lain kali..buat lagi ya..anyway tahniah pada mereka yang menang...

    ReplyDelete
  26. Ala..TAk Aci!!!
    Mentang2 lah I lame tak bersiaran sampai terkeluar dari carta...huhuhu...sedih tak dpt hadiah dari china ni:(

    ReplyDelete
  27. Asalkan ikhlas... tak kisah la apa pun kan? hehe

    ReplyDelete