Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, 4 April 2014

DUNIA ni mak yang punya!

Salam Jumaat.....
Sekejap jer dah hari Jumaat balik yek......

Weyh....... TERIMA KASIH yeh yang memberikan ucapan dan meinitipkan doa buat Mama Zir semalam...... Hari semalam memang terasa 'dunia ni' mak yang punya hehe..... Apa tidaknya, sepanjang hari Mama Zir di hujani dengan ucapan dan doa dari kalian! Tak cukup dengan family sendiri, geng bloggers, geng WA dan geng FB tak ketinggalan mendoakan mak.... best sesangat!

Semalam, apa lagi!!!  Mama Zir memang betul betul ambik peluang berehat sungguh lew..... Gini le gayanya mak..... haha... Tambah pulak tu, semalam petang hujan lebat betul! Ingat nak makan western kat Bangi, sudahnya makan apa yang ada kat AEON depan rumah tu ajelah.....


Nak tengok KEK BEZDAY mak?
Dah katanya Rentung dan OKje mana boleh dipisahkan......kan.....  hehe..... Inilah yang diordernya, itu pun
set dinner, murah sikit haha.....
Terima kasih Papa Zir!!

Walnut brownies
Makan sorang sesudu sudah! haha......  Malas dah nak buat Kek Span Basuh Pinggan lagi, kang habisnya ambik masa setahun hoho.....


39 comments:

  1. Geram tgk meow tu... Kek tu pun geram juga tu..

    ReplyDelete
  2. ahaha...amboiii rileks sakan noo Kak...hihi..comell... sedapnya kek tu.. terharu lerr tu papa zir belanja...:)

    ReplyDelete
  3. happy belated birthday kakakku sayang... ahaksss tetiba kannn manja menggelitis lebih... sorry semalam tak sempat singgah sini.. apa2pun semoga panjang umur, murah rezeki, diberikan kesihatan tubuh badan, kejayaan serta kebahagiaan serta kejayaan dunia dan akhirat...

    ReplyDelete
  4. Woo kek itu. Cepat muak tak?

    ReplyDelete
  5. elok le kek tu makan sesudu sorang, tinggi kolesterol...

    ReplyDelete
  6. best lah tuh kan, bday girl betul2 nyambut bday kan kak

    ReplyDelete
  7. Rentung ker gitu okje..heheh...itu yg AEON punyer mana blh rentung kan..psstt kucen tuh kucen okje ker..cutenyer..

    ReplyDelete
  8. Alamak! I missed the date... Dah tak sempat nak ngacau-ngacau, dengki-dengki dengan ucapan hari raya eh silap, ucapan untuk besday girl yang dah besar panjang ni :) So mak hepi ler semalam yek... mak tak dapat hadiah perfume lagi dari bapak ke mak?

    Huahaha ...

    ReplyDelete
  9. geram jugak tengok miow tuh.
    demuk dan gebuuuu jer.

    sedap meleleh keknye.
    kasi orang terliur aje!

    ReplyDelete
  10. sedapnyer okje... pekat meleleh tu ha coklatnyer !

    ReplyDelete
  11. Hari ni dunia acik yang punya pulak okje

    ReplyDelete
  12. Suka tgk meow tu posing.!!
    Hapoy birthday okje...sorry lambat..sedapnya kek coklat...moist

    ReplyDelete
  13. hainom....rupa meow demuk tu ke hainom duk relax....lawak bebeno anak beranak duk buat stail sama.

    ReplyDelete
  14. Hamboooiiiiiiiiii......kemain tajuk entry ek..kalau hari..hari..hari jadiiiiii tak tahu lah cik..habis lah beras kat dapur expired...mihmihmih

    ReplyDelete
  15. bahagianya meow tersebut, sebahagia OKje.

    ReplyDelete
  16. Alahai kanda 2 hari tak bw. Post N3 pun auto published aje.. So lewatlah nak wish happy birthday. Apapun moga terus berbahagia hendaknya. Seronoklah ye diraikan semalam..

    ReplyDelete
  17. semoga panjang umur dan murah rezeki, ya OKje..

    ReplyDelete
  18. Happy birthday... tak dapat nak imagine okje baring cenggitu... aawwww.. ehehe

    ReplyDelete
  19. Happy belated Birthday ... semoga hidup didlimaphi rahmat .

    ReplyDelete
  20. udan2 kot kuceng ngay turo adoh2 ..
    hu..hu..

    ReplyDelete
  21. Happy belated birthday. May Allah bless u :)
    Kek tuuu, soo nyummy...

    ReplyDelete
  22. Boleh rasa bahagianya Okje bila tengok kucing comel tu...hehe

    ReplyDelete
  23. kemain kucin tu ye..
    hihi.skali skla ok le kalau gini okje.kalau hari2 mau fengsan kot yg lain..
    alhandulillah rezeki jg tu

    ReplyDelete
  24. Adoiiii conel je kucing tuhhh

    ReplyDelete
  25. betul2 relax tu mama zir..ngangkang jer...hehehe...

    ReplyDelete
  26. kelass kek besday girl..sedap ni tmbah2 makan sorang sedudu,lg bertambah sedaplah.haha

    ReplyDelete
  27. Wah rehat sakan Bezday girl..so cute kucing tu...Kita boleh bayangkan Okje yang guling-guling tu..he..he

    p/s: Blog ni berwajah baru ya? Ke kita tak perasan...

    ReplyDelete
  28. Amboi..senang hati sakan tu. Tunjuk perut sambil baring ya? Haha.. malu weh..apalah kicing ni..
    Tu tak termasuk saya.. kalau kira termasuk saya wishkan akan jadi dibanjiri ucapan, kan? Tulah, macam2 hal.. mmg kena jadi blogger suku masa jelah nampaknya..

    brownies ni saya pernah try sesudu, masa lepas latihan boling, kawan beli. Sedap di tekak saya..

    ReplyDelete
  29. amboi rilex sampai gitu sekali yerk.. ooo comeljer kalau Okjer gitu..
    ehm sedap nampaknyer si hitam manistu...

    ReplyDelete
  30. happy belated besday OKje... moga Allah sentiasa memberkati dan merahmati OKje... moga sihat sokmo, panjang usia dan sentiasa dimurahkan rezeki... Amin... InsyaAllah...

    ReplyDelete
  31. wah untungnya! hehe
    bukan selalu ye dak =)

    ReplyDelete
  32. hahaha dapat bygkan mama zir terbongkang mcm koceng dlm gmbr haritu..
    feeling diva sangat hehehe
    tgk kek rentung tu mcm sedap je.. kemain kilek2 lagi..

    ReplyDelete