Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, 9 August 2012

Best ke nak RAYA ni....?

Dah pun masuk hari ke 20 kita berpuasa kan........ Insyaallah 10 hari lagi kita akan menyambut Hari Raya Eidulfitri.........  budak-budak mesti seronokkan!......... macam Tahi Lalat Bawah Dagu le....  tak sabar nak 'tak yah pose'   he...he.....    EMAK BUDAK?  Hu...hu..... BOLEH lah....... banyak benda nak kena buat......... nak masak......... nak kemas rumah....... nak kena buat biskut raya.........  tu yang lemah je jawapnya....he...he..... kalau ada 'khadam' kan best ek......  boleh 'tolong' perintah je........ Masa OKje ada maid dulu..... ( tapi DULU lah!!!  he....he...) yang syoknya semua benda dia buat...... OKje GOYANG KAKI....... sekarang......baru tau... langit tinggi ke rendah...... ha..ha...

Hari tu Intan ada buatkan OKje heading blog........ tapi sampai laa ni tak letak lagi,  TQ Intan sebab susah payah createkan benda alah tu tuk OKje.... ingat nak alter sikit-sikit...( biasalah OKjekan..... ) tapi TAK LEH dan TAK TAU...... hu...hu.... nak mengodek tutorial pun belum sempat.....


Semalam OKje tak masak pun......... BELI siap je....... Lagi pun Arjuna sehingga hari Jumaat ni, tak iftar kat rumah.... dia iftar ngan client .... TU LAH PASAL!!!! Penyakit malas pun datang le.... he...he... OKje  dan Tahi Lalat Bawah Dagu teringin makan NASI KERABU...... salah satu faveret kitaorang! Dia ambik ikan goreng..... OKje ambik telur masin, daging dan solok lada.....   hu...hu..... ( Tak nak kalah tu.... banyak lauk! ..... bis tu nak samakan Arjuna makan kat hotel!!!    he...he....)   Angry Bird..... CHAR KUEY TIAW


Dessert.....

Hish...hish.....BOLEH TAHAN jugak......... selera bini ngan anak Arjuna ni........ he....he.... 

8 comments:

  1. Teringin pula nak makan nasi kerabu.. hmm

    ReplyDelete
  2. same2..:) simple jek...
    intan x makan ns kerabu...tekak org johor sejati..hehe

    ReplyDelete
  3. xpernah lagi makan nasi kerabu

    ReplyDelete
  4. Sama je Han...cuma warna dia bilu...he..he...makan dengan ulam-ulaman... Oklah jugak...untuk mencuba...

    ReplyDelete
  5. sedapppnyaaaaaaaaa nasik kerabu tuh! adouuuuhhh memang tingin nak makan nasik kerabu le sejak akhir2 neh huhuhu

    ReplyDelete
  6. Apsal saya ni asik tengok n3 pasal raya2 ni..

    ReplyDelete
  7. haha...sebab tiap tiap hari ada entri masa bulan puasa huhu tulah pasal cerita pun pasal raya...hehe

    ReplyDelete
  8. alahai pagi2 dah tgk nasi krabu..hihi
    nak puasa dah ni.. yang lama dah ganti ke?
    baju raya dah siap ditempah blom?

    ReplyDelete