Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, 20 September 2012

AKU TERJAH! AKU FOLLOW! APAKAH ITU?



Rasanya join menjoin SEGMEN dalam dunia blogging ni memang satu tradisilah!!! Selain menambah FOLLOWER, dapat jugak meningkatkan TRAFFIC BLOG

Eh.... apa lagi....... MOH le join.....


Sapa OKje nak tag eh....... dah lah ramai pulak tu 3 orang.... nak kena copy header pulak tu...macam terer-terer aje OKje ni....hu...hu....

Intan Norhaida's Squirls n Scribbles


"Kisah Hati Sue Pelik"




Everything's Everythings


Nasib baik TERER!  he...he....

10 comments:

  1. Assalamualaikum....Terima kasih atas kunjungan dan penyertaan dalam segmen MYideakini ye...untuk melayakkan hadiah penghargaan dari MYideakini, pastikan penama yang telah di tag tu follow blog MYideakini...itu syarat & terma dr MYideakini...TQ

    Tunggu hadiah cabutan bertuahnya nanti ye :-)

    Ajak reramai folowers yang ada tu no... :-)

    ReplyDelete
  2. weeeeeeeeeeeeee.hihihihiih kerana okje dah ajak dan kerana ini segmen bukan contest or ga! baik2nanti saya join! hihihihih

    ReplyDelete
  3. support!!! dh follow dah myideakini.....
    rajin tul okje join segmen.....baguih...merapatkan silaturrahim..:)

    ReplyDelete
  4. Pegi Terengganu haritu lupa plulak nak beli kerepok lekor Losong, kak Hainom cakap baru teringat.

    Cuti sebenarnya dah habis, kelas dah start dah, ponteng kelas seminggu. 25hb September ni balik Mesir balikla.

    ReplyDelete
  5. wahhh2 rezeki harini, terkena tagged juga..
    thanks a lot ^^

    ReplyDelete
  6. wah... banyak kena tag.. bertuah siape yg kena tag itu..hehe

    ReplyDelete
  7. Gd luck yer, salam kenal TQ singgah berkomen di blog KA . Dh follow u juga 208 yek

    ReplyDelete
  8. Singgah sini dari segmen yang sama ^^ jom ke blog sy
    V
    V
    v
    v
    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/10/segmen-aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html

    ReplyDelete