Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, 21 September 2012

Balik Kampung Lagi ke?....

Peh.... hujan lebat sungguh dari petang tadi..... Memang CONFIRM, Sue Pelik tidur nyenyak malam ni...he...he... ( jangan meroyan ye Sue....... OKje gurau-gurau je!)

Malam ni OKje tiga beranak makan ni ...... Arjuna balik lambat..... masak sayur bukan diaorang makan pun...... SENANG KEJE OKje........masak satu lauk aje....he...he...

Esok.... Arjuna ajak balik kampung.... tengok Bonda OKje katanya..........  Bukan ke esok Tahi Lalat Bawah Dagu ada Kem Bestari Solat............  Boleh ponteng ke? 'SELAMBA DEK' je dia ....he..he....

OKje kadang-kadang tu bukan 'tak mo' balik kampung....... PENAT!! Macamlah jauh sangat kampung OKje tu...he..he.... 2 jam setengah je pun.Yelah rasanya penat rewang hari tu belum hilang lagi kot!!! hu..hu.... ( geli orang mendengonya )


Bukan apa....... banyak benda yang boleh OKje langsaikan bila weekend ni......... gosok baju ( ye ke?..... macam jarang je... banyaknya merayau!! Ukur jalan he..he.... )

OKje ikut ajelah..... nak mengejar pahala tu.....melawat ORANG TUA. Sambil tu ...... boleh jugak singgah SABAK AWOR makan seafood!!      ( Selera boleh tahan!...... ).  Itu pun kalau ada orang yang sanggup nak bayar le.....he...he...

Apa pun SELAMAT BERHUJUNG MINGGU ye!

** Mana pegi Intan ni.......!!!


10 comments:

  1. Betul tu ^^
    esok pasangkan niat menziarahi ahli keluarga lagi byk pahalanya kan? ;D
    have a nice weekends OKje

    ReplyDelete
  2. hahahaha. sedap lauk kat atas tuh! sonoknyaaaa nak balik kampungggg~ huhuhu. okje tau? sue duk baca entry okje neh kuat2 sambil on9 kol dengan incik paiz. masa part "selera boleh tahan, kalau ada orang yang bayar tu kan". cepat2 jer incik paiz sambung "sama macam suriani, selera bolah tahan kalau ada orang yg bayar!" hahahahaha. terguling2 sue gelak! hihihihi. sama laaa kita nampaknya okje! alaaaaaaaa nanti okje lama ler tak update n ukur jalan erk??? huhuhu i will miz u. hukhukhuk

    ReplyDelete
  3. Hu...hu... nak buek camno Sue..attenya kita ni tolak batu ngan kayu aje....

    ReplyDelete
  4. selamat balik kg n ukur jalan OKje..hehe

    ReplyDelete
  5. ade je kt cni....sgtla sibukkat skool..ade big event smlm....smpi arini pun cuti walaupun kena ganti skool sbnarnye...sabok awor tu katne??? anak2 ponteng skool ari ni ye???hehhe...xpe, tuk niat yg baik...(balik tgk nenek)..huhuh....

    ReplyDelete
  6. Fir.....ye betullll... MUO...

    Intan, alamak kena tangkap ngan cikgu sekolah!!!hu...hu....

    ReplyDelete
  7. dalam entry sis ade sabok awor je. restauran kt mna tu ea? mahal ke? huhu

    ReplyDelete