Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, 6 September 2012

Bloglist HASRULHASSAN.com I 200 Blog Terawal Sahaja!

OKje nak mencuba nasib masuk BLOGLIST 'HASRULHASSAN' pulak

Sebagai blogger baru, OKje memang mengaku, OKje masih tak cukup ilmu lagi dalam dunia blog ni...... Kadang-kadang tu bila blogwalking.......OKje main belasah je FOLLOW, komen kat ENTRI dan SHOUTBOX.....

Bila nampak entri Mia  pasal ni, OKje terus je gi BLOG HASRULHASSAN........perkara pertama yg OKje buat mestilah FOLLOW kan........ then tengok tajuk entri empunya blog. Sekali tengok banyak entri yang knowledgeable..... pasal DUNIA BLOG, pasal CINTA, pasal WANITA dan banyak lagilah....... (kang tulis panjang-panjang..... tak sempat mengejar 200 blog terawal!).......

SO, JOMLAH JOIN !!!!

Syarat-syaratnya:

Terbuka buat semua jenis blog, tak kira blog politik, blog agama, blog personal, blog informasi asalkan tidak melanggar batas agama dan sosial serta undang-undang.

Untuk disenaraikan dalam blog HASRULHASSAN, anda perlu lakukan 2 perkara :

1. Buat satu entri yg merujuk kepada blog HASRULHASSAN ~ Tulis apa sahaja, samada pandangan, nak review, bagi pujian, nak promo tentang bloglist, pokoknya APA SAHAJA asalkan terdapat backlink ke blog HASRULHASSAN

2. Masukkan blog HASRULHASSAN ke dalam bloglist anda juga.

Kalau dah siap, tinggalkan URL blog anda didalam ruangan komen yg disediakan di blog HASRULHASSAN....

INGAT !..... terhad untuk 200 blog sahaja! 200 blog terawal sahaja yg akan dimasukkan ke dalam bloglist HASRULHASSAN!

Untuk lebih detail.... gi URL HASRULHASSAN ni ek....

http://www.hasrulhassan.com/2012/09/bloglist-hasrulhassancom-200-blog.html

7 comments:

  1. dtg dr segmen yg sama..terus join folower kt sini :-)

    ReplyDelete
  2. semoga berjaya jadi bloglist hasrulhassan yerr. :)

    ReplyDelete
  3. Macam dah je semalam yg view dah 243....tap tak tau la...

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum dan salam sejahtera.. datang dari segmen yang sama.. Maaf sebab lambat buat sesi berkenalan.. ^_^. saya Owner blog INFINITY. salam perkenalan

    http://lokmanramli.blogspot.com/2012/09/bloglist-hasrulhassancom-200-blog.html

    ReplyDelete