Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, 12 September 2012

Mengidam Pulak!!!....

Mc Donald sudah....... malam ni apa pulak agaknya PLAN si Tahi Lalat Bawah Dagu......... he..he.....

Rupanya dia mengidam KFC pulak...... MACAM-MACAM sungguhlah budak kecik ni..... Tekak OKje ni dah naik muak makan fast food..... tapi layan jelah...... beli DINNER PLATE je ..... ayam sorang satu! he...he... ( masih berbaki satu lagi bawah tudung saji tu....)



Petang ni CHEF OKje tetap turun padang ...... sebab tekak OKje teringin nak makan nasi! Padahal Arjuna tak makan pun kat rumah! Balik lambat......banyak keje nak kena siapkan katanya...... ( dengau macam tension je bunyinya...... apa nak buat bang, cari makan ...... sabau aje le.....!!!) 


Hasilnya  IKAN KEMBUNG SAMBAL... mula-mula tu ingat nak masak asam pedas.... tapi TAK MO lah........ jemu! asyik Asam Podeh je... he..he...

Apa pun MEMASAK,..... dengan penuh kasih sayang, disamping dengan niat ibadah kerana Allah dan bukan hanya kerana tanggungjawab, Insyaallah..... KEBERKATAN lah hasilnya..... walaupun YANG NI nak makan sendiri !!! he..he...

9 comments:

  1. Yang masak sendiri tu lagi sedap dari yg beli tu kan? hak2 ;D
    sedap nmpk sambal ikan tu

    ReplyDelete
  2. He...he...kadang-kadang tu mmg cam tu.... Tp kalau dh asyik masak aje EnE..... JEMU jugak

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah.. oh! ha kita pun makan kepci tadi.. :)

    ReplyDelete
  4. dua2 sedap kot! sue memang suka lerrr ikan temenung masak sambal! dan sue pun sangat2 suka kfc. huh! suka sangat. okje makan tak ikan darat??

    ReplyDelete
  5. He..he... semua jenis ikan OKje belasah!..kalau ikan buntal boleh makan agaknya belasah jugak tu....

    ReplyDelete
  6. tgk tajuk ingatkan okj eyg mengidam...ghupenye anak...kot2 la nak tambah umat Muhammad!!!

    ReplyDelete
  7. Oh Intan ....idak le OKje menambah lagi!!! he..he..

    ReplyDelete