Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, 2 September 2012

Pape jelah......... janji RAYA !

Tengah melayan cerekarama ' SERULING CINTAMU'....

Masing-masing kepenatan....... apa taknya.... sejak semalam sampai hari ni aktiviti OKje cukup penuh......
Selain pegi OPEN HOUSE merangkap berjumpa dengan kawan lama, memenuhi undangan perkahwinan, melawat ayahanda dan bonda mertua, beraya kat Shopping Complex.....menjadi perkara WAJIB!... he...he...... CUCI MATA!!!


  Kedua-duanya coursemate OKje, tuan rumah                        NORLI ABDUL KARIM yang pakai tudung biru hijau tuuu, breakfast ditaja sepenuhnya ......... Yang tudung putih tu pulak, Kak Kiah, masih mantain cam dulu je!         

On the way balik tu...... singgah pulak rumah kawan lama OKje masa OKje keje dulu........ AZIAN AKSAH.... Tima Kasih ek... hidangan 'spegeti cabonara' tu..... sedap pulak makan spegeti kat rumah orang ! he...he.... MAKAN FREE katakan...


Tengoklah tu.... masing-masing dah kenyang.....

ESOK........ nampaknya CHEF OKje kena turun ke dapur le....... 'cuti masak' 2 hari dah berakhir!!!

4 comments:

  1. xtau la kan, intan pun same lwtn ke shopping complex dh jdi cam wajib..hhehehhe... x lengkap rasanye kalau x sinngah..huhu

    ReplyDelete
  2. Datang sini dari segmen Blogger Aktif #2 : Ogos hingga Disember 2012 Kak Mia!

    Salam Perkenalan

    http://suzlinazreena.blogspot.com/

    (^_____________^)

    ReplyDelete
  3. sejak ada bola ni, xboleh dah nak tgok cerekarama.. huhuhu

    ReplyDelete