Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, 7 October 2012

Cerita semalam...... Ikan Bakar....

Salam pagi AHAD ya sahabat!.......

Macam 'malas' je nak buat breakfast........he...he... tengok MIA makan ROTI BOM.... teringin pulak!

Rasa 'gian' pulak nak buat entri ............. yelah seharian semalam tak jumpa laptop...... jumpa pun dah malam ....... cuma dapat blogwalking sikit-sikit je... he...he...

Biasalahkan aktiviti WEEKEND OKje, visit mak ayah mertua..... pas tu melencong le....... he...he... dapat jugak buat 'liputan'..... banyak photo-photo yg OKje dapat snap!

Semalam CONFIRM tak masak...... Nak tau OKje gi mana? OKje makan tengahari dekat belakang Istana Negara! Jalan Bellamy....   Orang KL mesti tahu tempat ni! Memang FEMES dengan IKAN BAKAR... OKje memang dah lama tak pergi situ......

Nampak tu...... bila dah lama tak dapat makan ikan bakar.....

Ikan Talapia, Ikan Pari dan sotong...... Ya Allah sotong dia.... ha..... besar-besar ! Rasa tak sabau nak makan.....OKje rasa selengan Tahi Lalat Bawah Dagu le!







Ikan Keli dengan Kerang datang lambat sikit sebab baru masak....











Kalau rasa-rasa LOYA lepas banyak makan ikan..... he...he...  bolehlah cari JERUK pulak!..... Tapi OKje tak belilah.... sebab dah kenyang sangat!

Nanti OKje sambung lagi eh!!! Bye....








17 comments:

  1. IKAN BAKAR ! SEDAP .. BERJEJEY AIR LIOR NI HA .. HADOI ..

    ReplyDelete
  2. UNTUNG LERR DPT MAKAN .. HAHA .. DEQ JUGAK DUK KEMPUNAN TGOK MAKANAN2 KAT BLOG OKJE NI ..

    ReplyDelete
  3. wahhhh, dah lama tak makan ikan bakar. nampak sedap sgt tuh..

    ReplyDelete
  4. tak elok makan jeruk..hehehe

    ReplyDelete
  5. isk..buat kita terliur je.hehe.

    ikan keli tu bukan dlm list mknan kita sis.hehe

    ReplyDelete
  6. bestnye dok area sana..byk pilihan kan??? kt tmpat intan ni sgt terhad, nk cri ikan bakar sedap kena g jauh la gamaknye...
    mkn besar yek..... lama x pekena ikan bakar..

    ReplyDelete
  7. Zila tak suka keli eh.... OKje belasah semua ikan he...he..

    Bagus jugak Intan kalau tempat makanan terhad.... duit pun boleh jimat!

    ReplyDelete
  8. ada satu tempat kat bangi ni kerang bakar dia mmg sedap! ada jugak ikan bakar tp tak pernah plak try. sbab datang je mesti nk order kerang bakar. mkn tu pun dh kenyang. hehe

    ReplyDelete
  9. adoi
    dah tengah lapar nih
    tgok plak ikan bakar
    jeruk lagi
    terliur den

    ReplyDelete
  10. Sotong..iksn..semuanya berbakar...sedapnya

    ReplyDelete
  11. Yup2, tau kedai ikan bakar tu.. selalu kalau nk makan ikan bakar sgt bila teringin dkt situ lah ktorg pergi ^^
    sedap pun sedap, tapi tak boleh challange dgn ikan bakar di melaka nun xD

    ReplyDelete
  12. sgt sedap, nk2 jeruk tu nyummmm lapau sudah

    ReplyDelete
  13. kat area Istana Negara tu pun dulu ada Tupai-Tupai , ahaaaa steamboat popular kat KL tu , penah makan sekali

    ReplyDelete
  14. Betul tu tapi OKje tak pernah pegi pun...takut mahal sesangat...he..he.. ok tak harga dia?

    ReplyDelete