Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, 19 October 2012

Dessert malam ni!....

Salam .......

Dah lama tak post entri makanankan.........  takkan asyik nak post ayam masak kicap kegemaran Anak dara ni  pulak !!!! Dia je sorang yang suka..... he..he.....

Dah lama Angry Bird mintak benda ni sebenonya.......tapi OKje buat saja je, sebab malas! Lagi pun bila bahan tu tak ada dan kena beli..... tu yang menjadikan peratusan penyakit malas semakin bertambah! he..he......

Dan akhirnya kemalasan OKje telah berakhir petang tadi......


PUDING ROTI dan SOS KASTAD ...... amacam ada rasa nak jilat lappy tak Cik Azlyzah ? he...he..... Tergelak OKje baca komen dia kat entri OKje yg lepas..... nak menjilat skrin dek terliur dengan makanan )

Buat Anak dara demam OKje postkan khas untukmu dengan ucapan semoga cepat baik!!!....

Okaylah..... HEPY WEEKEND!!!


30 comments:

  1. wahhhhh....sedap nyaaa....sos kastard tu buat cam na? nak2 resepi...hehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Susu cair setengah tin, air biasa setengah tin, hila secukup rasa, garam sikit dgn tepung jagung dlm 1 sudu besau....msk atas api sampai pekat sikit...dh siap.... Lama x dengar cite eimah siti...

      Delete
    2. He..he... Yg tu gula eh... Bukan halia..hu...hu..

      Delete
  2. huhuhuhu. alamak kantoi laaa kita suka masak kicap!! hahahahhaha. okje, nampak cam sedap jerk. cam pizza dominos. citer sikit cm ner nak buat?? huhuhu. anak dara demam okje tuh diam jer. tak baik lagi ke? huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada.... Dia ada dtg tadi....pot pet pot pet walaupun demam....he..he...

      Delete
  3. kak buat saya punyer perut nynyi keriangan dgn lagu aku suka dia...lapa la kak.pos skunk kak. untuk anak dara 2 cepat sembuh tau

    ReplyDelete
  4. HAMBOI SUE NGAN KAK OKJE TU .. UMPAT KITE KE ? HEHEHE .. PTUT UN TINGIN NAK MASUK SINI .. DE PUTING ROTI UPENYE .. BESHH LA .. TERUS TINGIN NAK MKN .. DMAM2 NI XLEH TGOK MKNAN .. TERUS NK MKN .. HAHA ..

    SUE : DIAM LG KAN .. A AH .. XBEK2 AG NI .. SOBSOB ..

    KAK OKJE : WAH .. DPT GELARAN BRU LA .. HIHI .. ANAK DARA DEMAM .. CUN GAK NIX NI .. HAHA ..
    MEKASIH KAK .. HIKHIK

    ReplyDelete
  5. betul tu okje rasa nak jilat lappy tu

    ReplyDelete
  6. Blog in ipenuh dengan macam2 masakan....buat lapau aku jer....pagi2 ini...huhuhu

    ReplyDelete
  7. skrg pkul 1.20 pagi, perut udeh berkeroncong disebabkan penangan puding roti akak ne

    ReplyDelete
  8. kuah kastard tu look nyum2 la OKJE...!

    ReplyDelete
  9. sekali tgk pon dah kecur air liur,... mesti sedap kan

    ReplyDelete
  10. uiiiiii memang cukup tergoda ni.... sedapnya...

    ReplyDelete
  11. Wah-wah,buat puding roti ye...siap dgn sos sekali...sonokkan kerja masak ni...huhu..hainomokje,bestla dpt dgr suara awak smlm...sbb lailasuka-suka,dh lupa mcmana suara hainomokje..huhu

    ReplyDelete
  12. eh,apasal gambar sya lain ek...

    ReplyDelete
  13. rajin btol la ok je nih...saya pon tak serajin nih..hummm

    ReplyDelete
  14. Puding roti tu, kalau diganti kismis dengan buag badam atau kacang2 lain lagi sedap wooo...

    ReplyDelete
  15. wahahahaaa..skunk tak nak lah jilat2 lappy.Rase macam nakkkkkkkkkkkkkkkkk ngapppp sekali lappy ne....alahaiiiiiiiii...cik tengah lapo ne.. =.=

    ReplyDelete
  16. nak resepi....x penah wat lgik...leh x????

    ReplyDelete
  17. ni mmg menguji kemalasan..advance xperlu periuk kuali.huhu. agak2 makin hari makin montel la si tahi lalat bawah dagu.huhu

    ReplyDelete
  18. yeayyyyy padan muka sue takde la aym masak kicap hahahahaha..

    haishhh buat kira rasa mcm nk buat puding jugak kihkihkih

    ReplyDelete
  19. puding roti sos kastard ni mmg peberet m3h..da pernah buat 2 kali..kikiki..tp hubby x berapa suka..ank2 je yg suka..so m3h pun da mls nak buat lg..huhu..

    ReplyDelete